Με χρήματα των πτωχευμένων Ελλήνων,  χρηματοδοτούσαν  την ΜΚΟ της οικογένειας Καϊλή!!! Χρηματοδοτήσεις και από το Άγιον Όρος!!!!!!!!!!!!!!!

Με χρήματα των πτωχευμένων Ελλήνων, χρηματοδοτούσαν την ΜΚΟ της οικογένειας Καϊλή!!! Χρηματοδοτήσεις και από το Άγιον Όρος!!!!!!!!!!!!!!!

15 Δεκεμβρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:794
Μοίρασέ το

 

Η Μη Κερδοσκοπική εταιρία «MADE GROUP» της Μανταλένας Καϊλή, αδερφής της Εύας και οι χρηματοδοτήσεις – επιδοτήσεις από υπουργεία και οργανισμούς του Κράτους!

Ποιοι δημόσιοι λειτουργοί έβαλαν την υπογραφή τους; Με πόσα λεφτά επιδοτήθηκε η Μανταλένα Καϊλή; Η «Αγιορείτικη Παράδοση» ΙΚΕ και η ανάπτυξη δραστηριότητας με φόντο Εκκλησία – Αγ. Όρος!

 

 

 

 

 

Μέχρι το Άγιον Όρος, έφτασε η χάρη τους;;;

Όχι πως έχω καμία εκτίμηση στις μονές του Αγίου Όρους, διαβρωμένες και διεφθαρμένες είναι όλες,  εκτός δυο τριών και κυρίως της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου και του τεράστιου αγώνα που δίνει… αλλά έχει ξεφύγει το πράμα τελείως με τους ξεφτιλισμένους μοναχούς…

Τελικά, εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε τις ΜΚΟ και τις αρπαχτές της οικογένειας Καϊλή…

ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η Μη Κερδοσκοπική εταιρία «MADE GROUP» της Μανταλένας Καϊλή, αδερφής της Εύας και οι χρηματοδοτήσεις - επιδοτήσεις από υπουργεία και οργανισμούς του Κράτους!

Τις τελευταίες ημέρες έχει ενημερωθεί το Πανελλήνιο για τον βίο και την πολιτεία της οικογένειας Καϊλή και των πολυσχιδών δραστηριοτήτων της!

Πολλές πληροφορίες έχουν γίνει γνωστές στον Τύπο και ειδικότερα, εσχάτως, για την αδερφή της «αμαρτωλής» Εύας, Μανταλένα Καϊλή, σύζυγο του τραπεζίτη Σουγιουτζόγλου πρώην UBS και νυν Αναπτυξιακής τράπεζας!

Η αδερφή λοιπόν της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή κυρία Μανταλένα Καϊλή με ποσοστό 90% και η συνεργάτιδα της Ματίνα Κανάκη με 10% είναι ιδρυτικά μέλη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής εταιρίας «MADE GROUP»!

Οι πληροφορίες λένε πως η εν λόγω εταιρία της αδερφής Καϊλή έχει χρηματοδοτηθεί και επιδοτηθεί από Υπουργεία και Οργανισμούς του Κράτους! Αληθεύει;

Και αν ναι ποιοι υπουργοί και ποιοι διοικητές έβαλαν την υπογραφή τους στην χρηματοδότηση των εταιρικών μορφωμάτων της οικογένειας Καϊλή; Και πώς το δικαιολογούν;

Για την ιστορία η Μανταλένα Καϊλή κατέχει το 20% στην «Αγιορείτικη Παράδοση» Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (ΙΚΕ)!

Νάσου και η Εκκλησία και το Άγιον Όρος στο παιχνίδι!

 

Πηγή

Προβολές : 794


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα