Μηνυτήρια αναφορά υποψήφιου ευρωβουλευτή ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Πολιτεύματος (ΔΕΝ του επιτρέπουν να κατέβει στις εκλογές).

Μηνυτήρια αναφορά υποψήφιου ευρωβουλευτή ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Πολιτεύματος (ΔΕΝ του επιτρέπουν να κατέβει στις εκλογές).

17 Μαΐου, 2024 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:912
Μοίρασέ το

«Κάθε πολίτης της Ένωσης έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι »
«Προσωπικά έχω λευκό ποινικό μητρώο!

Προς τι λοιπόν η αφαίρεση των πολιτικών μου δικαιωμάτων;»

 

Ζώ για την ώρα που ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ….
ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΤΙ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ…
ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ …ΕΝ ΖΩΗ ΚΟΛΑΣΗ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Λέτε να είναι τυχαίο που επί ημερών αδειλίνη, έχει ξεφτιλιστεί η δικαιοσύνη και ο λαός είναι εξοργισμένος μαζί της;;;
Υ.Γ.2. Θα έρθει και η ώρα του Νατσιού και της παρέας του… και η πτώση θα κάνει μεγάλο θόρυβο…
 
Την ώρα που τόσα «δημοκρατικά» πατριωτικά κόμματα ζητάνε την ψήφο μας,
ναι όλοι τους για το καλό της πατρίδας,
ΔΕΝ είδαμε καμμία ουσιαστική αντίδραση για την τόσο προκλητική ΚΑΤΑΛΥΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Διαβάστε την εξαιρετική μηνυτήρια αναφορά του Ηλία Ευαγγελόπουλου (την οποία είδαμε εδώ).
ΥΓ. Φυσικά και δεν γνωρίζουμε τον Ηλία Ευαγγελόπουλο (και φυσικά δεν υπάρχει καμμία σκοπιμότητα στην παρούσα ανάρτηση).
Δεν είναι όμως δυνατόν, ενώ κάποιος έχει λευκό ποινικό μητρώο, να του απαγορεύεται η κάθοδος ως υποψηφίου στις ευρωεκλογές!  
Δεν είναι δυνατόν να στερείται των πολιτικών του δικαιωμάτων επειδή κατέβηκε ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!
Επίσης,
ΠΟΙΟΣ τελικά κάνει κουμάντο σε εκείνο το «δημοκρατικό» (!) κόμμα ΝΙΚΗ;
με το άγνωστο Βουλευτήριο που παίρνει τις αποφάσεις;
που κατέβασε ως υποψήφιο πρόσωπο που επί κορονοϊού  ειρωνεύθηκε την Θεία Κοινωνία;
που άλλους ψήφισε ο λαός και άλλους κατέβασε με λίστα στις δεύτερες βουλευτικές εκλογές, 
θα ακούσει καμμιά φορά τα μέλη και τους ψηφοφόρους του; 
Ποιος τελικά κάνει κουμάντο στο «δημοκρατικό» αυτό κόμμα;
Και πόσο καλός χριστιανός μπορεί να είναι κάποιος που δεν αντιδρά σε μια αδικία;
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός» 
Ακολουθεί η
Μηνυτήρια αναφορά
του υποψήφιου ευρωβουλευτή του πολιτικού κόμματος “Σπαρτιάτες” 
Ηλία Ευαγγελόπουλου 
στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου 
για κατάλυση του πολιτεύματος
Απεστάλη από 06/05/2024
το κείμενο της οποίας ακολουθεί:
Αξιότιμη κυρία εισαγγελέα, τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι τα δικαιώματα των πολιτών “εκλέγειν” και “εκλέγεσθαι” τα οποία εισάγονται με την παράγραφο 3 του άρθρου 51 του ελληνικού συντάγματος
«Oι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως ο νόμος ορίζει. O νόμος δεν μπορεί να περιορίσει το εκλογικό δικαίωμα παρά μόνο αν δεν έχει συμπληρωθεί κατώτατο όριο ηλικίας ή για ανικανότητα δικαιοπραξίας ή ως συνέπεια αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα»
και την παράγραφο 1 του άρθρου 55 του ελληνικού συντάγματος
«Για να εκλεγεί κανείς βουλευτής απαιτείται να είναι Έλληνας πολίτης, να έχει τη νόμιμη ικανότητα να εκλέγει και να έχει συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο έτος της ηλικίας του κατά την ημέρα της εκλογής».
Εάν ένα από τα δύο δικαιώματα ή και τα δύο απαγορευτούν με οποιονδήποτε τρόπο έχουμε κατάλυση του πολιτεύματος που σύμφωνα με την παράγραφο 3 άρθρου 120 του συντάγματος 
«O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος» δεν παραγράφεται!

Εν προκειμένω για τις ευρωεκλογές που Θα διεξαχθούν την 9η Ιουνίου 2024 τα ανωτέρω δικαιώματα θεμελιώνονται με την παράγραφο 1 του άρθρου του Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης

«Κάθε πολίτης της Ένωσης έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο κράτος μέλος κατοικίας του, υπό τους ίδιους όρους με τους υπηκόους του εν λόγου κράτους».

Ως προς το πρόσωπό μου, στα μέσα Απριλίου 2024 δέχθηκα από το πολιτικό κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» πρόταση να συμμετέχω ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιό του για τις ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν την 9η Ιουνίου 2024.

Κατόπιν ωρίμου σκέψεως στις 19 Απριλίου 2024 αποδέχθηκα την πρόταση γιατί προερχόταν από ένα δημοκρατικό κόμμα που εκλέχτηκε από τον ελληνικό λαό σύμφωνα με το σύνταγμα και τους νόμους που συμμετέχει στο νομοθετικό έργο της ελληνικής βουλής μέχρι και σήμερα και που από τη μελέτη του προγράμματός του και την όλη την εν γένει παρουσία του προκύπτει ο δημοκρατικός του χαρακτήρας.

Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 56 του συντάγματος ως όφειλα, παραιτήθηκα από την Υπηρεσία μου στερώντας τις αποδοχές από την οικογένειά μου.

Μετά εκπλήξεως και λύπης διάβασα στις 24 Απριλίου 2024 την με αριθμό 1/2024 απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό του κόμματος «Σπαρτιάτες» και συνεπώς και την δική μου από τις ευρωεκλογές, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στην συνταγματική και πολιτική ιστορία της χώρας, πολιτικό κόμμα που είναι εν ενεργεία μέλος της ελληνικής βουλής και συμμετέχει στο νομοθετικό έργο, να του απαγορεύεται η συμμετοχή τους στις εκλογές!

Με αυτή την απόφαση του ο Άρειος Πάγος ως προς το πρόσωπό μου, καταπάτησε και το άρθρο 4 του συντάγματος που αναφέρεται στην ισότητα των Ελλήνων

(1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. 2. Oι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις).

Εδώ θα τονίσω ότι η Αρμοδιότητα του Άρειου Πάγου περιορίζεται στον έλεγχο όσων ορίζουν τα άρθρα 2 και 3 του νόμου 4255/2014 όπως ισχύει! Και σε καμιά περίπτωση δεν έχει την αρμοδιότητα να αφαιρεί τα πολιτικά δικαιώματα.

Μάλιστα το σύνταγμα για να προστατέψει τον έμμεσο σφετερισμό του πολιτεύματος από αυτούς που ασκούν την εξουσία ρητά απαιτεί παρ. 3, άρθρο 51 
“…… αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα” 
για να μην έχει το δικαίωμα κάποιος Έλληνας πολίτης να συμμετέχει ως υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία! 
Προσωπικά έχω λευκό ποινικό μητρώο!
Προς τι λοιπόν η αφαίρεση των πολιτικών μου δικαιωμάτων; 
Ή μήπως δεν ισχύει πλέον η παράγραφος 2, άρθρου 87 του συντάγματος 
«Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος»;

Με την απαγόρευση της συμμετοχής μου στις ευρωεκλογές τις 9ης Ιουνίου 2024 δεν έχουμε μόνο την αφαίρεση του δικαιώματος του «εκλέγεσθαι» από μένα και τους υπόλοιπους υποψηφίους στο ευρωψηφοδέλτιο του πολιτικού κόμματος «Σπαρτιάτες» 

 αλλά και την αφαίρεση του δικαιώματος του «εκλέγειν» από τις δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων πολιτών που σκόπευαν να με ψηφίσουν ή των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων πολιτών που σκόπευαν να ψηφίσουν το πολιτικό κόμμα «Σπαρτιάτες» κατά παράβαση και του άρθρου 52 του συντάγματος 
«H ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργών της Πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να τη διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση. Nόμος ορίζει τις ποινικές κυρώσεις κατά των παραβατών της διάταξης αυτής» 

και με τον τρόπο αυτό τους οδηγούν είτε στην αποχή από τις εκλογές είτε να κατευθύνουν τις ψήφους τους σε πολιτικά κόμματα που επιθυμούν, η εκτελεστική και νομοθετική εξουσία κατά παράβαση και του άρθρου 26 του συντάγματος (διάκριση των εξουσιών).

Αξιότιμη κυρία εισαγγελέα,

στη εποχή μας η κατάλυση του πολιτεύματος δεν γίνεται πλέον με τανκς και όπλα αλλά με άλλα μέσα και δεν θεωρώ σωστό ένας απλός Έλληνας πολίτης να υποδείξει στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα μέσα που χρησιμοποιούνται σήμερα για την κατάλυση του πολιτεύματος!

Επειδή ως Έλληνας πολίτης που ασπάζεται τις αρχές της Δημοκρατίας διαπίστωσα όπως ακράδαντα προκύπτει από την ανωτέρω ανάλυση, την κατάλυση του πολιτεύματος και συμμορφούμενος με την παράγραφο 4, άρθρου 120 του συντάγματος

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία (εννοεί κάθε μορφής βία) και ασκώντας το δικαίωμα που μου δίνει το άρθρο 10 του συντάγματος «καθένας ή πολλοί μαζί έχουν το δικαίωμα, τηρώντας τους νόμους του κράτους,
να αναφέρονται εγγράφως στις αρχές, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να ενεργούν σύντομα κατά τις κείμενες διατάξεις και να απαντούν αιτιολογημένα σε εκείνον, που υπέβαλε την αναφορά,

σύμφωνα με το νόμο» υποβάλω την μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και αναμένω τις δικές σας ενέργειες γιατί έχει ανοίξει ένας δρόμος για τοναποκλεισμό έντιμων και ικανών ανθρώπων από τη συμμετοχή τους στα κοινά που τα επόμενα χρόνια θα οδηγήσει στην οριστική απαγόρευση όσων το σύστημα εξουσίας τους θεωρεί επικίνδυνους για την δική του διαιώνιση στην νομή της εξουσίας!

Ως Έλληνας και Ευρωπαίος πολίτης προτίθεμαι να ασκήσω κάθε δικαίωμα που μου δίνει η ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία γιατί οι εκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου 2024 έχουν στοιχεία ακυρότητας!

Κοζάνη 06/05/2024

Ο υποβάλλων τη Μηνυτήρια Αναφορά

Ηλίας Ευαγγελόπουλος

 

Πηγή https://opaidagogos.blogspot.com/2024/05/blog-post_17.htmlΑγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 912


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα