μην το φοβάσαι... (3 βίντεο και μια ταινία)

μην το φοβάσαι... (3 βίντεο και μια ταινία)

14 Δεκεμβρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:226
Μοίρασέ το

 

 

Βρες τη δύναμη να γίνεις το φωτεινό εκείνο σημείο για σένα τον ίδιο, άνθρωπε, εκεί που γύρω σου υπάρχει ο σκοτεινός κόσμος…

… μην επικεντρωθείς στο σκοτάδι…

… κοίταξε κατάματα το φως…

… μην το φοβάσαι…

… γίνε φως και ακτινοβόλησε το εσωτερικό σου φως…

… ακτινοβόλησέ το γύρω σου, μοιράζοντας αγάπη…

 

καλησπέρα… μην αφεθείς στο χάος… προσπάθησε να παραμείνεις ΑΝΘΡΩΠΟΣ στην πιο απάνθρωπη εποχή…

 

 

Καλλιόπη

 

 

μουσικές ακτινοβολίες… εδώεδώ… κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

 

Προβολές : 226


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα