ΜΗΝ Kλειδώνεστε, ΜΗΝ Eμβολιάζεστε, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ

ΜΗΝ Kλειδώνεστε, ΜΗΝ Eμβολιάζεστε, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ

1 Αυγούστου, 2022 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,277
Μοίρασέ το

Μην εμπιστεύεστε τίποτα από όσα λένε ο ΠΟΥ, η AMA, το CDC, το FDA, το NIH. Προτείνω να κάνετε ακριβώς το αντίθετο.

Έχουν αποδειχθεί σταθερά ότι είναι οι εχθροί του λαού.

Δεν χρειάζεστε εμβόλιο για να προστατευτείτε.

Πρέπει να σταθούμε δυνατοί απέναντι σε αυτή και σε κάθε άλλη ασθένεια που ο ΠΟΥ επιχειρεί να χαρακτηρίσει ως απειλή.

Γνωρίζουμε την πραγματική απειλή και δεν πρόκειται για ασθένεια ή πανδημία.

Ενωθείτε και μείνετε δυνατοί

 

 

Αυτός ο πόλεμος,είναι καθαρά πνευματικός… γιατί μπορεί οι κοινωνίες να ξέχασαν τον Θεό, αλλά ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ…
 
Πάντα έτσι ήταν…
 
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Στις 23 Ιουλίου 2022, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακήρυξε την ευλογιά των πιθήκων σε παγκόσμιο επείγον περιστατικό διεθνούς υγειονομικής σημασίας μετά από μόλις ΠΕΝΤΕ θανάτους.

Τον Μάιο του 2022, σας μεταφέραμε τη θέση της AFLDS σχετικά με την ιστορία της ευλογιάς των πιθήκων. Όπως υποψιαζόμασταν, οι διεφθαρμένοι παγκόσμιοι ηγέτες, που εργάζονται πλάι-πλάι με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) δεν χάνουν τίποτα στην προσπάθειά τους για μια αέναη παγκόσμια πανδημία. Όσον αφορά την απόφαση για την κήρυξη της “παγκόσμιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης“, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν:

Ο γενικός διευθυντής του ΠΟΥ Tedros Adhanom Ghebreyesus έλαβε την απόφαση παρά την έλλειψη συναίνεσης μεταξύ των εμπειρογνωμόνων της επιτροπής έκτακτης ανάγκης του οργανισμού υγείας του ΟΗΕ, λέγοντας ότι ενήργησε ως ” ενδιάμεσος κρίκος”.

   Ήταν η πρώτη φορά που ο επικεφαλής του οργανισμού υγείας του ΟΗΕ έλαβε μονομερώς μια τέτοια απόφαση χωρίς σύσταση εμπειρογνωμόνων [1].

Αυτό είναι η απόδειξη αυτού που έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν. Οι παγκόσμιοι ηγέτες προετοιμάζονται για την επόμενη πανδημία και τη μεθεπόμενη.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το θέατρο του Covid θα μετατραπεί τώρα σε θέατρο της ευλογιάς των μαϊμούδων.

Το Marburgvirus Theater (το Θέατρο του “ιού” Marburg) αναπτύσσεται επί του παρόντος στο παρασκήνιο.

Πιθανότατα θα ακούσετε επίσης για τον Έμπολα, μια ασθένεια που παρουσιάζει παρόμοια εικόνα με το Μάρμπουργκ. Αναμένουμε να αναφερθούμε πιο συγκεκριμένα για την εμφάνιση και τις προετοιμασίες του ιού Marburg σύντομα. Εν τω μεταξύ, να θυμάστε, Εμείς οι άνθρωποι είμαστε ξύπνιοι και τους βλέπουμε να εργάζονται στις σκοτεινές σκιές.

Ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ είναι το H.R. 4350 – National Defense Authorization Act for Fiscal Year 2022. Αν κατεβάσετε το H.R. 4350 και κάνετε αναζήτηση με τη λέξη “public health” (δημόσια υγεία) θα θορυβηθείτε. Το H.R. 4350 αποτελείται από 3268 σελίδες.

Μέσα σε αυτές τις σελίδες είναι θαμμένο ένα μοχθηρό σχέδιο για τη χρήση της δημόσιας υγείας ως μέσο χρήσης του στρατού για τη δημιουργία δικτατορίας σε κάθε υπηρεσία του εκτελεστικού κλάδου της κυβέρνησης χωρίς καμία εποπτεία από το Κογκρέσο. [2]

Ένα άλλο κομμάτι του περίπλοκου παζλ είναι η Διακήρυξη Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ[3]. Οι διεφθαρμένοι ηγέτες αυτής της χώρας διψούν για να μπορούν να λειτουργούν συνεχώς υπό τις εξουσίες της Διακήρυξης Έκτακτης Ανάγκης Δημόσιας Υγείας.

Αν διαβάσετε τη δήλωση, μπορεί να σοκαριστείτε αρκετά από τον τεράστιο αριθμό των προστατευτικών μέτρων που καταργούνται (χωρίς τη συγκατάθεσή μας) υπό το πρόσχημα της έκτακτης ανάγκης δημόσιας υγείας.


–> Τι είναι η ευλογιά των πιθήκων;

Η ευλογιά των πιθήκων είναι μια παραλλαγή του ιού της ευλογιάς και δεν είναι καινούργια. Το πρώτο καταγεγραμμένο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων ήταν το 1970, ζούμε με την ύπαρξη αυτού του ιού εδώ και δεκαετίες.

Αυτός ο ιός δεν αποτελούσε απειλή για εμάς τότε και δεν αποτελεί απειλή για εμάς τώρα.

Μέχρι στιγμής, ο ιός μεταδίδεται μόνο μέσω της άμεσης επαφής με τις αναπνευστικές εκκρίσεις ή άλλα σωματικά υγρά ενός μολυσμένου ατόμου. Αυτός ο ιός δεν μεταδίδεται με τον αέρα και σπάνια είναι θανατηφόρος. Το CDC ισχυρίζεται επί του παρόντος ότι τα ασυμπτωματικά άτομα δεν μπορούν να μεταδώσουν τον ιό***[4].

Μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν αναφέρει ότι έχουν κολλήσει ευλογιά των πιθήκων την έχουν κολλήσει από κάποιον με τον οποίο είχαν σεξουαλική επαφή. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας είναι να αποφύγετε τη σεξουαλική επαφή με αγνώστους ή άτομα που μπορεί να έχουν προσβληθεί και να κλείσετε την προπαγάνδα στην τηλεόρασή σας.

Όπως είδαμε με την ψευτο-πανδημία του Covid, οι πληροφορίες που παρατίθενται στον ιστότοπο του CDC υπόκεινται σε συνεχείς αλλαγές για να ταιριάζουν στην αφήγηση. Εμείς, όπως πάντα, θα παρακολουθούμε την κατάσταση σε όλα τα μέτωπα και θα προχωρήσουμε μπροστά.

Είμαστε εδώ για να διαβεβαιώσουμε τον αμερικανικό λαό ότι η ευλογιά των πιθήκων δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχείτε.

Δεν χρειάζεστε εμβόλιο για να προστατευτείτε. Πρέπει να σταθούμε δυνατοί απέναντι σε αυτή και σε κάθε άλλη ασθένεια που ο ΠΟΥ επιχειρεί να χαρακτηρίσει ως απειλή. Γνωρίζουμε την πραγματική απειλή και δεν πρόκειται για ασθένεια ή πανδημία.

–> Ενωθείτε και μείνετε δυνατοί

Τα τελευταία δυόμισι χρόνια, είδαμε την τυραννία που θα ακολουθήσει αν υποταχθούμε σε αυτή την κηρυγμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης και την επόμενη μετά από αυτήν.

Θα πρέπει να ανησυχούμε πολύ, αλλά όχι για οποιουσδήποτε ιούς.

Αυτές οι κηρύξεις έκτακτης ανάγκης προηγούνται πάντα του επόμενου κύματος τυραννίας.

Αυτή είναι η υπενθύμισή σας, ανεξάρτητα από τον ιό που θα προωθήσουν, ανεξάρτητα από την προπαγάνδα που θα διαδώσουν, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φοβόμαστε, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κλειδωθούμε και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να εκφοβιστούμε για να εμβολιαστούμε.

Οι συνάδελφοί μας για την ιατρική ελευθερία στο Ίδρυμα Αλήθεια για την Υγεία (www.truthforhealth.org) έχουν ήδη ετοιμάσει και μόλις επικαιροποίησαν χρήσιμα Ενημερωτικά Φύλλα και Οδηγούς Θεραπείας τόσο για την monkeypox [5] όσο και για τον ιό του Marburgvirus/ebola (ιός αιμορραγικού πυρετού)[6]. Οργανώσεις όπως η AFLDS και το Ίδρυμα Truth for Health Foundation βρίσκονται στον ίδιο πόλεμο κατά των κακών τυράννων και εκτιμούμε την ευκαιρία να μοιραστούμε αυτό το υλικό με τους ψηφοφόρους μας.

Κλείνοντας, θα σας μεταφέρουμε τα σχόλια του αγαπητού εκλιπόντος Dr. Vladmir Zelenko στις 21 Ιουλίου 2022, λίγο πριν φύγει από τη ζωή:

”   Υπάρχουν αναδυόμενες βιολογικές τρομοκρατικές απειλές. Το κλειδί είναι να μην πανικοβληθούμε, αλλά να έχουμε μια ορθολογική στρατηγική για το πώς θα την αντιμετωπίσουμε.

   1. Μην εμπιστεύεστε τίποτα από όσα λένε ο ΠΟΥ, η AMA, το CDC, το FDA, το NIH. Προτείνω να κάνετε ακριβώς το αντίθετο. Έχουν αποδειχθεί σταθερά ότι είναι οι εχθροί του λαού.

   2. Καταλάβετε ότι όλα τα στελέχη Covid-19, η γρίπη, ο RSV, ο Marburg και ο Ebola είναι μονόκλωνοι ιοί RNA που χρησιμοποιούν παρόμοια μονοπάτια για την αντιγραφή. Χρησιμοποιούν RNA-εξαρτώμενη RNA πολυμεράση (RDRP) για να δημιουργήσουν αντίγραφα του γονιδιώματός τους.

   3. Ο ψευδάργυρος αναστέλλει την RDRP. Το HCQ, το IVM, η κερκετίνη και το EGCG είναι ιονοφόρα του ψευδαργύρου που βοηθούν τον ψευδάργυρο να εισέλθει στα κύτταρα.

   Πάνω απ’ όλα, αντισταθείτε στο φόβο.


Παραπομπές:

[1] www.usatoday.com/story/news/health/2022/07/23/who-monkeypox-outbreak-global-emergency/10134299002/

[2] Κείμενο – H.R.4350 – 117ο Κογκρέσο (2021-2022): Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2022 | Congress.gov | Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου

[3] https://www.phe.gov/Preparedness/legal/Pages/phedeclaration.aspx

[4] https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/transmission.html

[5] https://www.truthforhealth.org/2022/07/monkeypox-virus-facts-vs-fear/

[6] nam12.safelinks.protection.outlook.com

Δείτε περισσότερα εδώ: aflds.org

***********

Δικτυογραφία:

DO NOT lock down, DO NOT inoculate, DO NOT FEAR | Principia Scientific Intl.

https://principia-scientific.com/do-not-lock-down-do-not-inoculate-do-not-fear/

 

Πηγή και μετάφραση, ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,277


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα