Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του 53χρονου μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του 53χρονου μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

10 Οκτωβρίου, 2022 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:720
Μοίρασέ το

 

Η σύζυγός του είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων

 

 

 

Αυτό κι αν είναι ΩΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ!!!

Άρα, η μανδάμ σύζυγος του ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΚΤΗΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕ…

ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Κολωνός – Μητέρα 12χρονης: «Η γυναίκα του 53χρονου μου είπε να μην τον καταγγείλω γιατί θα καταστραφούν»

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα ισχυρίζεται η μητέρα της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης από τον 53χρονο, Ηλία Μίχο ο οποίος είναι δραστήριο μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων.

Να σημειωθεί πως ο 53χρονος συνελήφθη και είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες.

Η μητέρα της ανήλικης υποστηρίζει ότι η ίδια μόλις την ενημέρωσε η θεία του κοριτσιού ότι εντόπισε τα φρικιαστικά μηνύματα στο τηλέφωνο της, ενώ βρισκόταν σε διακοπές, έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στο Α.Τ. Κολωνού απ’οπου την παρέπεμψαν στο Τμήμα Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι άμεσα επικοινώνησε με τη σύζυγο του 53χρονου, η οποία μάλιστα εργαζόταν ως καθηγήτρια Αγγλικών και παράλληλα ασχολείται με τα κοινά (είναι εκλεγμένη διαμερισματική σύμβουλος στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα Αθηναίων).

Σύμφωνα με όσα λέει η μητέρα, η σύζυγος του 53χρονου έσπευσε να συγκαλύψει την υπόθεση, λέγοντάς της ότι δεν πρέπει να κάνει καταγγελία γιατί θα καταστραφεί η οικογένειά τους.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η μητέρα του κοριτσιού, η γυναίκα του 53χρονου της πρότεινε να καλύψει όλα τα έξοδα που χρειάζεται η 12χρονη για ψυχολόγους!

Σημειώνεται ότι η σύζυγος του φερόμενου δράστη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φωτογραφίζεται με πλήθος πολιτικών προσώπων της Νέας Δημοκρατίας αλλά και με γνωστούς καλλιτέχνες.

Παράλληλα, η μητέρα του κοριτσιού τονίζει ότι το μόνο που θέλει είναι ο δράστης να μπει στη φυλακή και να πληρώσει για όσα έχει κάνει στο παιδί της, ενώ όπως λέει, εάν τυχόν αφεθεί ελεύθερος, θα τον σκοτώσει η εκείνη με τα ίδια της τα χέρια.

 

Πηγή

Προβολές : 720


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα