ΜΗΤΕ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΜΗΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΜΗΤΕ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΜΗΤΕ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

22 Δεκεμβρίου, 2023 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:297
Μοίρασέ το

 

Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς κυρίαρχων Ελλήνων.
Μήτε ψευτορωμέϊκο μήτε Τουρκία.

Αληθινή Ελλάς, ξανά και για πάντα. Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.
Η επίσκεψη τού Τούρκου προέδρου Ερντογάν πραγματοποιήθηκε και οι ανθελληνικές προθέσεις αποκαλύφτηκαν πλήρως. Η υποκρισία απέτυχε, ο ραγιαδισμός ενέδωσε και ο νεοοθωμανισμός παρέλασε στην Ιερή Ελλάδα Αγίων και Ηρώων.
Η κατοχή νεοταξιτών και Τούρκων έκανε την προκλητική της παρουσία ολοφάνερη. Ο δωσιλογισμός τού κυβερνητικού και καθεστωτικού ψευτορωμέικου υπηρετεί ξεκάθαρα και συμπεφωνημένα τούς εχθρούς τού Ελληνισμού.
Η νέα τουρκοκρατία ξεκίνησε.
Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν παρουσίασε τις απαιτήσεις αλλά και τις συμφωνίες στις οποίες ήδη έχει καταλήξει με τούς ελληνόφωνους προδότες και ριψάσπιδες.
Οι πρώτες αναφορές αφορούσαν την προσφορά των αργυρίων ως το σύγχρονο χαράτσι τής ελληνικής αγοράς με το πλήρες άνοιγμα στα ζητήματα των οικονομικών και εμπορικών συναλλαγών στους Τούρκους αφέντες.
Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο πληροφορηθήκαμε την χορήγηση ειδικής άδειας εισόδου με τις επισκέψεις Τούρκων σε 10 νησιά τού ανατολικού Αιγαίου. Τα νησιά αυτά διαθέτουν προσφυγικές δομές και πορθμειακές προσβάσεις έναντι των κατεχόμενων μικρασιατικών ακτών.
Στο σημείο αυτό πρέπει να θυμίσουμε ότι η Τουρκία εμμένει πάντα στην απομάκρυνση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και η τουρκική στρατιά Αιγαίου παραμένει πάντα σε επιφυλακή.
Οι δε λαθροεισβολείς, πέρα από τις ψευδείς εκτιμήσεις περί μειώσεως, έχουν αυξηθεί και μάς έρχονται εκ Τουρκίας προερχόμενοι από συμμαχικές της χώρες.
Τώρα λοιπόν θα εισέρχονται ελεύθερα σε έδαφος που διεκδικεί η Τουρκία Τούρκοι πολίτες με πρόσχημα οικονομικό κίνητρο.
Παράλληλα οι ψευτορωμιοί που υπέβαλαν πλήρως σκυμμένοι τα σέβη τους στον νέο Τούρκο σουλτάνο, τού παραχώρησαν διευκόλυνση θεωρήσεων προκειμένου να κάνει την είσοδό της στην Ευρώπη η τουρκική επιστημονική και σπουδαστική κοινότητα.
Οι παρέχοντες πλήρη δικαιώματα αποβιβάσεως τού βάρβαρου εχθρού είναι οι ίδιοι που οδηγούν τα ελληνικά νιάτα στην φτωχοποίηση, την εθνολογική συρρίκνωση και την νεομετανάστευση στο εξωτερικό προς αναζήτηση εργασίας.
Ο Ερντογάν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μη περαιτέρω ύπαρξη καταυλισμού τάχα εκπαιδεύσεως τρομοκρατών στην Ελλάδα, εννοώντας την παρουσία Κούρδων στο Λαύριο.
Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε με μπόλικο θράσος και στοχευμένο ψεύδος στις μειονότητες στην Πατρίδα μας Ελλάδα και στα κατεχόμενα ελληνικά εδάφη όπου εδράζεται ο Τούρκος κατακτητής.
Κι έτσι αναφέρθηκε στην Ελληνική μειονότητα την οποία αποκάλεσε ρωμαίικη προσπαθώντας να την υποβιβάσει όπως νομίζει, ενώ μίλησε για δήθεν τουρκική μειονότητα στην Ελεύθερη Θράκη μας.
Για δε τούς δήθεν Τούρκους τής Θράκης ο Ερντογάν είπε πως πρέπει να γίνουν βελτιώσεις στις συνθήκες διαβίωσης τους σύμφωνα με την δική του ερμηνεία τού διεθνούς δικαίου.
Ο Μητσοτάκης επικαλέστηκε την συνθήκη τής Λωζάνης που μιλάει για μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη, πλην όμως υποκριτικά αφού το ψευτορωμέϊκο έχει αφήσει τούς Τούρκους πράκτορες τής Άγκυρας μέσω τού προξενείου Κομοτηνής να περνούν στην Θράκη μας ανεμπόδιστα την τουρκική προπαγάνδα.
Στα δε σχολεία και στην κοινωνία τής ακριτικής μας γης η τουρκική γλώσσα και τα τουρκικά τζαμιά προβάλλουν ανοικτά τις τουρκικές επιδιώξεις μαζί με τούς Τούρκους πολιτικούς και βουλευτές τής Ελεύθερης Θράκης έως το ελληνόφωνο κοινοβούλιο τής κατοχικής ντροπής. Κι όλα τούτα συμβαίνουν παρά τις αντιδράσεις τολμηρών Πομάκων που μιλάνε ξάστερα για την ελληνική καταγωγή τους.
Ο ελληνόφωνος πρωθυπουργεύων από την πλευρά του δεν τόλμησε να απαντήσει στον Τούρκο πρόεδρο για τις γενοκτονίες και την συρρίκνωση ψυχών που έχουν υποστεί οι Έλληνες τής Ιωνίας, τού Πόντου, τής Ίμβρου και τής Τενέδου, στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες μας.
Δεν μίλησε στον βάρβαρο κατακτητή για τούς βιασμούς, τις δολοφονίες, τα ανοίγματα ελληνικών τάφων, τις καταστροφές εργασιών, οίκων και ζωών ελληνικών με την Γενοκτονία τού Πόντου, την μικρασιατική καταστροφή, τα Σεπτεμβριανά τής Κωνσταντινούπολης, την Κύπρο και τόσα ακόμη θανάσιμα τραύματα τού Ελληνισμού μας.
Ο Ερντογάν αναφέρθηκε ακόμη σε μια υποτιθέμενη δίκαιη λύση στο κυπριακό ζήτημα μιλώντας για την δημιουργία δύο χωριστών κρατών δίνοντας τουρκικότητα στα κατεχόμενα. Ο δε Μητσοτάκης μίλησε για τον σεβασμό των διεθνών συνομιλιών.
Η Δικαιοσύνη για την Κύπρο μας δεν είναι μήτε η τουρκοποίηση μήτε η ανεξάρτητη ψευτοσυμμαχική κηδεμονία.
Η Δικαιοσύνη για την Κύπρο μας είναι η ελευθερία της και η Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα για την οποία αγωνίστηκαν και έδωσαν το Τίμιο Αίμα τους οι Ήρωες τής ΕΟΚΑ και ο γενναιόψυχος Κυπριακός Ελληνισμός.
Τις Ιερές Ελληνικές Πατρίδες μας τις θέλουμε ελεύθερες και πάντα ελληνικές να επανέρθουν στην στοργική αγκάλη τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας. Όλες οι Ελληνικές Πατρίδες χωρίς καμία εξαίρεση.
Οι κρυπτέλληνες που βιώνουν τον καθάριο Ελληνικό βίο τους έχουν το απόλυτο δικαίωμα τού Ελληνικού Εθνικού Προσδιορισμού που παρέχει το διεθνές δίκαιο και ισχύει οπωσδήποτε ομοίως για το Τρανό Ελληνικό Έθνος και την Γενναία Ελληνική Φυλή.
Το Αληθινό Ελληνικό Κράτος που θα ορθώσουμε εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές θα στηρίξει την οργανωμένη και δομημένη παρουσία των Ελλήνων αδερφών μας, από την Μεγάλη Ελλάδα τής Αδριατικής ίσαμε τον Πόντο, προκειμένου να διαφυλάξουν την ελληνικότητα στη γλώσσα, στα σχολεία, στις εκκλησίες, στην Εθνική τους αυτοδιάθεση και εν τέλει την Ένωση με την Μάνα Ελλάδα.
Οι πολιτικοί τού ψευτορωμέικου μιλούν με τούς Τούρκους συμμάχους τους και πάλι, όπως μιλούν συνέχεια από την εποχή των Ισμέτ Ινονού και Ελευθέριου Βενιζέλου, για σύμφωνα φιλίας, καλής γειτονιάς και νέας γενοκτονίας όταν οι Τούρκοι ζητούν ξεκάθαρα γη και ύδωρ σε Θράκη και Αιγαίο.
Εμείς όμως οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές και ολάκερος ο Πιστός Ελληνισμός μας θέλουμε Ελληνική την Ανατολική Θράκη σιμά στην Ελεύθερη Δυτική Θράκη και όλες τις προσωρινά σκλαβωμένες Ελληνικές Πατρίδες και πάλι Ελεύθερες. Ότι ο Θεός αποφάσισε και στέκει στο πλευρό τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος τής καρδιάς μας.
Και ο πόθος τής καρδιάς μας είναι πάντα ζωντανός, προορισμένος να γίνει πραγματικότητα.
Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Πιστούς Έλληνες στο Θεό, την Ελληνική Φυλή, την Ελληνική Οικογένεια και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ουδείς Έλλην σκλάβος.
Αγία, Μεγάλη, Εθνικιστική και Αυτοκρατορική Ελλάς κυρίαρχων Ελλήνων. Μήτε ψευτορωμέϊκο μήτε Τουρκία.
Αληθινή Ελλάς, ξανά και για πάντα.
Βασιλεύς Χριστός – Υπέρμαχος Στρατηγός Παναγία – Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάς – Ελληνορθόδοξος Εθνικοκοινωνισμός – Οικογένεια – Στρατός.
Η δε Τουρκία μαζί με τούς ψευτοσυμμάχους και μεγάλες τάχα μου δυνάμεις θα βρουν μπροστά τους τις συνέπειες των γεωπολιτικών ανατροπών που φέρνουν.
Αλλά η Εθνικιστική Ελλάς μας που έρχεται θα δικαιωθεί μακριά από τούς αλαζόνες των καιρών μας.

Πηγή

Προβολές : 297


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα