Μητσοτάκης και Καραμανλής… …οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Μητσοτάκης και Καραμανλής… …οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

19 Μαΐου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:306
Μοίρασέ το

 

Στην περίπτωση των Τεμπών την ευθύνη την έχουν ο Μητσοτάκης κι ο Καραμανλής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ! ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενδιαφέρει τι έκαναν και πώς το έκαναν οι προηγούμενοι… …Δεν αναζητούμε ευθύνες προηγούμενων, φτάνοντας στον Χαρίλαο Τρικούπη !…

 

 

 

 

 

Λυπάμαι, είμαι κάθετα αντίθετη με τις αποκλειστικές ευθύνες ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ…

ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Όταν υπάρχει η οποιαδήποτε τραγωδία, που οφείλεται στην κακή άσκηση της εξουσίας, υπεύθυνοι είναι οι άνθρωποι που την ασκούσαν τη συγκεκριμένη εκείνη στιγμή και άρα θα μπορούσαν να την αποτρέψουν !!
.
Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχει «Διαχρονική ευθύνη»… …Υπάρχει μόνον «Ευθύνη» !…
.
…και αυτή βαρύνει εκείνους, οι οποίοι τη στιγμή τής τραγωδίας είναι υπεύθυνοι ! …Αυτός, που στη «βάρδια» του κοιμόταν στην «Κερκόπορτα» έχει ευθύνες κι όχι αυτοί οι οποίοι είχαν κοιμηθεί εκεί πριν απ’ αυτόν. ΔΕΝ ενδιαφέρει κανέναν τι έκαναν οι προηγούμενοι και πόσο χειρότεροι ήταν από τους επόμενους ! Μπορεί εκείνοι να ήταν «τυχεροί» και να γλίτωσαν από την «κακιά» την ώρα. Μπορεί να ήταν ακόμα πιο άχρηστοι, αλλά δεν κρίνονται εκείνη τη στιγμή. Η ευθύνη βαρύνει πάντα αυτόν, ο οποίος είναι υπεύθυνος τη δεδομένη στιγμή.
.
Στην περίπτωση των Τεμπών την ευθύνη την έχουν ο Μητσοτάκης κι ο Καραμανλής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ! ΚΑΝΕΝΑΝ δεν ενδιαφέρει τι έκαναν και πώς το έκαναν οι προηγούμενοι… …Δεν αναζητούμε ευθύνες προηγούμενων, φτάνοντας στον Χαρίλαο Τρικούπη !…
.
…Υπεύθυνοι για το σημερινό ΕΓΚΛΗΜΑ είναι ΜΟΝΟΝ αυτοί, οι οποίοι ήταν ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ την ώρα της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ. Αυτοί, οι οποίοι ήταν υποχρεωμένοι εκ των θέσεών τους να γνωρίζουν τα κενά ασφαλείας λίγες ώρες πριν την ΤΡΑΓΩΔΙΑ …και μπορούσαν με ΜΙΑ τους απόφαση να σώσουν τα παιδιά του κόσμου.
Με την εξουσία που τους δίνει το Σύνταγμα και οι Νόμοι, θα μπορούσαν, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την εξουσία, ακόμα και να σταματήσουν τη λειτουργία των σιδηροδρόμων για ν’ αποτρέψουν την ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
Με ΜΙΑ τους απόφαση θα μπορούσαν ν’ αναγκάσουν τους «επενδυτές» να εφαρμόσουν όλες τις τεχνολογίες ασφαλείας, προκειμένου να μπορούν να εγγυηθούν οι ίδιοι προσωπικά την ασφάλεια των επιβατών.
ΜΙΑ απόφαση ή ΜΙΑ απειλή των εξουσιαστών που ΓΝΩΡΙΖΑΝ τα πάντα ήταν η διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου για τα θύματα των Τεμπών !
.
Το έκαναν αυτό; …ΟΧΙ …Άρα, είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ !!!…
…Το έκαναν για το ΚΕΡΔΟΣ των εισιτηρίων και τα μερίσματα των «επενδυτών»;
…ΝΑΙ …
Άρα, είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ για τους λόγους που πολύ γλαφυρά μάς εξήγησε ο Άδωνης Γεωργιάδης !
.
Παναγιώτης Τραϊανού

 

Πηγή

Προβολές : 306


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα