Μη μου πεις ότι όλη αυτή η εκατόμβη προκλήθηκε από ανθρώπινα λάθη και στραβοτιμονιές της στιγμής τους, γιατί θα πέσουν πολλές καρπαζιές. ΟΚ;; Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο.

Μη μου πεις ότι όλη αυτή η εκατόμβη προκλήθηκε από ανθρώπινα λάθη και στραβοτιμονιές της στιγμής τους, γιατί θα πέσουν πολλές καρπαζιές. ΟΚ;; Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο.

4 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,023
Μοίρασέ το

 

Ο κλαμένος μαζί με το ΚΑΘΑΡΜΑ το γνωρίζουν αυτό .

Πίτες VS ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Πίτες που σημαίνουν δισεκατομμύρια σε ΤΣΕΠΕΣ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ και όχι μόνο…

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ… ΠΙΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΞΕΙ;;;

ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;;;

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΟΙ, ως ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ;;;

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΙΚΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΨΙΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ… ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ… ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Περί καθυστερήσεων
♦️Καθυστέρησαν το σύστημα ασφαλείας τρένων του ΟΣΕ, για να μοιραστεί η πίτα σε ημετέρους εργολάβους: 57 νεκροί. 
♦️Πόσοι πήγαν άραγε από αντίστοιχες καθυστερήσεις στην ΕΟ Πάτρας-Πύργου, που καθυστερεί ακριβώς για τους ίδιους λόγους;;
♦️Πόσοι στον ΒΟΑΚ στην Κρήτη;;
♦️Πόσοι κατέληξαν αβοήθητοι εκτός ΜΕΘ, στην πανδημία;;
Μη μου πεις ότι όλη αυτή η εκατόμβη προκλήθηκε από ανθρώπινα λάθη και στραβοτιμονιές της στιγμής τους, γιατί θα πέσουν πολλές καρπαζιές. ΟΚ;;
Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο. 
Ο κλαμένος μαζί με το ΚΑΘΑΡΜΑ το γνωρίζουν αυτό.
Ξέρετε ότι όλοι μαζί ζείτε σε ένα matrix;;.
Οι θεσσαλονικείς πιστεύουν από την πολύ προπαγάνδα ότι στο Ελληνικό έχουν χτιστεί ουρανοξύστες, οι Αθηναίοι νομίζουν ότι στην Θεσσαλονίκη έχουν Μετρό…και όλοι μαζί αυτοί νομίζουν ότι στην Κρήτη έχει φτιαχτεί ο Βόρειος Οδικός Άξονας (ΒΟΑ) και ότι θα γίνουμε σε λίγο Σαουδάραβες.!!!
ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ.!!

Πηγή

Προβολές : 1,023


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα