Μια διαβολική ατζέντα που πωλείται ως σωτήρια φόρμουλα. Η αλήθεια για το “Net Zero”

Μια διαβολική ατζέντα που πωλείται ως σωτήρια φόρμουλα. Η αλήθεια για το “Net Zero”

3 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:594
Μοίρασέ το

 

Αλλάζουν ότι τους ενοχλεί στην νέα τάξη που ετοιμάζουν οι Οργανικές Πύλες και τα πρόβατα απλά βελάζουν επικροτώντας την χαντζάρα του χασάπη που τα περιμένει…

ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ!!

Λυπάμαι, γιατί βλέπω πως η πλειοψηφία αγνοεί παντελώς το μέλλον που μας ετοιμάζουν οι ψυχοπαθείς που κυβερνούν την ανθρωπότητα…

Μας αντικαθιστούν με ρομπότ, καταστρέφουν την γεωργία και την κτηνοτροφία, και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι το παραμικρό που συντελείται σε βάρος μας…

Βοηθήστε να πληροφορηθούν όσο περισσότεροι γίνεται, το τι σχεδιάζουν σε βάρος μας οι ψυχοπαθείς.

Δεν χρειάζεται να αλώνεστε σε συζητήσεις… απλά δώστε στους φίλους και στους γνωστούς σας να διαβάσουν τέτοια άρθρα ενημέρωσης… αυτό, αρκεί…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Η αλήθεια για το “Net Zero”

Η αλήθεια για το “Net Zero” – Μια διαβολική ατζέντα που πωλείται ως σωτήρια φόρμουλα.

«Net Zero», τι σημαίνει; Ξέρει κανείς? Ποιος έβγαλε αυτό το σύνθημα;

Συνολικά, αυτές οι δύο λέξεις δεν έχουν ουσιαστικό νόημα. Το «Net» χρησιμοποιείται συνήθως ως συντομευμένη μορφή του «netto» (netto/brutto) ενός όρου που χρησιμοποιείται στην λογιστική και περιγράφει ένα χρηματικό ποσό που απομένει μετά την αφαίρεση των φόρων ή των εξόδων.

Τι θα μπορούσε λοιπόν να σημαίνει «Net Zero»; Ότι δεν θα μείνει τίποτα μόλις επιτευχθεί μηδενικός άνθρακας;

Ο όρος φαίνεται να μιμείται, αυτόν που επιλέχθηκε για να περιγράψει την μαυρισμένη τρύπα στο έδαφος που έμεινε μετά την καταστροφή της 11ης Σεπτεμβρίου: Ground Zero.

Δείτε το ως εξής: μειώνοντας το διοξείδιο του άνθρακα στο μηδέν (μηδέν άνθρακα) θα πεθάνει όλη η φυτική ζωή που η ανάπτυξή της εξαρτάται από αυτό το φυσικό αέριο. Κατ’ επέκταση, όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα που εξαρτώνται από το οξυγόνο που παράγουν τα φυτά, μέσω της μετατροπής του διοξειδίου του άνθρακα σε οξυγόνο, θα πεθάνουν επίσης. Βασικά μαθήματα βιολογίας είναι αυτά.

Αυτό όμως φαίνεται να προτείνουν οι εφευρέτες του «Net Zero» πρέπει να τερματιστεί δηλαδή κάθε φυτική, ζωική και ανθρώπινη ζωή μέχρι το 2050. Ή μήπως κάνω λάθος; Μήπως «Έριξαν» αθόρυβα έξτρα CO2 παντού, σκορπίζοντας παντού το κακό τις τελευταίες τρεις δεκαετίες -και τώρα προσπαθούν να κάνουν τον απλό «άνθρακα» την πηγή όλων των δεινών μας;

Αυτό έκαναν άλλωστε και με την κρυφή μετατροπή της “υπερθέρμανσης του πλανήτη” σε “κλιματική αλλαγή” πριν από μερικές δεκαετίες. Με μια κλασική ταχυδακτυλουργική κίνηση από τους spin doctors της συμμορίας. Ας εξετάσουμε την ιστορία λίγο πιο διεξοδικά.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ενεργεί ως επικεφαλής του έργου που είναι γνωστό ως “Σταματήστε την υπερθέρμανση του πλανήτη”. Ένα σχέδιο που δηλώνει ότι μια θανατηφόρα μορφή δήθεν ανθρωπογενούς “θέρμανσης” προκαλείται από την καύση ορυκτών καυσίμων και ότι η δηλωμένη ανάγκη είναι επομένως η πλήρης κατάργηση όλων των ορυκτών καυσίμων έως το 2050.

Αλλά κάνοντας μια μικρή στοιχειώδη έρευνα αποκαλύπτεται ότι αυτό που βλέπει κανείς να βγαίνει από τις καμινάδες των εργοστασίων, στις πανταχού παρούσες φωτογραφίες των μέσων ενημέρωσης, δεν είναι CO2. Είναι κυρίως υδρατμοί, συν οξείδια του αζώτου, μονοξείδιο του άνθρακα, μεθάνιο, υδρατμοί και διάφορες μορφές σωματιδίων, με το βλαβερό CO2 να αποτελεί λιγότερο από το 5% αυτών των εκπομπών.

Αυτό επιβεβαιώνεται με επιστημονικές δοκιμές που έγιναν στην σύνθεση της ανώτερης ατμόσφαιρας, οι οποίες διαπιστώνουν ότι το ανθρωπογενές CO2 συμβάλλει μόλις 0,04% πάνω από το φυσικό ατμοσφαιρικό CO2. Έτσι, αυτό που κάνουν οι υπεύθυνοι του “Net Zero” είναι να παίρνουν ένα βασικό συστατικότης φύσης, τον άνθρακα, χωρίς το οποίο ούτε εμείς ούτε η φυτική ζωή θα μπορούσε να επιβιώσει, να το δαιμονοποιούν και να το φέρουν ως υπεύθυνο για την πρόκληση καταστροφικών αλλαγών στο παγκόσμιο κλίμα.

Αυτό είναι, φυσικά, ένα εξωφρενικά παρανοϊκό συμπέρασμα. Σίγουρα οι δύο χιλιάδες “επιστήμονες” που απασχολούνται στην Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC) δεν κατάφεραν να περάσουν την βιολογία στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση -και παρ’ όλα αυτά έγιναν ομότιμοι εμπειρογνώμονες για την κλιματική αλλαγή;

Το γεγονός είναι ότι το «Net Zero» μας λέει ότι «εμείς οι άνθρωποι» πρέπει να εξαφανιστούμε, μαζί με την χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη. Άλλωστε έτσι ακριβώς το ‘χουν δηλώσει.

Ενώ ταυτόχρονα η ελίτ με αυτή την καραμέλα εξαπάτησης του ανθρωπόζωου, έχει δημιουργήσει την δική της μοναδική υπόγεια οικοσφαιρική αποθήκευση CO2 από ακμάζοντα φυτά, καθαρό νερό και όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να συνεχιστεί η ζωή σχεδόν όπως πριν.

Εάν οι ψυχοπαθείς αποτελούν την πλειοψηφία της φυλής που διοικεί αυτόν τον πλανήτη -κι αυτό είναι πλέον Ολοφάνερο- τότε η ανακοίνωση ότι το The Great Reset/Green New Deal έχει υιοθετήσει το «Net Zero» έως το 2050 έχει μια συγκεκριμένη λογική. Διότι, για έναν ψυχοπαθή, οι σκεπτόμενοι άνθρωποι είναι παράξενα εξωπραγματικά όντα, με τα συναισθήματα και τις συγκινήσεις τους να είναι ακατανόητα και ξένα.

Επομένως, αν το δούμε από την σκοπιά του ψυχοπαθούς, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να γίνουν για να “σωθεί ο πλανήτης” θα ήταν να βρεθεί ένας καλός λόγος για να απαλλαγούμε από τον ανθρωπογενή (ανθρώπινο) αιτιολογικό παράγοντα πίσω από την “καταστροφή του πλανήτη”.

Εν τω μεταξύ, όμως, ο γερο-Schwab και η επίδοξη ομάδα των μπράβων του θέλουν να “είμαστε ευτυχισμένοι” και, ως εκ τούτου, βρήκαν χρήσιμο να αφαιρέσουν όλη την ιδιωτική μας περιουσία και τον πλούτο μας και να τον κρατήσουν για τους ίδιους -μόλις η διαδικασία της ερήμωσης προχωρήσει αρκετά και υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ελάχιστη ή καθόλου αντίσταση στο σχέδιό τους. (Δες το άρθρο “Δεν θα έχεις τίποτα;”)

Επίσης έχει μελετήσει και την Βίβλο για να βοηθήσει το πιστό ποίμνιο των προβάτων να “σωθεί” αφού μέσα στις σελίδες του αναφέρεται πως «Είναι ευκολότερο για μια καμήλα να περάσει από το μάτι μιας βελόνας παρά να μπει ένας πλούσιος στην Βασιλεία των Ουρανών»… και του προτείνουμε να το βάλει εκεί που ξέρει το σίχαμα.

Έτσι θα κάνουν ευγενικά την δουλειά της αφαίρεσης του πλούτου από εμάς, απελευθερώνοντάς μας από τον ιδιωτικό μας πλούτο και επομένως από τους υλικούς δεσμούς που μας εμποδίζουν να επιτύχουμε μια ανώτερη κατάσταση συνείδησης. Καλό Ε;

Από την συγκαταβατική στάση του γερο-Klaus απέναντι στους δικτάτορες που επέλεξε ο ίδιος, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι περήφανος που βρήκε έναν τόσο βολικό τρόπο να ανοίξει τις πύλες του “παραδείσου” για τα ανθρωπόζωα και ταυτόχρονα να “σώσει τον κόσμο από την υπερθέρμανση του πλανήτη”.

Μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια. Περιζήτητο επίτευγμα για τον άψυχο ψυχοπαθή.

Η επίτευξη του «Net Zero» πρέπει να γίνεται με χαμόγελο, όπως ακριβώς με χαμόγελο έμπαιναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στους θαλάμους αερίων.

Πως θα κάνεις τους ανθρώπους να πιστέψουν ότι «για να σώσουν τον κόσμο» πρέπει πρώτα απ’ όλα να εγκαταλείψουν την συνηθισμένη τους διατροφή και αντ ‘αυτού να μασήσουν “ανωτέρου επιπέδου” κοτόπουλο εργαστηριακής εκτροφής και μεταποίησης, γαρνιρισμένο με αλεσμένα σώματα εντόμων και ένα ειδικό συνοδευτικό πιάτο με γενετικά τροποποιημένες ντομάτες υδροπονικής εκτροφής – ίσως δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Έτσι, ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο πρέπει να κάνει για το κόλπο. Να φαίνεσαι (κι όχι απαραίτητα να είσαι) άνθρωπος εμπιστοσύνης. Αυτός που θα πείσει ότι θέλει με ανιδιοτελής σκοπούς να σώσει τον κόσμο και να γίνει σωτήρας χωρίς να του το ζητήσει κανένας.

Ωστόσο, πρέπει να έχεις θυμωμένο, αυστηρό βλέμμα (σαν τον παππού που σε μαλώνει) όταν χρειάζεται να μεταδόσεις την σοβαρότητα της κατάστασης ότι εάν επιτραπεί στις αγελάδες να παραμείνουν μέρος του ζωικού βασιλείου της φάρμας, η επιβίωσή τους θα εξαρτηθεί από την χρήση μάσκας «μπλοκαρίσματος μεθανίου» τύπου Covid… πρόσφατα απονεμήθηκε και ειδικό περιβαλλοντικό βραβείο από  τον βασιλιά Κάρολο για την συμβολή τους στην επιβράδυνση της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Δόθηκε και βραβείο στον παραλογισμό. Άκουσον άκουσον!

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates μόλις ανακοίνωσε επιχορήγηση 4,7 εκατομμυρίων δολαρίων για μια εταιρεία που πουλά μάσκες προσώπου για αγελάδες. Όποια βρόμικη πέτρα και αν σηκώσεις ο Gates είναι από κάτω. Η εταιρεία ZELP ισχυρίζεται ότι οι «έξυπνες» μάσκες της μειώνουν τις εκπομπές μεθανίου στις αγελάδες.

 

Η Έξυπνη ένδυση βοοειδών για όλους τους πολίτες.

 

Από την αρχή της ιστορίας του COVID, υποψιαζόμουν ότι ένας από τους τελικούς στόχους του ήταν να ομαλοποιήσει τα «έξυπνα» ρούχα προσώπου. Σιγά σιγά, λίγο λίγο, μήνυμα προς μήνυμα, απαγορεύσεις και πρόστιμα… στο τέλος, όλοι θα φορούσαν έξυπνες μάσκες και άλλες έξυπνες συσκευές για το κεφάλι και ω! σαν φυσιολογικό.

Ωστόσο, για τους άρχοντες, τα ανθρώπινα όντα είναι ένας απλός πόρος, ένα πράγμα και είναι λογικό να επιβάλλουν έξυπνα ρούχα προσώπου για τους ανθρώπους που θα ακολουθήσουν.

Η τεχνολογία οξείδωσης του ZELP λειτουργεί δρομολογώντας το μεθάνιο που εκπνέετε από τα βοοειδή μέσω ενός καταλυτικού μηχανισμού που είναι τοποθετημένος σε ένα πατενταρισμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας. Το μεθάνιο οξειδώνεται, με αποτέλεσμα ένα συνδυασμό CO2 και υδρατμών, που μειώνει σημαντικά την συμβολή του στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας, μας επιτρέπει να επαναχρησιμοποιούμε την ενέργεια από τις συνεχείς οξειδώσεις μεθανίου, μειώνοντας σημαντικά την ανάγκη για μπαταρίες.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ AI & MACHINE LEARNING:
Το υλικό μας είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες που συλλέγουν συνεχώς εκατομμύρια σημεία δεδομένων για τα ζώα τα οποία επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο από τους ιδιόκτητους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης. Η τεχνητή νοημοσύνη μας είναι εκπαιδευμένη να ανιχνεύει τη θερμότητα, να επισημαίνει τις συνθήκες ευημερίας και να εντοπίζει τα πιο αποτελεσματικά ζώα με υψηλό επίπεδο ακρίβειας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΒΟΕΙΩΝ (CATTLE MONITORING APP) [ακριβώς!!]:
Το υλικό μας είναι εξοπλισμένο με αισθητήρες που συλλέγουν συνεχώς εκατομμύρια σημεία δεδομένων για τα ζώα, τα οποία επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο από τους ιδιόκτητους αλγόριθμους μηχανικής εκμάθησης. Η τεχνητή νοημοσύνη μας είναι εκπαιδευμένη να ανιχνεύει την θερμότητα, να επισημαίνει τις συνθήκες ευημερίας και να εντοπίζει τα πιο αποτελεσματικά ζώα με υψηλό επίπεδο ακρίβειας.

Φτιάξε ένα ακόμα χαμόγελο

 

Επίσης «ένα χαμόγελο» μπορεί για άλλη μια φορά να είναι απαραίτητο για να μεταδοθεί το γεγονός ότι οι αγρότες που φροντίζουν τα χωράφια πρόκειται να αντικατασταθούν από στρατιές ρομπότ, αφήνοντας το ανθρώπινο στοιχείο να «φροντίζεται» στις Έξυπνες πόλεις με τροφοδοσία 5/6G. Μέρη στα οποία θα καλυφθεί κάθε τους ανάγκη, περιτριγυρισμένοι από ένα ψηφιοποιημένο ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα που κάνει τα πάντα, γνωστό ως «διαδίκτυο των πραγμάτων (internet of things)».

Μια ηλεκτρομαγνητικά φορτισμένη έκδοση του Big Brother που θα παρακολουθεί τις ανθρώπινες δραστηριότητες 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και αναμφίβολα θα προκαλεί ένα απότομο σοκ σε όποιον βγαίνει εκτός γραμμής. Όλα αυτά, καταλαβαίνετε, είναι απλώς ο προπομπός για να αναβαθμιστούμε εμείς οι «μη ψυχοπαθείς» σε τσιποποιημένα και κλωνοποιημένα cyborg, γνωστά ως Transhumans.

Η πώληση αυτού μπορεί να μην είναι τόσο δύσκολη, καθώς το σλόγκαν πωλήσεων θα είναι “Αφήστε μας να σκεφτούμε για εσάς”.Και δεδομένου ότι ένα αρκετά σημαντικό ποσοστό της ανθρωπότητας φαίνεται σε μεγάλο βαθμό ανίκανο για καμία σκέψη, είναι πολύ εύκολο να του πουλήσουμε την πρόσθετη ευκολία να αφήσουμε μια τεχνολογία να αναλάβει ό,τι έχει απομείνει από το επαχθές έργο της ενεργοποίησης των εγκεφαλικών κυττάρων.

Μέχρι το 2050 αυτοί οι Transhumans θα χρειαστούν ως υπηρέτες στα υπόγεια παλάτια των ψυχοπαθών. Οι “ειδικοί” θα έχουν αποστραγγίσει τον πλανήτη από οξυγόνο και θα έχουν ήδη σκοτώσει ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων μέσω οπλισμένων εμβολίων και μιας πληθώρας ειδικών εργαστηριακών ασθενειών.

Φοβάμαι πως δεν βλέπω να εκτυλίσσεται μια ωραία ιστορία του μέλλοντος.

Ο ονειρικός στόχος της ελίτ είναι να έχουμε έναν κλινικά αποστειρωμένο και «καθαρισμένο πλανήτη» μέχρι το 2050 και ισοδυναμεί με το να έχουμε επίσης ένα είδος «ευγονικής του ανθρώπου και της φύσης». Αυτή είναι η εικόνα που θέλει να δημιουργεί το «Net Zero». Για να σας υποκινήσει επαρκώς να δώσετε την ζωή σας για οτιδήποτε υποτίθεται ότι το αντιπροσωπεύει.

 

 

Υπάρχουν δαίμονες ελεύθεροι. Ευδοκιμούν στις σκιές και στον φόβο.

 

Ανακατεύουν τα αέρια του θερμοκηπίου, το μεθάνιο, τον άνθρακα και ό,τι άλλα στοιχεία της φύσης μπορούν να πουλήσουν ως επιτάχυνση της άφιξης του Αρμαγεδδώνα. Είναι ένα είδος παιχνιδιού.φόβου, στο οποίο, ανά πάσα στιγμή, οποιοσδήποτε παράγοντας μπορεί να επισημανθεί ως ο κακός πράκτορας της πλανητικής καταστροφής.

Παίρνουν τις μεγαλύτερες απολαύσεις τους ανατρέποντας την πορεία της ανθρώπινης ζωής ώστε να γίνει το αντίθετο από αυτό που η εξέλιξη σκοπεύει. Τους αρέσει να διαστρεβλώνουν την γλώσσα και το νόημα των λέξεων, ώστε να δημιουργήσουν μια διαστρεβλωμένη εκδοχή της πραγματικότητας.

Αλλαγές έγιναν σε αρκετά μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι, προκειμένου να αφαιρεθεί πιθανόν προσβλητική γλώσσα, μεταξύ άλλων για την εθνικότητα των χαρακτήρων.

Στις περιπέτειες του Πουαρό και της Μις Μαρπλ- που έγραψε η Αγκάθα Κρίστι από το 1920 έως το 1976- επαναδιατυπώθηκαν ή αφαιρέθηκαν αποσπάσματα για τις νέες εκδόσεις τους από τον HarperCollins.

Στόχος, να αφαιρεθούν όροι και περιγραφές που θεωρούνται δήθεν προσβλητικές σήμερα, ιδιαίτερα για τους μη Βρετανούς χαρακτήρες της Αγκάθα Κρίστι. Ανάλογες τροποποιήσεις έχουν γίνει σε βιβλία του Ρόαλντ Νταλ και του Ίαν Φλέμινγκ, προκειμένου να αφαιρεθούν προσβλητικές αναφορές στο φύλο και την φυλή.

Σε ό,τι αφορά στα βιβλία της Αγκάθα Κρίστι, αφαιρέθηκαν για παράδειγμα σημεία που περιέγραφαν έναν χαρακτήρα ως μαύρο, Εβραίο ή Ρομά. Επίσης, δεν υπάρχουν περιγραφές όπως ότι το σώμα μιας γυναίκας μοιάζει σαν να είναι από «μαύρο μάρμαρο» ή ότι ένας δικαστής έχει «ινδικό ταμπεραμέντο». Ακόμη, αφαιρέθηκαν όροι όπως «ανατολίτικος» και «νέγρος» και η λέξη «ιθαγενείς» αντικαταστάθηκε με «ντόπιοι».

Ένα από τα παραδείγματα που αναφέρει η Telegraph είναι στο μυθιστόρημα «Θάνατος στον Νείλο», του 1937. Σε αυτό, γυναικείος χαρακτήρας διαμαρτύρεται για μια ομάδα παιδιών που την ενοχλεί. «Επιστρέφουν και κοιτάζουν επίμονα και τα μάτια τους είναι απλά αηδιαστικά, όπως και η μύτη τους και δεν νομίζω ότι συμπαθώ πραγματικά τα παιδιά», ανέφερε το πρωτότυπο κείμενο. Στην νέα έκδοση αναφέρει: «Επιστρέφουν και κοιτάζουν επίμονα. Και δεν νομίζω ότι συμπαθώ πραγματικά τα παιδιά».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αλλάζει το περιεχόμενο βιβλίων της Αγκάθα Κρίστι. Όμως, το μυθιστόρημα του 1939 «Και δεν έμεινε κανένας» είχε κυκλοφορήσει με διαφορετικό τίτλο, ο οποίος περιελάμβανε ρατσιστικό όρο.

Στην περίπτωση των βιβλίων του Ρόαλντ Νταλ, ο εκδοτικός οίκος Puffin προσέλαβε ανθρώπους προκειμένου να ξαναγράψουν αποσπάσματα, «ώστε να μπορούν να τα απολαμβάνουν όλοι σήμερα». Όμως, θα συνεχίσει να τυπώνει και τις πρωτότυπες εκδόσεις. Μεταξύ άλλων αφαιρέθηκαν περιγραφές για την εμφάνιση χαρακτήρων- όπως οι λέξεις «χοντρός» και άσχημος- και αντισημιτικές αναφορές. Από τα βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ επίσης έγιναν αλλαγές, προκειμένου να αφαιρεθούν δήθεν ρατσιστικές και σεξιστικές αναφορές.

Αλλάζουν ότι τους ενοχλεί στην νέα τάξη που ετοιμάζουν οι Οργανικές Πύλες και τα πρόβατα απλά βελάζουν επικροτώντας την χαντζάρα του χασάπη που τα περιμένει…

ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ!!

***
@Ion Maggos/ terrapapers.com / 2023

 

Πηγή

Προβολές : 594


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα