Μια διαφορετική παράμετρος στο έγκλημα της Αράχωβας και... ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΩΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ...

Μια διαφορετική παράμετρος στο έγκλημα της Αράχωβας και... ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΩΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ...

14 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:571
Μοίρασέ το

 

 

Periklis Bozinakis: “Στα πρωτόκολλα της Σιωνιστικής ψυχοπαθολογίας αναφέρεται το εξής: δυο βασικά μέσα για την επιβολή παγκόσμιας τυραννίας είναι η εργαλειοποίηση αντιμαχώμενων υπο-ομάδων και η σύγχυση.

Είναι μια διαφορετική παράμετρος αυτή που θέτει Periklis Bozinakis για το θέμα της κακοποίησης του Όλιβερ… και προτείνω να την διαβάσετε προσεκτικά… όπως και τις απόψεις του για το σοβαρό αυτό περιστατικό, που έχει ξεσηκώσει ένα πολύ μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού…
Προσωπικά, συνυπογράφω όλο το εξαιρετικό του άρθρο…
Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Στα πρωτόκολλα της Σιωνιστικής ψυχοπαθολογίας αναφέρεται το εξής: δυο βασικά μέσα για την επιβολή παγκόσμιας τυραννίας είναι η εργαλειοποίηση αντιμαχώμενων υπο-ομάδων και η σύγχυση.
“Οι πληροφορίες και οι νύξεις που θα διοχετεύονται θα είναι τόσο αντιφατικές που οι άνθρωποι θα χάσουν κάθε προσανατολισμό. Ακόμα και όσοι βρίσκονται στην ίδια πλευρά εναντίον μας, δεν θα μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.”
Αυτό είναι κάτι που θα έμπαινε σε εφαρμογή ακόμα κι αν όλοι οι άνθρωποι ξέρανε να διαβάζουν, φανταστείτε τώρα που ισχύει ο ακόλουθος προβληματισμός:
Όσο πιο κοντά στην αλήθεια βρίσκεται αυτό που εκφράζει κάποιος δημόσια, τόσο πιο έντονες επιθέσεις δέχεται από όλες τις αντιμαχόμενες μεταξύ τους “ομάδες” οπαδών. Τόσο πιο προκλητικός γίνεται, πότε για τους μεν και πότε για τους δε.
Η συναισθηματική ανεξαρτησία στον δημόσιο λόγο φέρνει στην επιφάνεια και εκθέτει τις προκαταλήψεις και τις εμμονές ορισμένων, οι οποίοι αντιδρούν ανακλαστικά, σαν το Σκυλί του Παβλόφ: συγκεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο στο σημείο όπου έχουν τη “μύγα” και “μυγιάζονται”.
Ακόμα και σε ένα κείμενο δέκα σελίδων μεγάλου σχήματος βλέπουν μόνο τη φράση που τους ενοχλεί ή τους ενθουσιάζει, αποκομμένη από τα συμφραζόμενα που της δίνουν νόημα και ειρμό. Μερικές φορές βλέπουν και φράσεις που δεν είναι καν γραμμένες.
Ένας απλός συγγραφέας, σαν τον υποφαινόμενο, θα μπορούσε να κατευθύνει κατά βούληση αυτούς τους ανθρώπους μέσω των ιδεολογικών τους προφίλ, επιλέγοντας τις λέξεις και το ύφος που ξέρει ότι θα τους προκαλέσουν τη μία ή την άλλη ανακλαστική αντίδραση.
Θα μπορούσε να τους χειριστεί απολύτως, με μόνο εργαλείο τον λόγο. Είναι τόσο χειραγωγήσιμοι.
Φανταστείτε τι μπορούν να κάνουν οι οργανωμένοι ΝεοΤαξίτες και τα φερέφωνά τους, που έχουν επί δεκαετίες μελετήσει τη συμπεριφορά των μαζών.
Η αφορμή γι αυτή τη δημοσίευση δόθηκε από μια συζήτηση γύρω από δύο πρόσφατες αναρτήσεις σχετικές με το αποτρόπαιο ζήτημα στην Αράχωβα.
Είναι η πολλοστή φορά που παρατηρείται το φαινόμενο που αναφέρω πιο πάνω – άνθρωποι που αν αναφέρεις κάτι μεμπτό για τον Ολυμπιακό σε βαφτίζουν με το ζόρι Παναθηναϊκό, και το αντίστροφο. Την περίπτωση να προβληματίζεσαι και να σε ενδιαφέρει απλώς η αλήθεια δεν τη χωράει ο νους τους.
Όσο για το ζήτημα της Αράχωβας, συμφωνώ απολύτως με τις εν λόγω απόψεις: είναι άλλο θέμα το έγκλημα και η συγκάλυψη, και άλλο οι κατευθυνόμενες εμμονές κάποιων “ζωόφιλων” που χρησιμεύουν ως υποκατάστατο ελλειπούς ψυχοσύνθεσης και προσωπικής ζωής.
Προσωπικά είμαι βέβαιος, κρίνοντας από τα δεδομένα, ότι πρόκειται σαφώς για έγκλημα ανθρώπινης ψυχοπαθολογίας και για την προσπάθεια συγκάλυψής του, μην τυχόν και υποβαθμιστεί η πολυτελής περιοχή αναψυχής, ξεπλύματος μαύρου πολιτικού και επιχειρησιακού χρήματος, και διακίνησης κοκαΐνης.
Γιατί αυτό έχει καταλήξει να είναι η Αράχωβα: φωλιά του υπόκοσμου των ολιγαρχών – οι οποίοι όμως συχνά υποδύονται τους ευαίσθητους φιλόζωους. Είναι ζήτημα δημοσίων σχέσεων, αναπόφευκτα.
Αλλά ακόμη κι αν δεν ήμουν βέβαιος, αυτή την άποψη θα διακινούσα: ό,τι κι αν πάθουν περιοχές όπως η Αράχωβα, το αξίζουν.

 

 

Πηγή

Προβολές : 571


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα