ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!! (βίντεο)

ΜΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!! (βίντεο)

7 Ιουνίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:8,485
Μοίρασέ το

 

“ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ”. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΑΡΡΕΕΙ Η ΕΛΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ 38ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 43 ΜΕΡΕΣ EIXE ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ: “Η ΜΑΡΕΒΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ…”.

xios-ninos

Πολυ σκληρό το τίμημα των αποκαλύψεων του Σπύρου Νίνου, στον Στέφανο Χίο…

Σε μια χώρα, όπου η “δικαιοσύνη” κωφεύει σε τρομακτικές και ασύλληπτες αποκαλύψεις, ένας αθώος πληρώνει την κώφωσή της…;;;

Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει την δύναμη στους γονείς του ν’ αντέξουν την τραγική του απώλεια και να τιμωρήσουν τους δράστες…φανερούς και κρυφούς…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο πατέρας του 38 χρονου που βρέθηκε νεκρός ήταν απόστρατος αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής, επί 15 χρονια σωματοφύλακας των Μητσοτάκηδων και στέλεχος της ΕΥΠ.

νινος

Ο γιος, ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι, παλιός πρωταθλητής πυγμαχίας και συνοδός ασφαλείας σε γνωστούς εφοπλιστές.

Δείτε τι έπαιξαν ΣΤΑΡ και ΜΕΓΚΑ – Τι δήλωσε ο πατέρας 

 

Δολοφονία Δημήτρη Νίνου

 

 

Δολοφονία Δημήτρη Νίνου

Δείτε επίσης:

“Κάποιος πρέπει να μιλήσει”, είπε ο Σπύρος Νίνος επί 15ετίας επιτελικός αστυνομικός φρουρός της φαμίλιας στον Στέφανο Χίο και στους Ραδιομακελάρηδες προχωρώντας σε απίστευτες αποκαλύψεις για την εγκληματική φαμίλια των μαφιόζων. “Η Μαρέβα, έδωσε εντολή να σε σκοτώσουν,δ εν το ξέρεις;”, είπε στον δημοσιογράφο.

“Ο Δημητριάδης μου πρόσφερε χρήματα για να σκοτώσω κόσμο”, αποκάλυψε ο κύριος Νίνος, ο οποίος αφού αρνήθηκε, είπε ότι έχει στη διάθεσή του και στικάκια με τις επίμαχες συνομιλίες του ανιψιού του Πρωθυπουργού με μαφιόζους του υποκόσμου”.

Στη συνέχεια ο πρώην “φρουρός του κωλόσογου”, τόνισε ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού “κινεί όλα τα νήματα σε όλα τα επίπεδα”, προσθέτοντας ότι ο Μητσοτάκης “δεν γίνεται να μην τα γνωρίζει όλα αυτά”.

 

 


 

 

“Η ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΧΙΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ .ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ε.α , ΣΠΥΡΟΥ ΝΙΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ”! ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ KAI ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 

Πηγή

Προβολές : 8,485


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.