Μια Δόση Πραγματικότητας : Μπορείτε Να την Αντέξετε; (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ)

Μια Δόση Πραγματικότητας : Μπορείτε Να την Αντέξετε; (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ)

4 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:712
Μοίρασέ το

 

Αν όλοι συνεχίσουν να τρέχουν και να κρύβονται και να παραμένουν εξαρτημένοι από αυτό το σύστημα διακυβέρνησης, πολύ φοβισμένοι για να βοηθήσουν ακόμη και τον εαυτό τους, τότε η δυναμική των αριθμών θα καταστεί τελικά άσχετη.

Αν και όταν συμβεί αυτό, η βία θα είναι το αποτέλεσμα, και κάθε βίαιη εξέγερση δεν μπορεί ποτέ να οδηγήσει στην ελευθερία- μπορεί μόνο να οδηγήσει σε μια πιο ισχυρή εξουσία.

 

 

 

 

 

 

Ένα εξαιρετικό άρθρο που αποτυπώνει την σκληρή πραγματικότητα.

Αυτό που ζει σήμερα η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, είναι ένα κομμάτι μικρογραφίας απ’ αυτό που ζουν όλοι οι λαοί.

Σας καλώ να το διαβάσετε πολύ προσεκτικά, και να το αντιπαραβάλετε με την υπάρχουσα κατάσταση στην Πατρίδα μας.

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΙΤΕ Ν’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ…

Οι επερχόμενες εκλογές, θα είναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΕΣΤ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ…

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

 

Gary D. Barnett | Διάβαστε το εδώ.

 

“Πραγματικότητα είναι αυτό που, όταν σταματήσεις να πιστεύεις σε αυτό, δεν εξαφανίζεται”.

~ Philip K. Dick,  I Hope I Shall Arrive Soon

Από πού να ξεκινήσει κανείς όταν προσπαθεί να προετοιμάσει έναν απολογισμό όλης της πραγματικής τρομοκρατίας, της τυραννίας, της πολεμοκαπηλίας, των βασανιστηρίων, της δηλητηρίασης, των θανατηφόρων ενέσεων, της οικονομικής χειραγώγησης, της φυλετικής προπαγάνδας της κυβέρνησης και των μέσων ενημέρωσης, της παράλογης προώθησης των “τρανσέξουαλ”, των προσπαθειών αποπληθυσμού, της αστυνομικής βαρβαρότητας, των θανατηφόρων πειραμάτων και σφαγών σε ζώα, της νομισματικής καταστροφής και της ψηφιοποίησης ολόκληρης της οικονομίας από την άρχουσα τάξη και την κυβέρνησή της;

Υπάρχει οποιοδήποτε ποσό δικτατορικής καταπίεσης και κακουργηματικής διαφθοράς που θα κάνει τον απλό άνθρωπο να ανοιγοκλείσει έστω και τα μάτια;

Πόσο θα αντέξει αυτό το προλεταριάτο μέχρι να πει πραγματικά όχι και να κάνει κάτι για τις αποτρόπαιες και κακές ολοκληρωτικές προσπάθειες αυτού του κράτους να ελέγξει όλη την κοινωνία;

Οι δυσκολίες, οι διαμάχες και η κακομεταχείριση λόγω τυραννίας, θεωρούνται πλέον κάτι από το οποίο πρέπει να κρυφτεί και να αποφευχθεί, αντί να αντιμετωπιστούν κατά μέτωπο τα προβλήματα που απειλούν αυτόν τον πληθυσμό.

Η αναμονή και η προσδοκία ότι κάποιος άλλος θα διορθώσει το πρόβλημα δεν θα φέρει αποτέλεσμα, και στην πραγματικότητα θα κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα.

Έχει ειπωθεί ότι η διάσωση μιας ζωής μπορεί να σώσει τον κόσμο, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά ακριβές.

 

Μεταφορικά μιλώντας, αν κάθε άτομο είναι πρόθυμο να σώσει μία ζωή, ιδίως τη δική του, όλες οι ζωές μπορούν να σωθούν και η κοινωνία να αποκατασταθεί, καθώς αυτό θα προκαλέσει μεγάλη αλλαγή στη στάση των μαζών, ώστε μεγάλος αριθμός ατόμων να αποκτήσει μαζικά δύναμη.

Αυτό απαιτεί θάρρος και αποφασιστικότητα, αλλά όταν όλοι ως άτομα αποφασίσουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει καμία κρατική δύναμη που να μπορεί να τους αντισταθεί.

 

Καταλήγει στο ότι οι πολλοί εναντίον των λίγων, και λόγω της τεράστιας πλειοψηφίας που μπορούμε να ασκήσουμε, αν ο καθένας από εμάς είναι πρόθυμος να κάνει κάτι για να αντισταθεί, αυτοί που επιδιώκουν την εξουσία θα πέσουν αμέσως.

 

Αυτό το σύστημα δεν μπορεί να αλλάξει ή να μεταρρυθμιστεί εκ των έσω, πρέπει πρώτα να περιθωριοποιηθεί και μετά να εξαλειφθεί.

 

Η πραγματικότητα της κατάστασής μας δεν κρύβεται, είναι όσο πιο σκληρή και προφανής γίνεται. Όποιος επιδιώκει να κατανοήσει την ολοκληρωτική φύση της άρχουσας τάξης δεν έχει παρά να ανοίξει τα μάτια και το μυαλό του.

 

Στη λάμψη μιας στιγμής, ο τρόμος και ο σχεδιασμένος ολιγαρχικός έλεγχος αυτής της χώρας και του κόσμου γίνεται ξεκάθαρος, και μόλις γίνει γνωστός και αποδεκτός, η λύση θα πρέπει να είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς είμαστε τόσοι πολλοί από εμάς και τόσο λίγοι από αυτούς.

 

Αν όλοι συνεχίσουν να τρέχουν και να κρύβονται και να παραμένουν εξαρτημένοι από αυτό το σύστημα διακυβέρνησης, πολύ φοβισμένοι για να βοηθήσουν ακόμη και τον εαυτό τους, τότε η δυναμική των αριθμών θα καταστεί τελικά άσχετη.

Αν και όταν συμβεί αυτό, η βία θα είναι το αποτέλεσμα, και κάθε βίαιη εξέγερση δεν μπορεί ποτέ να οδηγήσει στην ελευθερία- μπορεί μόνο να οδηγήσει σε μια πιο ισχυρή εξουσία.

Όπως θα έπρεπε να είναι προφανές, ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα διατρέχει τώρα μεγάλο κίνδυνο αποτυχίας, αλλά το κράτος δεν ενδιαφέρεται όσο η όποια σκηνοθετημένη κατάρρευση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καταστήσει εξαρτημένο το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.

Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, το αποτέλεσμα αυτής της πανωλεθρίας θα είναι να εφαρμοστούν ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών σε αυτή τη χώρα και παγκοσμίως, προκειμένου να αιχμαλωτιστούν και να ελεγχθούν όλοι οι λαοί μέσω ενός ψηφιακού τεχνοκρατικού συστήματος.

Αν οι πολλοί δεν έχουν πρόσβαση στον πλούτο και την περιουσία τους, δεν μπορούν να αγοράσουν τα τρόφιμα που χρειάζονται για να συντηρήσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους, δεν μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αποθήκες ενέργειας χωρίς συμμόρφωση και εξαρτώνται από τις χορηγίες εύνοιας της κυβερνώσας τάξης, τότε το κράτος θα έχει νικήσει.

Ο μαζικός πληθωρισμός της προσφοράς χρήματος συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, και αυτό αφού η αποτρόπαια Ομοσπονδιακή Τράπεζα και αυτοί που σας ελέγχουν, δήλωσαν ξανά και ξανά ότι καμία τράπεζα δεν θα διασωθεί στο μέλλον.

 

Επί του παρόντος, το σχέδιο φαίνεται να είναι, όπως ανακοινώθηκε από την JP Morgan, ότι 2 τρισεκατομμύρια δολάρια θα διοχετευθούν στο τραπεζικό σύστημα για να διασωθούν οι τράπεζες που καταρρέουν. Αυτό φυσικά, θα είναι μόνο η αρχή.

 

Σχεδόν κάθε δεκάρα από αυτές τις “ενέσεις” θα κλαπεί από τις μεγάλες τράπεζες, αφού πρώτα προκαλέσουν τη χρεοκοπία πολλών περιφερειακών τραπεζών διαδίδοντας φόβο στους καταθέτες.

 

Θα επρόκειτο για άλλη μια ενοποίηση κεφαλαίων σε αστρονομικά επίπεδα, που θα ωφελούσε μόνο τους κορυφαίους παίκτες που ελέγχουν σχεδόν όλα τα περιουσιακά στοιχεία. Με άλλα λόγια, ο λαός θα εξαπατηθεί και θα κακοποιηθεί ξανά, και όλα αυτά στο όνομα της “προστασίας” από το κράτος.

 

Η άρχουσα τάξη θα κατακτήσει πολύ πάνω από το 99%, ενώ ο γενικός πληθυσμός θα χάσει τα πάντα.

Πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό οφείλεται σε λάθη, αυξήσεις των επιτοκίων διαφορών και μη υγιείς τραπεζικές συναλλαγές, αλλά όλα αυτά είναι καπνός και καθρέφτες.

 

Οι επισφαλείς τραπεζικές πρακτικές ήταν ο κανόνας από τότε που δημιουργήθηκε η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, αλλά και πολύ νωρίτερα, και μάλιστα σκόπιμα.

 

Ζούμε σε μια εποχή πλήρους διαφθοράς, κλασματικής τραπεζικής, σκόπιμου νομισματικού πληθωρισμού και απόλυτης κλοπής όλων των χρημάτων, της ιδιοκτησίας και των περιουσιακών στοιχείων, από τη μικροσκοπική άρχουσα τάξη.

 

Όλα αυτά συνέβησαν με τη βοήθεια αυτής της ελεγχόμενης, εξαγορασμένης και πληρωμένης και σατανικής κυβέρνησης.

Αυτό δεν έχει να κάνει με τα επιτόκια, δεν έχει να κάνει με την κακή διαχείριση, ή τις μη υγιείς τραπεζικές “πρακτικές”, καθώς όλα αυτά τα πράγματα έγιναν σκόπιμα, προκειμένου να κλέψουν τα περισσότερα από τα πάντα, και στη συνέχεια να ελέγξουν ποιος και τι έχει απομείνει.

 

Η προσπάθεια να αποδοθούν ευθύνες με τη χρήση αυτών των δικαιολογητικών εκλογικεύσεων, αποκρύπτει τη μεγάλη εικόνα, επιτρέποντας την επικέντρωση στην απομόνωση και την κριτική συγκεκριμένων ατόμων, κακοδιαχείρισης και συγκεκριμένων οντοτήτων, ενώ το πραγματικό πρόβλημα που είναι η εγκληματική διαφθορά ολόκληρου του συστήματος, αγνοείται από το οικονομικά αδαές κοπάδι του προλεταριάτου.

Τολμώ να το ξαναπώ για χιλιοστή φορά- όλα όσα συνέβησαν και όλα όσα συμβαίνουν, έχουν σχεδιαστεί εκ των προτέρων, δεν είναι τυχαία ή συμπτωματικά, δεν είναι φυσικά ή οργανικά και δεν είναι λάθος- όλα είναι σκόπιμα- όλα είναι συνωμοσία.

 

Όλα σχετίζονται με την επίτευξη μιας ατζέντας μαζικού ελέγχου.

 

Δεν είναι δημοκρατικό ή ρεπουμπλικανικό, δεν είναι φιλελεύθερο ή συντηρητικό, δεν είναι αριστερό ή δεξιό- είναι όλα αυτά τα πράγματα και ακόμη περισσότερα, επειδή δεν υπάρχει καμία διαφορά σε κανένα πολιτικό κόμμα ή τάξη. Το κακό είναι κακό, το κακό γεννάει το κακό, και όλη η πολιτική, η κυβέρνηση, και οι περισσότεροι από αυτούς που επιλέγουν να κυβερνούν, είναι κακοί.

Αν το κράτος πετύχει, θα υπάρξει περισσότερος πόλεμος- όχι μόνο ενάντια σε ψευδώς “διεκδικούμενους” εχθρούς από μακριά, αλλά κυρίως ενάντια στους ανθρώπους στο σύνολό τους. Θα υπάρξει μαζικός αποπληθυσμός.

 

Θα υπάρξει οικονομική κατάρρευση, όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί, και στη συνέχεια θα υπάρξει το τελικό στοιχείο ελέγχου της κοινωνίας που είναι το ψηφιακό νόμισμα που εκδίδεται μέσω κεντρικών τραπεζών που ελέγχονται τελικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Στην πραγματικότητα, θα υπάρξει πλήρης ψηφιοποίηση όλων των προσωπικών και οικονομικών διαδικασιών.

Αυτός είναι ο στόχος που επιδιώκουν οι τεχνοκράτες των τραπεζών και των επιχειρήσεων που επιδιώκουν τον έλεγχο αυτής και κάθε άλλης κυβέρνησης.

Δεν υπάρχει σωτήρας παρά μόνο ο εαυτός μας, καθώς κανένας πολιτικός (αφέντης) οποιουδήποτε είδους δεν θα απελευθερώσει ποτέ τους σκλάβους που συνεχίζουν να υποκλίνονται στην εξουσία.

Μην ξεγελιέστε από τις δικαιολογίες και τις διαφημίσεις.

Μην ξεγελιέστε από το επερχόμενο φιάσκο και τον αντιπερισπασμό που θα προκαλέσει η σκηνοθετημένη “σύλληψη” του Trump.

Μην παραδοθείτε σε κανέναν εκλογικό παραλογισμό.

 

Μην πιστεύετε στο ψέμα ότι όλα μπορούν να διορθωθούν κάνοντας ξανά τα ίδια πράγματα.

 

Μην αποδέχεστε ψεύτικες υποσχέσεις και οποιαδήποτε αντίληψη για τη λεγόμενη μεταρρύθμιση.

 

Μην πιστεύετε τους μάντεις της πολιτικής και των ΜΜΕ.

 

Βασιστείτε απλώς στον εαυτό σας και στην πραγματικότητα που ξεδιπλώνεται μπροστά σας, ψάχνοντας μέσα στο ίδιο σας το μυαλό για την αλήθεια, αντί απλά να υπάρχετε στην ψυχολογική τρέλα που είναι το παραληρηματικό εξωτερικό παιχνίδι της ζωής.

Η λύση εξαρτάται από εσάς- από τον καθένα σας, και κανείς δεν μπορεί να την κάνει για εσάς. Είναι θέμα κυρίαρχων ατόμων που θα συνασπιστούν μαζικά ενάντια στο Κράτος, ενώ θα παραμείνουν για πάντα ανεξάρτητα στο μυαλό, το σώμα και τη σκέψη. Η δύναμη που κατέχουν οι μεγάλοι αριθμοί δεν μπορεί να νικηθεί, εκτός αν η πλειοψηφία παραμείνει στη συλλογική αγέλη της ανωνυμίας, της αδιαφορίας και της δειλίας και αρνηθεί να βοηθήσει τον εαυτό της.

“Δεν υπάρχει άλλη πραγματικότητα εκτός από αυτήν που περιέχεται μέσα μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι ζουν μια τόσο εξωπραγματική ζωή. Παίρνουν τις εικόνες έξω από αυτούς για πραγματικότητα και δεν επιτρέπουν ποτέ στον εσωτερικό κόσμο να επιβληθεί”.

~ Hermann Hesse, Steppenwolf


Δικτυογραφία:

A Dose of Reality: Can You Handle It? – garydbarnett.com

A Dose of Reality: Can You Handle It?

 

Πηγή https://apollodoros.substack.com/p/e33

Προβολές : 712


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα