Μια εκρηκτική νέα μελέτη που περιγράφει «αθέλητες ανοσολογικές αντιδράσεις» από ενέσεις mRNA έριξε ένα τακτικό πυρηνικό στην Pfizer

Μια εκρηκτική νέα μελέτη που περιγράφει «αθέλητες ανοσολογικές αντιδράσεις» από ενέσεις mRNA έριξε ένα τακτικό πυρηνικό στην Pfizer

11 Δεκεμβρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:347
Μοίρασέ το

 

Λοιπόν, θα μου πείτε: Πόσο καιρό μπορεί ο FDA [και άλλοι ρυθμιστικοί φορείς] να κρατήσει ρεαλιστικά αυτήν την παρωδία; Θα υπάρξουν περισσότερες εκρήξεις στην επόμενη συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων του FDA από ό,τι στο Περλ Χάρμπορ.

 

 

Την περασμένη Τετάρτη, The Telegraph δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με μια μελέτη που έδειξε ότι ένας στους τέσσερις που έκαναν εμβόλια Moderna ή Pfizer Covid παρουσίασαν ακούσια ανοσία απάντηση. Αυτή η «αθέλητη ανοσοαπόκριση», Η Telegraph ανέφερε, δημιουργήθηκε από ένα «βλάβη» στον τρόπο με τον οποίο το εμβόλιο διαβάστηκε από τον οργανισμό.

Η The Telegraph συνέχισε λέγοντας ότι “τα εμβόλια mRNA επηρεάστηκαν από το πρόβλημα, αλλά δεν δημιουργήθηκαν δυσμενείς, λένε οι ερευνητές του Κέμπριτζ.”

“Εάν Η ανακάλυψη του ιού μαϊμού του Kevin McKernan SV40 έριξε μια χειροβομβίδα στο καταφύγιο πολυβόλου της Pfizer, αυτή η προσεκτικά γραμμένη μελέτη έπεσε . ένα τακτικό πυρηνικό όπλο στον Στόλο του Ειρηνικού της Pfizer που αγκυροβολεί στη Χαβάη», έγραψε ο Τζεφ Τσίλντερς.

Ο Jeff Childers είναι Αμερικανός δικηγόρος και συγγραφέας του ιστολογίου «Coffee & Covid”. Ακολουθεί η ανάλυσή του για τη μελέτη και την αναφορά της The Telegraph.

Άλλη μια βόμβα έπεσε στα τρυπήματα και θα μπορούσε να είναι το θανατηφόρο χτύπημα

Από τον Jeff Childers, Coffee & Covid News 7 Δεκεμβρίου 2023

Η Pfizer πρέπει να νιώθει σαν να γίνεται το ένα καταραμένο πράγμα μετά το άλλο αυτές τις μέρες. Σε έναν χρόνο γεμάτο με φρικτά νέα για τα τρυπήματα – για να μην αναφέρουμε τους φτωχούς παραλήπτες  – είδαμε χθες μια κρίσιμη νέα ανακάλυψη προβλημάτων τρυπήματος, πιθανώς τα χειρότερα και το πιο καταραμένο ακόμα. Πόσο κακό ήταν; Ήταν τόσο κακό που, παρόλο που δεν κάνω σχεδόν ποτέ πια προβλέψεις, θα προβλέψω το εξής: Η FDA θα αναγκαστεί να αποσύρει τα εμβόλια του mRNA λόγω της αυτή της μελέτης< a i=4>.

Ούτε καν αστειεύομαι γι’ αυτό.

Η έρευνά μας ξεκινά με το χθεσινό άρθρο Telegraph σχετικά με μια νέα μελέτη με τίτλο: ‘Ένας στους τέσσερις είχαν παρουσιάσει ακούσια ανοσολογική απόκριση στα εμβόλια Moderna ή Pfizer Covid‘.

Η εκρηκτική, νέα, με αξιολόγηση από ομοτίμους, χρυσών προδιαγραφών μελέτη ήδη είναι νέα, παρόλο που δημοσιεύτηκε μόνο  χθες, 6 Δεκεμβρίου. Και δημοσιεύτηκε στο περίφημο περιοδικό Nature, με τον πολυσύλλαβο, ακατανόητο τίτλο, «N1-methylpseudouridylation of Το mRNA προκαλεί μετατόπιση ριβοσωμικού πλαισίου +1‘.

Αυτή η μελέτη έχει είκοσι συγγραφείς. Υπάρχει ασφάλεια σε αριθμούς.

Μην αφήσετε τον κουραστικό τίτλο να σας ξεγελάσει. Αν η ανακάλυψη του ιού των πιθήκων SV40 του Kevin McKernan πέταξε μια χειροβομβίδα στο καταφύγιο πολυβόλων της Pfizer, αυτή η προσεκτικά γραμμένη μελέτη έριξε ένα τακτικό πυρηνικό όπλο στον Στόλο του Ειρηνικού της Pfizer που αγκυροβολούσε στη Χαβάη. Οι επιπτώσεις της μελέτης είναι τεράστιες.

Επειδή η επιστήμη είναι λίγο χοντρή – όχι, είναι πολύ παχύ – θα ξεκινήσω λέγοντας πρώτα το τέλος. α>

Δείτε πώς το άρθρο της The Telegraph περιέγραψε αμυντικά τα αποτελέσματα της μελέτης. Λάβετε υπόψη ότι κατέβαζαν τα αποτελέσματα, όσο μπορούσαν:

Χαχαχα! Τα εμβόλια “δεν ήταν τέλεια!!” Ω Θεέ μου! Παρακαλώ σταματήστε! Χαχαχαχα! Πονάει να γελάς! Μπά. Εντάξει, είμαι καλά τώρα. Εμπρός.

Ακολουθεί η απλή έκδοση. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ένα απαραίτητο συστατικό στα εμβόλια mRNA, η 1-μεθυλψευδουριδίνη, έχει μια ατυχή παρενέργεια. αναστατώνει τη μετάφραση του RNA το ένα τρίτο των φορών γλιστρώντας μια ταχύτητα κάθε τόσο. Αντί να κάνουν την επιδιωκόμενη πρωτεΐνη ακίδας, αυτά τα μικροσκοπικά λανθασμένα μεταφραστικά ολισθήματα δημιουργούν … άλλα πράγματα. Άλλα είδος πρωτεϊνών. Νέα.

Και δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προβλέψουμε τι είδος πρωτεΐνης θα δημιουργήσει. Είναι στοχαστικό – εντελώς τυχαίο.

Το “εμβόλιο” δημιουργεί στοχαστικές πρωτεΐνες το ένα τρίτο του χρόνου. Στο ένα τρίτο του  κελιά, όχι άτομα, όπως The Telegraph και πάλι εσφαλμένη αναφορά. Υπάρχουν τρισεκατομμύρια πακέτα mRNA σε κάθε λήψη. Έτσι –εκτός αν μου διαφεύγει κάτι– αυτό που λέει η μελέτη, χωρίς να το λέει στην πραγματικότητα, είναι ότι αυτό συμβαίνει μέσα σε κάθε παραλήπτη jab.

Και συμβαίνει πολλά.

Τώρα, ξέρετε ότι μισώ να ακούγομαι αρνητικός, αλλά υποθέτω ότι θα υπήρχε πολύ περισσότερο εμβόλιο διστακτικότητα αν το γνώριζαν οι άνθρωποι τρισεκατομμύρια από τα κύτταρά τους σύντομα θα δημιουργούσαν τυχαία παράξενες, νέες πρωτεΐνες και για απροσδιόριστο και πιθανώς μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακούγεται πολύ σαν ρώσικη ρουλέτα.

Κανείς δεν θα μπορούσε να γνωρίζει τι είδους προβλήματα μπορεί να προκαλέσει αυτό το είδος. Κυρίως επειδή δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ κάτι τέτοιο πριν, εκτός ίσως από το χαμηλότερο επίπεδο των μυστικών μπουντρούμια κάτω από το εργαστήριο του Δρ Μένγκελε.

Μην Μην τους αφήσετε να ξεφύγουν όταν οι εθελοντές πολίτες θα υποστηρίξουν αναπόφευκτα: «Γεια, ήταν νέα εμβόλια, φυσικά, θα μάθουμε μερικά απροσδόκητα πράγματα για αυτά. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν τέλειες.”

Χμ, ΟΧΙ. Το ονόμασαν «παραπληροφόρηση» όταν είπαμε ότι οι βολές ήταν «πειραματικές». Είπαν ότι τα εμβόλια ήταν τα καλύτερα ελεγμένα, ασφαλέστερα εμβόλια σε ανθρώπους ιστορικό. Είπαν ότι μάθαμε όλες τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες μέσα στις πρώτες 90 ημέρες – και μάντεψε τι; Δεν υπήρχαν κανένα. Χωρίς μακροχρόνιες παρενέργειες.

Ειλικρινά, μερικές φορές είναι εξοργιστικό πόσο ηλίθιοι είναι οι ειδικοί μας.

Συνεχίζοντας, The Telegraph αρχικά ισχυρίστηκε ότι “δεν προκλήθηκαν αρνητικές επιπτώσεις” από τις “ανόητες πρωτεΐνες”, αλλά στη συνέχεια γύρισε δεξιά και είπε ότι προκαλούν μια ακούσια έξαρση του ανοσοποιητικού συστήματος. Αυτό είναι ένας παράγοντας. αρνητική επίδραση, ηλίθιοι. Δεύτερον, όμως, απλώς χαστουκίζουν την παλιά φίμωση «χωρίς αποδείξεις». Σε αυτήν την περίπτωση, Το επιχείρημα «χωρίς αποδείξεις» της Telegraph είναι μια αρχαϊκή, κουρασμένη, γνωστή λογική πλάνη που ονομάζεται «.”Επιχείρημα από την άγνοια

Το μόνο που λένε πραγματικά είναι, δεν γνωρίζουμε ποιες μπορεί να είναι οι δυσμενείς επιπτώσεις.

Δεν θέλω να κουβεντιάζω, αλλά το να λέω, “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρνητικές επιπτώσεις” είναι μάλλον διαφορετικό από το να λέτε, ” ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι είδους δυσμενείς επιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει αυτό.”

Για μια ιδέα του πόσο ψεύτικο ήταν το άρθρο της Telegraph, εδώ είναι η ακριβής πρόταση από τη μελέτη ότι Το The Telegraph χρησιμοποίησε όταν ανέφερε ψευδώς ότι “δεν δημιουργήθηκαν ανεπιθύμητες ενέργειες από το σφάλμα, δείχνουν τα δεδομένα”:

Βλέπετε; Δεν υπήρχαν “δεδομένα” που να αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια ήταν ασφαλή, καθώς The Telegraph αξιώθηκε. Η μελέτη είπε μόνο ότι «δεν υπήρχαν στοιχεία συσχέτισης με ανεπιθύμητες ενέργειες». Κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να οφείλεται απλώς στο ότι κανείς δεν έχει αναζήτησε μια συσχέτιση με ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η μελέτη, η οποία είναι τόσο τεχνική που δύσκολα μπορεί να γίνει κατανοητή από απλούς αναγνώστες, αν όχι καθόλου, γράφτηκε θαυμάσια . Στην αρχή, ένας αναγνώστης συμπεραίνει λανθασμένα ότι η μελέτη είναι μια τεράστια συγγνώμη για τα τρυπήματα. Κάθε ευκαιρία που είχαν, οι είκοσι συγγραφείς περιέγραψαν με αισιοδοξία το λαμπρό μέλλον της τεχνολογίας mRNA – κάποτε, δηλαδή, αυτή η μικρή, αδέξια μικρή (μη διορθώσιμη) ρυτίδα έχει εξαλειφθεί από τη φόρμουλα. Έτσι πέρασε η μελέτη από ομοτίμους και δημοσιεύτηκε.

Οι επιστήμονες μαθαίνουν πώς να παίζουν το παιχνίδι.

Τώρα, θυμήσου. Αυτή η μελέτη – και όλες οι ειδήσεις σχετικά με αυτήν – καθησυχάζουν συνεχώς τους μεγαλοπρεπείς φαρμακοποιούς και τους καταθλιπτικούς λάτρεις ότι δεν υπάρχουν δεν υπάρχουν ενδείξεις ανεπιθύμητων ενεργειών από την τυχαία “ανοησία πρωτεΐνες», οι τυχαιοποιημένες πρωτεΐνες που παράγει τώρα το 25% των επιμολυσμένων κυττάρων τους. Τίποτα ανησυχητικό!

Αλλά ρίξτε μια ματιά αυτό το πολύ ρητό απόσπασμα από μια από τις συγγραφείς της μελέτης, την Anne Willis, η οποία είναι μια πολύ αισιόδοξη κυρία. Διαπίστωσε ότι το πρόβλημα δημιουργεί απλώς μια πολύ συναρπαστική ευκαιρία για τους κατασκευαστές τρυπήματος να το διορθώσουν:

Γύρισμα! Περιμένετε, περιμένετε μόνο ένα λεπτό! Κλείστε τα φρένα για ένα δευτερόλεπτο. Εάν επιδιορθωθεί το πρόβλημα «μαζικά απορρίπτει τους κινδύνους την πλατφόρμα [mRNA] ” … αυτό σημαίνει … υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι που πρέπει να διορθωθούν. Και αυτό το απόσπασμα, κυρίες και κύριοι, έδωσε ολόκληρο το παιχνίδι, ακριβώς εκεί, και μας έδειξε τι σκέφτονται πραγματικά οι συγγραφείς της μελέτης.

Είναι τρομοκρατημένοι, όπως και εμείς. Και πήραν το μήνυμα με τον μόνο τρόπο που μπορούσαν, πέρασαν λαθραία τα σύνορα που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους σε ένα κούφιο αρκουδάκι με συναρπαστικές ευκαιρίες.

Το προσβλητικό συστατικό, η 1-μεθυλψευδοουριδίνη, είναι ένας τύπος ψευδουριδίνης που χρησιμοποιείται στα τρυπήματα για τη σταθεροποίηση του ωφέλιμου φορτίου mRNA. Έχουμε συζητήσει αυτό το χημικό στο παρελθόν. Η πρώτη ακούσια παρενέργεια του ήταν να κάνει το mRNA πολύ σταθερό, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι ο λόγος για τον οποίο το ενισχυμένο με ψευδουριδίνη mRNA διαρκεί για μήνες ή περισσότερο, αντί να εξαφανίζεται μέσα σε λίγες ώρες, όπως κάνει το φυσικό mRNA, και όπως ισχυρίστηκε ψευδώς η FDA ότι θα εξαφανιζόταν όταν πίεζαν για πρώτη φορά τα τρυπήματα.

Κατά ειρωνεία, μόλις έδωσαν το βραβείο Νόμπελ στους δύο επιστήμονες που ανακάλυψαν πώς να φτιάξουν τεχνητά μακράς διάρκειας mRNA χρησιμοποιώντας 1-μεθυλψευδοουριδίνη . Αλλά η χθεσινή μελέτη που έγινε με κριτές – που γράφτηκε πολύ πριν από την απονομή του βραβείου Νόμπελ – κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένα θανατηφόρο ελάττωμα στη χρήση της 1-μεθυλψευδοουριδίνης. Η πρόταση των συγγραφέων για να το διορθώσετε; Χρησιμοποιήστε φυσικό mRNA.

Αλλά επειδή το φυσικό mRNA δεν θα λειτουργήσει, καθώς μεταβολίζεται πολύ γρήγορα, το πραγματικό μήνυμα από τη μελέτη είναι: η τεχνολογία mRNA είναι εγγενώς μη ασφαλής και θέτει μαζική  άγνωστοι κίνδυνοι. Ποιος ξέρει ποιοι είναι οι κίνδυνοι εκατομμυρίων ή τρισεκατομμυρίων κυττάρων να δημιουργούν τυχαίες πρωτεΐνες όλη την ημέρα; Θυμάστε το παλιό επιχείρημα «άπειρος αριθμός πιθήκων»; Πηγαίνει: Με αρκετούς πιθήκους και γραφομηχανές, κάποιος χιμπατζής κάπου θα πληκτρολογήσει τυχαία τον Άμλετ προτού καν φτάσεις να μοιράσεις μπανάνες για μεσημεριανό γεύμα.

Ποιος θέλει να ρίξει τα ζάρια ότι τρισεκατομμύρια “τυχαίες πρωτεΐνες” ποτέ δεν βρίσκουν κάτι επιβλαβές; Ή μήπως είναι ακόμη πιο πιθανό όλη η απροσδόκητη διαδικασία να είναι επιβλαβής; Τα τυχαία αποτελέσματα ενός φαρμάκου θα πρέπει να είναι απαράδεκτα, ακόμα κι αν δημιουργούν μόνο συνθήκες αυτοανοσίας.

Επομένως, ο FDA [και οι εθνικοί ρυθμιστικοί φορείς για όλες τις χώρες] πρέπει να τραβήξει αυτά τα φάρμακα.

Ας ανακεφαλαιώσουμε τα τέσσερα σημαντικά jab low-lights – όλα μόλις φέτος:

  1. Τον Φεβρουάριο, ο Kevin McKernan ανακάλυψε έξοχα απροσδόκητη μόλυνση από πλασμίδιο DNA στις λήψεις mRNA.
  2. Ο Κέβιν ανακάλυψε εξίσου έξοχα κάτι που έκρυβε σε κοινή θέα που προφανώς κάθε άλλος επιστήμονας στον πλανήτη – συμπεριλαμβανομένου του FDA – κατά κάποιο τρόπο έχασε: Οι λήψεις mRNA απροσδόκητα περιλαμβάνει μέρη ενός ογκογόνου ιού πιθήκου (που σχετίζεται με καρκίνο).
  3. Τον Αύγουστο, ανέφερα μια μελέτη που έδειχνε τον τρόπο με τον οποίο η πρωτεΐνη ακίδας, και επομένως οι βολές, προκαλούν αυτοάνοσα προβλήματα με απροσδόκητα δέσμευση στο C4 κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, στην ανάρτησή μου με τίτλο, ΤΖΑΚΠΟΤ Τρίτη, 8 Αυγούστου 2023, C&C NEWS.
  4. Τότε χθες, σε αυτήν την πιο πρόσφατη μελέτη, μάθαμε για το τέταρτο κύριο, απροσδόκητο πρόβλημα με τα τρυπήματα, το οποίο αφορά τον ίδιο τον σχεδιασμό τους – τυχαία παραγωγή πρωτεΐνης.

Λοιπόν, θα μου πείτε: Πόσο καιρό μπορεί ο FDA [και άλλοι ρυθμιστικοί φορείς] να κρατήσει ρεαλιστικά αυτήν την παρωδία; Θα υπάρξουν περισσότερες εκρήξεις στην επόμενη συνεδρίαση της συμβουλευτικής επιτροπής εμβολίων του FDA από ό,τι στο Περλ Χάρμπορ.

Τώρα τρέχουμε προς τη γραμμή του τερματισμού.

Προτεινόμενη εικόνα: Τόσο οι ενέσεις Covid Pfizer-BioNTech όσο και η Moderna χρησιμοποιούν τεχνολογία mRNA

 

Πηγή

Προβολές : 347


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα