Μια επισήμανση προς τους αναγνώστες: Μεγάλη προσοχή στις εκλογές, ξεπετάχτηκαν επικίνδυνα μανιτάρια

Μια επισήμανση προς τους αναγνώστες: Μεγάλη προσοχή στις εκλογές, ξεπετάχτηκαν επικίνδυνα μανιτάρια

15 Μαΐου, 2023 17 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,493
Μοίρασέ το

 

Σε λίγους μήνες έρχονται συνταρακτικά γεγονότα, ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακό ηλεκτρονικό χρήμα, γενικευμένες πολεμικές αναταραχές, εγκαθίδρυση μιας ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης και άλλα πολλά.

Αυτοί οι άνθρωποι που ζητούν την ψήφο σας με πρόσχημα τον Χριστό, πρέπει να ξέρετε ότι στα θέματα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων αλλά και των ηλεκτρονικών χρημάτων, θα ταχθούν με την επίσημη θέση της εκκλησίας.

 

 

 

Δύο παραπομπές… η μια από το ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ… και η άλλη από τον Γέροντα Γαβριήλ… αρκεί για να καταλάβετε, ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ…

“Προσέχετε μη πλανηθείτε από εκείνους που εμφανίζονται σε σας με ένδυμα αθωότητας προβάτου, ενώ απο μέσα είναι άγριοι και άρπαγες σαν λύκοι, απο τις πράξεις τους θα τους αναγνωρίσετε! (Κατα Ματθαίον 7,15)”
«Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές. Όμως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο από τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό χριστιανό!»
Γέροντας Γαβριήλ ο Δία Χριστόν σαλός”
Όσοι υπερασπίζεστε τους ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΜΠΟΡΟΥΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΠΗΛΟΙ…
Και επειδή αν ψηφίσετε αυτούς τους “πολιτικούς” και ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΚΑΠΗΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΙΧ…
ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΛΑΓΟΥΜΙ ΝΑ ΚΡΥΦΘΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…
Καλλιόπη Σουφλή
Αναγνώστες, ξέρετε ότι σας σεβόμαστε απόλυτα. Δεν έχουμε σκοπό ουτε να καθοδηγήσουμε, ούτε να διαβάλουμε, ούτε να επιβάλλουμε καμία άποψη.
Δεν έχουμε ανακατευτεί ποτέ με την πολιτική και δεν υποστηρίζουμε απολύτως κανένα κόμμα, είμαστε τελείως ανεξάρτητοι.
Γνωρίζετε το διάστημα που μας ακολουθείτε ότι έχουμε παρασκηνιακή γνώση σχεδόν σε όλα τα θέματα.
Το τελευταίο διάστημα εμφανίστηκαν επίδοξοι πολιτικοί που ενώ στην προσωπική τους ζωή δεν έχουν καμία πνευματική υπόσταση και δεν τηρούν τα βασικά πνευματικά καθήκοντα, εξωτερικά δείχνουν και πλασάρονται ως ευσεβοφανείς.
Σας εφιστούμε την προσοχή, είναι προβατόσχημοι λύκοι.
Δε μας ενδιαφέρει τι θα ψηφίσετε, ψηφίστε ότι θέλετε ακόμα και αυτούς, αλλά αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να σας ενημερώσουμε.
Ποτέ και κανένας γνήσιος πνευματικός άνθρωπος που έχει βαθιά σχέση με το θεό δεν θα ασχολούταν με την πολιτική και δεν θα ζητούσε την ψήφο σας, ειδικά με την προβολή και την εμπορευματοποίηση της ορθοδοξίας.
Ο μόνος που θα ζημιωθεί από όλη αυτή την ιστορία και την χρησιμοποίηση της στην πολιτική είναι η εκκλησία.
Αν ήθελε πραγματικά να αλλάξει τον κόσμο ένας ευσεβής ορθόδοξος, θα τα παρατούσε όλα και θα ασκήτευε σε έρημους τόπους.
Οι βασικοί όρκοι χειροτονίας ενός μοναχού – κληρικού, είναι η τέλεια αποκοπή από τις εγκόσμιες μέριμνες και η πλήρη αφοσίωση του στον θεό.
Όσοι κληρικοί ασχολούνται με τα κόμματα και τις εκλογές, έχουν χάσει τον ορθόδοξο προσανατολισμό τους προς την σωτηρία της ψυχής και έχουν πέσει σε δαιμονική πλάνη καταπατώντας τις αιώνιες υποσχέσεις ενώπιον του θεού που έδωσαν όταν πήραν το σχήμα. 
Με το να τους ακούτε, τους ενισχύετε την πλάνη και τους σπρώχνετε βαθύτερα στο σκοτάδι. 
Η αμαρτία στην ψηφοφορία δεν έχει να κάνει με το ποιο κόμμα θα ψηφίσετε, αλλά με την εσωτερική προαίρεση που το ψηφίζεται.
Πολλοί Ρώσοι Άγιοι πατέρες στα λαϊκά πνευματικά τους τέκνα, απαγόρευαν την συμμέτοχή στην ψηφοφορία και αυτό όχι από αμέλεια αλλά από πλήρη επίγνωση των πραγμάτων. 
Κόμμα σημαίνει κομματιάζω, διαιρώ, δημιουργώ αντιπαλότητες και έχθρες μεταξύ των ανθρώπων, οπαδοποιώ και φανατίζω τους υποστηρικτές μου.
Δίδαξε ποτέ κάτι τέτοιο το Ορθόδοξο Ευαγγέλιο;  Φυσικά και όχι.
Αλλά αυτά είναι έννοιες που τα γνωρίζουν μόνο οι πραγματικά ευσεβείς και όχι οι ευσεβοφανείς.
Χριστός και πολιτική είναι δυο αντίπαλες κατηγορίες που δεν έχουν συνδυασθεί ποτέ έως τώρα στην ανθρώπινη ιστορία. 
Σε λίγους μήνες έρχονται συνταρακτικά γεγονότα, ψηφιακές ταυτότητες, ψηφιακό ηλεκτρονικό χρήμα, γενικευμένες πολεμικές αναταραχές, εγκαθίδρυση μιας ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης και άλλα πολλά.
Αυτοί οι άνθρωποι που ζητούν την ψήφο σας με πρόσχημα τον Χριστό, πρέπει να ξέρετε ότι στα θέματα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων αλλά και των ηλεκτρονικών χρημάτων, θα ταχθούν με την επίσημη θέση της εκκλησίας.
Στο παρελθόν γνωρίζετε όλοι ποια ήταν η επίσημη θέση της εκκλησίας για το θέμα του εμβολιασμού.
Εμείς σας ενημερώσαμε, ο καθένας ας αναλάβει την ευθύνη και ας κάνει ότι πιστεύει είναι καλύτερο για το μέλλον του ελεύθερα και αβίαστα.

 

Πηγή

Προβολές : 2,493


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα