Μια κόντρα που βγάζει πολλά στη φόρα... «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι»;  Γιατί ο δάσκαλος Νατσιός που φαίνεται μπροστά, και τέσσερις-πέντε ακόμα υποψήφιοι βουλευτές δεν είναι η ΝΙΚΗ.

Μια κόντρα που βγάζει πολλά στη φόρα... «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι»; Γιατί ο δάσκαλος Νατσιός που φαίνεται μπροστά, και τέσσερις-πέντε ακόμα υποψήφιοι βουλευτές δεν είναι η ΝΙΚΗ.

9 Ιουνίου, 2023 18 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:836
Μοίρασέ το

 

Οι αντίπαλοί της λένε «Οι άνθρωποι τώρα βγήκαν από τις κατακόμβες δεν έχουν ιδέα όχι από πολιτική, αλλά ούτε καν από το πως λειτουργεί η ελληνική κοινωνία», αλλά εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

 

Δεν θα σταθώ στην κόντρα pronews και Νατσιού…

Θα σταθώ όμως σε εύλογα ερωτήματα και διαπιστώσεις που έχουν θέσει και τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, για το συγκεκριμένο κόμμα, που στην ουσία έκανε εμφάνιση ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ…

 

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ…

“Το ερώτημα είναι «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι»;

Γιατί ο δάσκαλος Νατσιός που φαίνεται μπροστά, και τέσσερις-πέντε ακόμα υποψήφιοι βουλευτές δεν είναι η ΝΙΚΗ.

Το ότι μένει στο σκοτάδι η πραγματική ηγεσία, το Βουλευτήριο και ακόμα πιο πίσω οι χρηματοδότες για τους οποίους έχουμε μια γενική εικόνα βέβαια, ως συνωμοτική τακτική είναι καλή, αλλά ως πολιτική όχι και τόσο, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα.”

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ…

ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΑΙ από σχόλια αναγνωστών, και από όσα ψάχνω…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΣΙΟΥ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ…ΚΑΙ “ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟ”, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ…

Ο ΝΑΤΣΙΟΣ, ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ… ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ… “ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΙΑ” ΚΑΙ “ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ”, ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

Με στοχοποιήσεις εκδοτών και επιθέσεις σε ΜΜΕ, ξεκίνησε την «καριέρα» του το νέο κόμμα -ή καλύτερα, η παλαιά γνωστή στην Βόρειο Ελλάδα και ιδιοκτήτρια περιφερειακού καναλιού και ραδιοφωνικού σταθμού στην ανατολική Μακεδονία, παραθρησκευτική οργάνωση ΝΙΚΗ.

Η ΝΙΚΗ, μετεξελίχθηκε σε κόμμα, και αξιοποίησε την απαγόρευση στο κόμμα Κασιδιάρη και την οργή κατά της κυβέρνησης για να επιτύχει 2,92% στις πρώτες εκλογές στις 21 Μαΐου, και να διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στην Βουλή στις 25 Ιουνίου.

Και θεώρησε σωστό να ξεκινήσει την πορεία της στον πολιτικό στίβο με επίθεση στο… pronews.gr και στοχοποίηση του εκδότη του, τους οποίους κατηγορεί ως… υποστηρικτές της Ελληνικής Λύσης (Κ.Βελόπουλος) και της κυβέρνησης της ΝΔ!

Οι αντίπαλοί της λένε «Οι άνθρωποι τώρα βγήκαν από τις κατακόμβες δεν έχουν ιδέα όχι από πολιτική, αλλά ούτε καν από το πως λειτουργεί η ελληνική κοινωνία», αλλά εμείς δεν θέλουμε να το πιστέψουμε.

Το ερώτημα είναι «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι»;

Γιατί ο δάσκαλος Νατσιός που φαίνεται μπροστά, και τέσσερις-πέντε ακόμα υποψήφιοι βουλευτές δεν είναι η ΝΙΚΗ.

Το ότι μένει στο σκοτάδι η πραγματική ηγεσία, το Βουλευτήριο και ακόμα πιο πίσω οι χρηματοδότες για τους οποίους έχουμε μια γενική εικόνα βέβαια, ως συνωμοτική τακτική είναι καλή, αλλά ως πολιτική όχι και τόσο, τουλάχιστον μεσοπρόθεσμα.

Ας δούμε λοιπόν πώς επιτέθηκαν στο pronews.gr, στην εκδότρια εταιρεία και προσωπικά (!) στον εκδότη του.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Άραγε οι ψηφοφόροι του γνωρίζουν ότι η ιστοσελίδα «pronews» που συστηματικά στηρίζει την Ελληνική Λύση πετώντας λάσπη και συκοφαντίες για τη ΝΙΚΗ, ανήκει επίσημα στην DNM Group, της οποίας ιδιοκτήτης και διευθυντής είναι ο κ. Αναστάσιος Γκουριώτης, συνεργασθείς με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Κυβερνήσεων ΝΔ; Γνωρίζουν ότι ο όμιλος που μας αποκαλεί «μαξιλάρι» της ΝΔ, είναι εκείνος που δίνει έντυπά του για διανομή στον Ελεύθερο Τύπο;».

Οντως, φαίνεται ότι τώρα βγήκαν στον πραγματικό κόσμο: Ρωτάνε αν γνωρίζουν οι Έλληνες ψηφοφόροι ότι «συνεργαζόμαστε με τον Ελεύθερο Τύπο»!

Πολύ δύσκολο ερώτημα για μια τόσο «κρυφή σχέση» εμπορικής συνεργασίας που επί οκτώ χρόνια λανσάρεται στις τηλεοπτικές διαφημίσεις, στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων, ιστοσελίδων και περιοδικών!

Και πραγματικά το ερώτημα είναι αν είναι μόνο φανατικοί ή και βλάκες και βέβαια ακατάλληλοι όχι μόνο για κόμμα, αλλά και για διοργάνωση θρησκευτικών εκδρομών!

Ή το παίζουν «βλάκες» για να μην φανεί ποιοι είναι οι πραγματικοί τους χρηματοδότες.

Πάμε και στον χαρακτηρισμό που τους αποδώσαμε ότι είναι «”μαξιλάρι” της  ΝΔ»: Μα, αρκεί και μόνο αυτή η επίθεσή τους στο pronews.gr για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

Γιατί όταν επιτίθεσαι στον κορυφαίο, σκληρά αντιπολιτευόμενο στην κυβέρνηση της ΝΔ, όμιλο ΜΜΕ στην Ελλάδα, αποδεικνύεις από μόνος σου ότι είσαι «μαξιλάρι της ΝΔ»!

Ποιο άλλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στην τετραετία Μητσοτάκη, αντιστάθηκε με συνέπεια λόγου και έργων, σε όλη αυτή την καταιγίδα;

Και μιας και τέθηκε το θέμα:

Πού ήταν η ΝΙΚΗ όταν «βολτάριζε» στο Αιγαίο ανενόχλητο το Oruc Reis επί τρεις μήνες, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2020;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ όταν τα νησιά τα πνίγονταν από παράνομους μετανάστες και εξεγείρονταν Λέσβος και Χίος;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ όταν η κυβέρνηση της ΝΔ «έκλεινε» τους Έλληνες στα σπίτια τους και τους ανάγκαζε κατά αντισυνταγματικό τρόπο να εμβολιαστούν κατά Covid-19 με αποτέλεσμα τους χιλιάδες θανάτους από το εμβόλιο;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ στο θέμα των νεοδημοκρατών παιδοβιαστών Λιγνάδη, Μίχου;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ στις πυρκαγιές που κατέκαψαν τα δάση της Ελλάδας για να εγκαταστήσουν ανεμογεννήτριες;

Στις κυβερνητικές υποκλοπές που έπληξαν την ίδια την Δημοκρατία πού ήταν η «ΝΙΚΗ»;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ στην καταιγίδα της ακρίβειας που φτωχοποίησε τα ελληνικά νοικοκυριά από το φθινόπωρο του 2022;

Πού ήταν η ΝΙΚΗ ακόμα και στο έγκλημα των Τεμπών, μόλις τρεις μήνες πριν τις εκλογές;

Πουθενά!

Άρα, όχι απλά είναι «μαξιλάρι», αλλά και «πάπλωμα» της ΝΔ!

Και μην πουν ότι «Δεν ήταν πολιτικός σχηματισμός τότε» γιατί οι ίδιοι λένε ότι «είχαν γίνει κόμμα από τις 17 Ιουλίου 2019»!

«Κόμμα εν υπνώσει»; Εμείς «εν υπνώσει». μόνο πράκτορες ξέρουμε…

Επίσης το να επιτίθεσαι προσωπικά σε ένα εκδότη χωρίς να έχεις να του προσάψεις κάτι, πέραν της πολιτικής του εκδοτικού ομίλου, σημαίνει ότι αποκτάς όσμωση με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Γιατί μόνο μία τρομοκρατική οργάνωση μέχρι στιγμής έχει τολμήσει να στείλει προκήρυξη προγραφής του εκδότη του pronews.gr, αλλά και αναλαμβάνοντας την ευθύνη της επίθεσης στα γραφεία του.

Αυτά τα έκαναν, η 17 Νοέμβρη, η Αντικρατική Πάλη κλπ.

Τελείως συμπτωματικά χρησιμοποιούν την ίδια ορολογία ακριβώς με την τρομοκρατική προκήρυξη κατά του εκδότη του pronews.gr: «Ήταν διευθυντής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας»!

Το να έρχονται κάποιοι που αυτοαποκαλούνται «το κόμμα του Άγιου Παισΐου» (θα υποφέρει ο Άγιος στον Παράδεισο και το ποιοι καπηλεύονται και το τι λένε εξ ονόματί του) και να στοχοποιούν το πιο «καθαρό» -από άποψη πολιτικής γραμμής και πηγών χρηματοδότησης- εκδοτικό συγκρότημα, το μοναδικό της Ελλάδας που δεν εισέπραξε «ούτε ένα ευρώ» από την κυβερνητική λίστα Πέτσα, σημαίνει ότι «κάτι σάπιο υπάρχει» σε αυτούς του κάποιους.

Εκεί βέβαια που αποκτά χιουμοριστικό χαρακτήρα η ανακοίνωση της ΝΙΚΗΣ, είναι ότι «Στηρίζουμε τον Κυριάκο Βελόπουλο και την Ελληνική Λύση»!

Αντί άλλης απάντησης, απλά ας δουν μερικά ρεπορτάζ των εκλογών (εδώ, και εδώ) για Κ.Βελόπουλο και Ελληνική Λύση που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση του Pronews.

Αυτά για την ΝΙΚΗ, για την ώρα.

Αν μπουν στην Βουλή, θα έχουμε να πούμε πολλά.

Και τα καλά θα τα χειροκροτούμε.

Γιατί αν αυτοί έχουν ξεχάσει το «όστις σε ραπίσει επί την δεξιάν σιαγόνα, στρέψον αυτω και την άλλην» για εμάς δεν είναι σχήμα λόγου.

Και με αφορισμούς και προγραφές θα μάθουν ότι δεν γίνεται πολιτική…

 

 

ΠηγήΜοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα