Μια περίεργη ιστορία για την “δικαιοσύνη” στην υπόθεση Κασιδιάρη, ένα παρελθόν και τα συμπεράσματα δικα  σας...!!!

Μια περίεργη ιστορία για την “δικαιοσύνη” στην υπόθεση Κασιδιάρη, ένα παρελθόν και τα συμπεράσματα δικα σας...!!!

9 Μαΐου, 2023 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:667
Μοίρασέ το

Διαβάζω και σκέπτομαι…

Πρώην Πρόεδρος Εφετών: Η Δικαιοσύνη στη σέντρα – Για άλλη μια φορά κανιβαλλίζεται

Πυρά στους «λίγους», όπως τους χαρακτηρίζει συναδέλφους της, από την Πρόεδρο Εφετών για την κατάσταση στη Δικαιοσύνη.

Το “ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ” του Θάνου Μικρούτσικου,  μου θύμισε τούτη η ανάρτηση και οι δηλώσεις της πρώην δικαστικού Θωμαϊδος Πατρώνας…
Δικαστής κατηγορεί δικαστές για επαφές με την πολιτική ηγεσία, στην υπόθεση αποκλεισμού του Ηλία Κασιδιάρη, κι αυτό, λέει πολλά… 
Αλλά μια υπόθεση από το παρελθόν, με προβληματίζει… 
Όλο το ιστορικό στο τέλος της ανάρτησης και τα συμπεράσματα δικά σας… αλλά να θυμάστε πως… κόρακας κοράκου μάτι, δεν βγάζει…
Καλλιόπη Σουφλή

Γράφει η 

Με αφορμή τα τεκταινόμενα στη Δικαιοσύνη, με πρόσφατο την παραίτηση του Αντιπροέδρου Αρείου Πάγου Χρήστου Τζανερίκου, ο οποίος κατήγγειλε πρωτοφανή προσπάθεια επηρεασμού του από την Κυβέρνηση και απόπειρα δωδοδοκίας του, για να αποκλείσει το κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ», Ανώτατη Δικαστής ε.τ. στρέφει τα πυρά στους «λίγους», όπως τους χαρακτηρίζει συναδέλφους της, που «αρέσκονται», όπως λέει στο «σπορ του ποδοσφαίρου, παίζοντας μπάλα, με συμπαίκτες πολιτικούς και παράγοντες της εκάστοτε εκτελεστικής εξουσίας;;;»!

Μάλιστα τους προτρέπει: «Αν αυτό συμβαίνει, γιατί δεν αποχωρούν, εκουσίως από το δικαστικό σώμα και ας παίξουν το προσφιλές τους σπορ, σε όποιο γήπεδο και με όποιους συμπαίκτες επιθυμούν.

Θα τους ευχηθώ, από καρδιάς και πρωταθλητές στο Μουντιάλ»!

Στο κείμενο της, που το τιτλοφορεί «Οι λίγοι (ποσοτικώς ή ποιοτικώς) κάνουν πάντοτε κακό» και μάλιστα το υπογράφει, η Πρόεδρος Εφετών Θωμαΐτσα Πατρώνα, αναφέρει:

«Για μία ακόμη φορά, η Δικαιοσύνη στη σέντρα, για μία ακόμη φορά κανιβαλίζεται.

(Μέχρι και δικαιοσύνη Τσαουσέσκου χαρακτηρίστηκε).

Ποιος φταίει;;; Να τολμήσω να απαντήσω;;;Μήπως φταίει μερίδα των λειτουργών της, που αρέσκονται στο σπορ του ποδοσφαίρου, παίζοντας μπάλα, με συμπαίκτες πολιτικούς και παράγοντες της εκάστοτε εκτελεστικής εξουσίας;;;

Αν αυτό συμβαίνει, γιατί δεν αποχωρούν, εκουσίως από το δικαστικό σώμα και ας παίξουν το προσφιλές τους σπορ, σε όποιο γήπεδο και με όποιους συμπαίκτες επιθυμούν.

Θα τους ευχηθώ, από καρδιάς και πρωταθλητές στο Μουντιάλ!

Το να διασύρουν όμως το θεσμό της Δικαιοσύνης και τους λειτουργούς της, που στην πλειονότητά τους είναι εργατικοί, συνεπείς και αξιοπρεπείς, στο ΒΩΜΟ των προσωπικών τους φιλοδοξιών, επιδιώξεων και συμφερόντων, είναι κυνικός αμοραλισμός.

Θωμαΐτσα Πατρώνα. Πρόεδρος Εφετών ετ.»

 

YΓ: Την εικόνα της Δικαιοσύνης, που… κρυφοκοιτάει, επέλεξε η ίδια η ανώτατη δικαστής κ. Πατρώνα.

dikaiosini2

 

Πηγή

Ανεμολόγιο – 1992

 

Στίχοι: Κώστας Τριπολίτης

 

Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος

 

Έβγαλε βρώμα η ιστορία ότι ξοφλήσαμε

είμαστε λέει το παρατράγουδο στα ωραία άσματα

και επιτέλους σκασμός οι ρήτορες πολύ μιλήσαμε

στο εξής θα παίζουμε σ’ αυτό το θίασο μόνο ως φαντάσματα

 

Κάτω οι σημαίες στις λεωφόρους που παρελάσαμε

άλλαξαν λέει τ’ ανεμολόγια και οι ορίζοντες

μας κάνουν χάρη που μας ανέχονται και που γελάσαμε

τώρα δημόσια θα έχουν μικρόφωνο μόνο οι γνωρίζοντες

 

Βγήκαν δελτία και επισήμως ανακοινώθηκε

είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος

ο σάπιος κόσμος εκεί που σάπιζε ξανατονώθηκε

κι οι εξεγέρσεις μας είναι εν γένει εκτός του κλίματος

 

Δήλωσε η τσούλα η ιστορία ότι γεράσαμε

τις εμμονές μας περισυλλέγουνε τα σκουπιδιάρικα

όνειρα ξένα ράκη αλλότρια ζητωκραυγάσαμε

και τώρα εισπράττουμε απ’ την εξέδρα μας βροχή δεκάρικα

 

 

Ξέσκισε η πόρνη η ιστορία αρχαία οράματα

τώρα για σέρβις μας ξαποστέλνει και για χαμόμηλο

την παρθενιά της επανορθώσαμε σφιχτά με ράμματα

την κουβαλήσαμε και μας κουβάλησε στον ανεμόμυλο.

 

 

 

Παραθέτω την ιστορία για την εν λόγω δικαστικό και τον σύζυγό της, και τα συμπεράσματα δικά σας…

Κάνοντας κλικ στην πηγή στο τέλος της ανάρτησης, θα ακούσετε και τα σχετικά βίντεο της εκπομπής…

 

Πενήντα εκατ. δραχμές για μια απόφαση

Στις 9 Δεκεμβρίου του 2013, η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» φιλοξένησε τον συνταξιούχο καθηγητή Νίκο Φαμίση, ο οποίος προέβη σε σημαντικές καταγγελίες σχετικά με τη δράση ανώτατων δικαστικών λειτουργών που τυχαίνει να είναι και ζευγάρι στη ζωή.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο καθηγητής, ο κ. Γιώργος Αποστολάκης, πρόεδρος εφετών, και η σύζυγός του Θώμη Πατρώνα, επίσης εφέτης, προκειμένου να «αποφανθούν» θετικά σε δικαστικές αποφάσεις ή να «εξυπηρετήσουν», ελάμβαναν χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Φαμίσης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Καλαμπάκα, κατήγγειλε ότι η εφέτης το 1997 εισέπραξε 50.000.000 δραχμές, προκειμένου να δικάσει υπέρ του ενός αδελφού του, συνδικαιούχου της τουριστικής επιχείρησης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ως στοιχείο ένα πλαστό αντέγγραφο που ωφελούσε τον συγκεκριμένο μέτοχο και, σύμφωνα με την καταγγελία, το είχε συντάξει ο εφέτης σύζυγός της έναντι του ποσού των 500.000 δραχμών.


Η χειρόγραφη σημείωση από το βιβλίο εσόδων-εξόδων του ξενοδοχείου

Αν και στους δικαστές είχε ζητηθεί να τοποθετηθούν επίσημα επί του θέματος, εκείνοι ήταν αρνητικοί.

Αντίθετα, αποφάσισαν να «απαντήσουν» μέσω αγωγής, αν και κατά τη διάρκεια της εκπομπής δεν δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματά τους.

Δείτε την καταγγελία 

 

Η αναφορά του ονόματος της εφέτου στο Παραδικαστικό 2

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το όνομα της κυρίας Πατρώνα αναφέρεται και στις συνομιλίες που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει συσταθεί για το λεγόμενο «Παραδικαστικό 2».

Ειδικότερα, από τον Οκτώβριο του 2009 άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι μιας υπόθεσης που ονομάστηκε «παραδικαστικό κύκλωμα 2» ή αλλιώς η «μαφία των ακινήτων».

Ήταν η περίοδος που ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος εργαζόταν για λογαριασμό του κυκλώματος, αποφάσισε να συνεργαστεί με τις Αρχές και να αποκαλύψει τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι περισσότερες από 92.000 ώρες συνομιλιών που καταγράφηκαν από τις Αρχές κατέδειξαν τις δραστηριότητες της οργάνωσης.

Αν κάποιος παρατηρήσει προσεκτικά τις συνομιλίες που είχαν οι δύο φερόμενοι ως εγκέφαλοι του κυκλώματος, θα διαπιστώσει ότι σε κάποιο σημείο τόσο ο πολιτικός μηχανικός Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος όσο και ο διαβόητος αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης αναφέρονται στην εφέτη Λαμίας Θωμαή Πατρώνα.

Ειδικότερα, στο διάστημα 27 Απριλίου 2010 έως 14 Ιουνίου 2010, ο Γιοσάκης και ένας πρώην συνεργάτης του μακαριστού αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστόδουλου είχαν διάφορες τηλεφωνικές συνομιλίες για μια δίκη που θα γινόταν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας.

Κατηγορούμενος ήταν ένας ιερέας ο οποίος είχε επιχειρήσει να πουλήσει στη Λαμία μια εικόνα ανεκτίμητης αξίας που είχε κλέψει από εκκλησία της Μυκόνου.

Σύμφωνα με τις συνομιλίες που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία, στις 13 Φεβρουαρίου 2010 ο Σταύρος Γεωργιτσογιαννάκος επικοινωνεί με μια γνωστή του κατηγορούμενου ιερέα και της ζητεί να γράψει τη σύνθεση της έδρας που θα τον δικάσει.

Μεταξύ των τριών ονομάτων που της δίνει είναι και αυτό της κυρίας Πατρώνα, η οποία θα ήταν και η πρόεδρος της έδρας. Μάλιστα, της ζητεί να μεταφέρει στον κατηγορούμενο ότι και τα τρία πρόσωπα είναι «συγγενείς» και είναι «εντάξει».

 

Τα περιουσιακά στοιχεία

Επιπλέον, ερωτήματα-φωτιά για την περιουσιακή κατάσταση του προέδρου εφετών Λαμίας Γιώργου Αποστολάκη προκύπτουν από τα συμβόλαια των ακινήτων που βρίσκονται στην κατοχή του ιδίου και της συζύγου του.

Σύμφωνα με τα συμβόλαια, στις 31 Δεκεμβρίου 1997 η κυρία Πατρώνα αγόρασε οικόπεδο στη Φθιώτιδα έναντι δύο εκατομμυρίων δραχμών, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, με βάση την εκτίμηση της ΔΟΥ Λαμίας, η αντικειμενική αξία του οικοπέδου ήταν τέσσερα εκατ. δραχμές.

Επιπλέον, στις 16 Δεκεμβρίου του 1998 ο κ. Αποστολάκης αγόρασε έκταση 859 τ.μ. στην περιοχή των Τρικάλων έναντι 3.450.000 δραχμών, στην οποία αργότερα κατασκεύασε μια πέτρινη βίλα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, ενώ κατέχει εξ αδιαιρέτου με τη σύζυγό του διαμέρισμα 130 τ.μ. στα Τρίκαλα, το οποίο απέκτησαν το 1992 έναντι 9,5 εκατ. δρχ.

Με μια προσεκτική ματιά στα συμβόλαια, διαπιστώνει κανείς ότι ο δικαστής -για άγνωστο λόγο- στο οικόπεδο το οποίο αγόρασε στα Τρίκαλα δεν δήλωσε τον δικό του ΑΦΜ αλλά εκείνον του πατέρα του, ο οποίος σήμερα δεν βρίσκεται εν ζωή.

 

 

Απάντησαν με… αγωγή

Με αγωγή εναντίον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, του καταγγέλλοντος Νικόλαου Φαμίση και δημοσιογράφου του zougla.gr απάντησαν οι δικαστές Γιώργος Αποστολάκης και Θώμη Πατρώνα στις καταγγελίες του συνταξιούχου καθηγητή.

Αν και οι δύο δικαστές είχαν ενημερωθεί για τις καταγγελίες του κ. Φαμίση, προτίμησαν να μην τοποθετηθούν επίσημα, αλλά να προβούν στην κατάθεση αγωγής.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αποστολάκης και η κυρία Πατρώνα ισχυρίζονται ότι διαπομπεύθηκαν, προτού καν ενημερωθούν για τον καταγγέλλοντα αλλά και το περιεχόμενο της καταγγελίας. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει, καθώς, όπως προαναφέρθηκε, αφενός η εκπομπή δεν παρουσίασε τα ονόματα των δικαστών και αφετέρου συνεργάτες της εκπομπής είχαν ζητήσει από τους δικαστές να τοποθετηθούν επίσημα επί του θέματος, όμως εκείνοι αρνήθηκαν.

Πάντως, αν και η αγωγή των δικαστών κατατέθηκε στις 13 Ιανουάριου 2014, θα συζητηθεί στις 10 Απριλίου του ίδιου έτους, δηλαδή μόλις τρεις μήνες μετά. Η συγκεκριμένη ημερομηνία ορίστηκε κατόπιν αίτησης προτιμήσεως που κατέθεσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι τους, στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφεραν ότι θέλουν να γίνει γρήγορα η συζήτηση της αγωγής προκειμένου να καταδικαστούν οι εναγόμενοι.

Το προφίλ των δικαστών

Ο Γιώργος Αποστολάκης είναι ο δικαστής ο οποίος έριξε ισόβια στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ενώ παράλληλα δίκασε και την υπόθεση του επιχειρηματία Καραμπέρη στη συμπρωτεύουσα.

Έχει διατελέσει πρόεδρος Πρωτοδικών στα Τρίκαλα, στη συνέχεια εφέτης Λάρισας, πρόεδρος Εφετών στη Θεσσαλονίκη, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2013 μετατέθηκε πάλι στη Λάρισα ως πρόεδρος Εφετών.

Η σύζυγός του είναι η Θώμη Πατρώνα από το Πλατύστομο Φθιώτιδας, η οποία είναι επίσης δικαστής και υπηρετεί ως εφέτης στη Λαμία.

Πάντως, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για ποιο λόγο ο ίδιος δικαστής δίκασε τις δύο αυτές μεγάλες υποθέσεις στη Θεσσαλονίκη. Από τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου προκύπτει ότι τον Ιούνιο του 2012 τοποθετείται στο Εφετείο Θεσσαλονίκης από τη Λάρισα και ξαναγυρίζει με μετάθεση στη Λάρισα τον Σεπτέμβριο του 2013, δηλαδή μετά τις δίκες Παπαγεωργόπουλου και Καραμπέρη.

Το σκεπτικό της απόφασης για τον Παπαγεωργόπουλο

Η δίκη Παπαγεωργόπουλου που απασχόλησε την κοινή γνώμη, ύστερα από δεκάδες συνεδριάσεις, ολοκληρώθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 2013 με την καταδίκη του πρώην δημάρχου και των στενών του συνεργατών με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την υπεξαίρεση στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Στο σκεπτικό της απόφασης, ο πρόεδρος Εφετών Γιώργος Αποστολάκης είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι σπουδαίες αθλητικές επιδόσεις δεν μπορούν να θεμελιώσουν την απονομή ελαφρυντικού. Θα έπρεπε να σταθούν στοιχεία ήθους, αποτρεπτικά στην εγκληματική δραστηριότητα».

 

Ανακοίνωση δικαστικής απόφασης

 

Την  27/7/2018  δημοσιεύτηκε η υπ’ αρίθμ.  3873/2018 απόφαση του Εφετείου Αθηνών  (Τμήμα 13ο)  κατόπιν ασκήσεως  της  με  γενικό αριθμό κατάθεσης 75584/2014 και αριθμό κατάθεσης δικογράφου 2076/2014  αγωγής  του Γεωργίου Αποστολάκη του Στεφάνου και της Θωμαϊτσας Πατρώνα του Αλεξάνδρου οι οποίοι  έχουν την δικαστική ιδιότητα  κατά του   Δημοσιογράφου  Ευθύμιου Τριανταφυλλόπουλου και κατά της Ανώνυμης Εταιρείας  με  την επωνυμία «ZOUGLA GR.,  ΑΝΩΝΥΜΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ  ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»  όπως εκπροσωπείται νόμιμα  ( καθώς και  κατά   άλλων συνεναγόμενων προσώπων)  σύμφωνα με το διατακτικό της οποίας έγινε δεκτή εν μέρει η αγωγή,  κρίθηκε ότι οι εναγόμενοι τέλεσαν   σε βάρος  των εναγόντων  την αξιόποινη πράξη  της απλής  δυσφήμισης  καθώς και ότι  οι ενάγοντες  προσεβλήθησαν  στην τιμή, την υπόληψη  και την εν γένει  προσωπικότητά τους και υπέστησαν ηθική βλάβη  για την αποκατάσταση της  οποίας δικαιούνται χρηματική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της αποφάσεως ο ανωτέρω δημοσιογράφος διέδωσε  δυσφημιστικά γεγονότα  σε βάρος των  εναγόντων  με αναρτήσεις  αντιστοίχων δημοσιευμάτων στο διαδικτυακό χώρο της εταιρείας με  την επωνυμία «ZOUGLA GR.,  ΑΝΩΝΥΜΗ  ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕΣΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ  ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» τα οποία ενίσχυσε με απαξιωτικούς  χαρακτηρισμούς   κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων, για  «δικαστές, οι οποίοι είναι πιασμένοι… πιάνονται …., τα πιάνουν»   και χαρακτηρίζοντας αμφότερους τους ενάγοντες ως «δύο πρωτοδίκες  που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και ξαφνικά εμφανίζονται να έχουν διάφορα» καθώς και ότι  δεν αποδείχθηκε ότι ο δημοσιογράφος γνώριζε  ότι τα ανωτέρω γεγονότα  ήταν ψευδή, ωστόσο, γνώριζε ότι ήταν πρόσφορα να βλάψουν την τιμή και την υπόληψή τους.

Ακολούθως,  υποχρεώθηκαν οι εναγόμενοι  ευθυνόμενοι αλληλεγγύως εις ολόκληρον με τους λοιπούς εναγόμενους   να καταβάλουν  στον  ενάγοντα Γεώργιο Αποστολάκη το ποσό των σαράντα πέντε  χιλιάδων (45.000) ευρώ και στην ενάγουσα Θωμαϊτσα Πατρώνα το ποσό των σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ με το νόμιμο τόκο, αμφότερα, τα ανωτέρω ποσά από την επομένη της επίδοσης της αγωγής μέχρι την εξόφληση, περαιτέρω,   υποχρέωσε την εταιρεία  να προβεί σε καταχώρηση περίληψης του σκεπτικού και του διατακτικού της απόφασης αυτής στο διαδικτυακό  χώρο αυτής « ΖΟΥΓΚΛΑ» στην ίδια θέση με αυτή που είχαν καταχωρηθεί τα ένδικα  δημοσιεύματα εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την επίδοση της απόφασης, η οποία επίδοση  πραγματοποιήθηκε την 3/2/2019 από  τον δικαστικό επιμελητή Πασχάλη Θ. Τσομπανίδη, επιπρόσθετα, επέβαλε σε βάρος  εταιρείας   για κάθε ημέρα καθυστέρησης δημοσίευσης της περίληψης της απόφασης αυτής  χρηματική ποινή ποσού δύο χιλιάδων εννιακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ και  εβδομήντα λεπτών (2.934,70).

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014,

 

Πηγή

 

Προβολές : 667


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα