Μια ρωγμη ειναι αρκετη να ριξει ολο το φραγμα.  Εχει δυναμη το μαραφετι και κινουμε γη και ουρανο να διαδωθουν οι Εθνικιστικες μας ιδεες για να λεφτερωθουμε!

Μια ρωγμη ειναι αρκετη να ριξει ολο το φραγμα. Εχει δυναμη το μαραφετι και κινουμε γη και ουρανο να διαδωθουν οι Εθνικιστικες μας ιδεες για να λεφτερωθουμε!

17 Μαρτίου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:750
Μοίρασέ το

 

Ελα ομως που τωρα εχουμε το ιντερνετι, για οσο ακομα θα λειτουργει, και για αυτο κανουμε τοση μανουρα και ξεσκιζομαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ, παρακολουθωντας τους εχθρους μας, και ειδοποιωντας τους Πατριωτες.

Μπας και ξυπνησουμε καποιους με τις αληθειες μας.

 

Όλα παίζονται σε μια λεπτή κλωστή…

Ανατρέπεται η Παγκόσμια Σκακιέρα και τα γεγονότα θα τρέχουν με μορφή χιονοστιβάδας…

Οι τελευταίες πληροφορίες είναι πως το πολιτικό σύστημα και στην Πατρίδα μας, βρίσκεται σε πανικό… τα δε εκλογικά ποσοστά των τριών “μεγάλων κομμάτων” δεν συμπληρώνουν το 40% για να συγκυβερνήσουν…

Τώρα είναι η στιγμή που θα πρέπει ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Ανώνυμος λέει:

Ετσι ακριβως!

Το αγαπημενο πολιτευμα των οβριων ειναι η “δημοκρατια” (στο ονομα μονο, αφου εχουν κλεψει και διαστρεψει ολες τις εννοιες), επειδη αυτη τους βολευει στην δημιουργια της υπερκρατικης κρονιο/σατανο-θεοκρατιας που ονειρευονται.

Το ονειρο τους το εχουν κανει θρησκεια, και μιλαμε για παναρχαια θρησκεια.

Ετσι δημιουργουνε μαλθακους ανθρωπους παντου και τους καταντανε του χεριου τους.

Το κολπο ειναι απλο. Οσοι μια φορα και εναν καιρο ηταν στην αρχαιοτητα δουλοι, τωρα εγιναν δουλοφρονες. Δηλαδη αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως. Δεν το δεχονται οι ιδιοι, αλλα ετσι ειναι.

Τα ιδια γονιδια ειναι, αλλα οι ιδιοι εχουν πειστει οτι ειναι λεφτεροι.

Πως; Με τη δημιουργια του κρατους.

Σκεφτειτε το, πριν απο το Β’ΠΠ υπηρχε κρατος στην Ελλαδα;

Οσο υπηρχε και αστικη ταξη. Τριχες υπηρχε.

Το δημιουργησαν και το ονομασαν κρατος “προνοιας”.

Και αντικατεστησαν την εκφραση “Εχει ο Θεος” με την εκφραση “Που ειναι το Κρατος”.

Ποιους βολεψαν; Οσους κατεστρεψαν με τον συμμοριτοπολεμο της Κλαρας. Απο τα γιδια τους πηραν, κυριολεκτικα, και τους εβαλαν σε γραφειο στην Αθηνα, στην ιερη πολη της θεας.

Αυτοι που βολευτηκαν και βολεψαν μετα και τα δουλοφρονα κανακαρια τους αποτελουν την ραχοκοκαλια του κρατους. Το οποιο κομματιασαν οι οβριοι και το εβαψαν με διαφορετικα χρωματακια. Το κομματικο κρατος βγαινει σε πρασινο και μπλε χρωματακι (και σε κοκκινο που δεν πολυφορεθηκε στα μερη μας, οπως αλλου, συν κατι κοκκινες σφηνες).

Και το κομματικο κρατος ειναι η ραχοκοκαλια της δυναμης των οβριων. 2 μυρια δουλοφρονες, μισθωτοι και συνταξιουχοι, περιμενουν οπως στις ουρες της σοβιετικης ενωσης να πλερωθουν καθε μηνα.

Με αυτους ελεγχουν ολη τη χωρα. Αυτοι βγαζουν κυβερνηση τα μαριονετι ατων οβριων.

Πως ελεγχουν τους μισθωτους σκλαβους; Με φραγκα.

Που τα βρισκουν; Τα δανειζονται; Απο ποιον; Απο τον ροτσιλντ.

Και ο ροτσιλντ που τα βρισκει; Θα σου ελεγα τωρα, αλλα το αφηνω στην φαντασια σου.

Αφου παρουν τον κοπανιστο αερα. Παρεχουν α’ ποσο με επιδοτηση, ζητανε πισω α+ ποσο με φορολογηση. Το μειον γινεται χρεος.

Σε ποιον; Στον ροτσιλντ, που αλλου; Πλερωνε μλκα ανυπαρκτα χρεη!

Μα καλα, πως καταφερνουν και πειθουν; Πρωτα με το σχολειο που ειναι μισελληνικο.

Και μετα με το καθημερινο μπλαμπλα του καθε ντελμπεντερη και της καθε ντελπμεντερισσας.

Θυμαστε πως ηθελαν ολοι τη δεκαετια του 70 και του 80 να βαλουν το κουτι με τα κερατα, μεσα στο σπιτι;

Ετσι! Με πλυση εγκεφαλου. Σας παραπλανουν και σας εξαπατουν με δολια ψευδη. Και εσεις τα πιστευετε. Και απαξ και τα πιστεψετε, δεν μπορουμε να σας πεισουμε οτι σας εξαπατησαν. Το κερατο σας και σας!

Ποσες φορες την εχουν επαναλαβει την πατεντα;

30 φορες απο τον Β’ΠΠ μεχρι τωρα.

Ποσο δυσκολο ηταν;

Πανευκολο για τα φιδια.

Βαζουν τον πρασιναϊκο να κοντραρεται με τον γαλαζαϊκο, δινουν και σημαιακια δωρο (πλερωμενα και αυτα απο μας).

Αμα ξεφευγει η κατασταση βαζουν τα καλοπαιδα του παρακρατους (αυτα που κρυβονται πισω απο την ταξιαρχια της Seebrig με τις αναποδες ασπιδες).

Μολις τα βρισκουν πολυ ζορικα, στηνουν επεισοδια με τους γειτονες και προκαλουν τρομο.

Στην αναγκη στηνουν και οικονομικες κρισεις (οπως εκεινη που προκαλεσαν οι ιδιοι μεσω των ομολογων).

Στο τσακιρ κεφι φερνουν και αλλοδαπους με το ετσι θελω να κατσικωθουν στην Ιερη μας Γη.

Παλια τους τεχνη κοσκινο.

Κι ομως παρολα αυτα, καποιοι με μυαλο τους παιρνουμε χαμπαρι.

Τα βιβλια του Χαραλαμποπουλου και του Καργακου ηταν αποκαλυψη για μενα (οχι οτι δεν τα ηξερα απο την οικογενεια μου, αλλα ηταν αλλιως να τα διαβαζω με στοιχεια).

Μολις, λοιπον, παει να γινει καποια σοβαρη προσπαθεια οργανωσης απο μας τους υγειως σκεπτομενους Ελληνες (οσοι εχουμε απομεινει, δηλαδη λιγα μυρια) και με τα λιγοστα φραγκα που εχουμε, αρχιζει η γνωστη οβριοφαμπρικα…

κατασκοπος > προπαγκατορ > αγκιτατορ > προβοκατορ > σαμποτερ > κατακτητορ

Δυστυχως, και εγω την πατησα με τον ΝΓΜ. Ημουν νεος, δεν με συμβουλεψε κανενας και τον πιστεψα και εχασα λιγα χρονια απο την ζωη μου, αφηνοντας εναν παρακρατικο να εκμεταλλευτει την πηγαια αγαπη μου για την Πατριδα.

Εμαθα απο τα λαθη μου. Αλλα παντου τα ιδια.

Μιλαω με Λευκους συναγωνιστες στην Ευρωπη και μου εξηγουν τα ιδια και τα ιδια.

Η ιδια αμπραχαμικη πατεντα, εχουν γινει εξπερ απο την πολυ επαναληψη.

Οσοι παρολα αυτα δεν υποτασσονται με τιποτα (οπως ο Τηλιγαδας με δικτυο 8000 πατριωτων, ο Χρησταρας ο Τσιαρτας, ο Στρατηγος Αυφαντης, και αλλοι), τους τρωει η μαρμαγκα της αφανειας. Σαν να μην ειχαν υπαρξει ποτε.

Ελα ομως που τωρα εχουμε το ιντερνετι, για οσο ακομα θα λειτουργει, και για αυτο κανουμε τοση μανουρα και ξεσκιζομαστε απο το πρωι μεχρι το βραδυ, παρακολουθωντας τους εχθρους μας, και ειδοποιωντας τους Πατριωτες.

Μπας και ξυπνησουμε καποιους με τις αληθειες μας.

Το ψεμα, για να γινει πιστευτο, πρεπει να το πιστεψουνε ολοι.

Ομως μια ρωγμη ειναι αρκετη να ριξει ολο το φραγμα.

Εχει δυναμη το μαραφετι και κινουμε γη και ουρανο να διαδωθουν οι Εθνικιστικες μας ιδεες για να λεφτερωθουμε!

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 750


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα