ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ... “Υπάρχουν “μικροί ήρωες” ακόμα και σήμερα ανάμεσά μας. Ήταν αυτοί που βρέθηκαν έξω ή δίπλα σε εμβολιαστικά κέντρα, πλησίαζαν τις ουρές των “αμνών επί σφαγή” και ψέλλιζαν χαμηλόφωνα το μοιραίο ” φύγε…θα σε αφανίσουν”.”

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ... “Υπάρχουν “μικροί ήρωες” ακόμα και σήμερα ανάμεσά μας. Ήταν αυτοί που βρέθηκαν έξω ή δίπλα σε εμβολιαστικά κέντρα, πλησίαζαν τις ουρές των “αμνών επί σφαγή” και ψέλλιζαν χαμηλόφωνα το μοιραίο ” φύγε…θα σε αφανίσουν”.”

24 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,103
Μοίρασέ το

 

 

Οι Υγειονομικοί σε αναστολή που επέστρεψαν στις 2/1/2023 εργάζονται αμισθί έως ώρας. Όχι μόνο σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ νοσοκομεία, αλλα και σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.

Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ακόμα και τώρα εκδικείται, ισοπεδώνει, εξαθλιώνει.

Πολλοί ΓΙΑΤΡΟΙ, έδωσαν την μάχη τους ενάντια στην φασιστική επιβολή ενός εμβολίου που ήταν δεδομένο πως θα οδηγούσε σε θάνατο και στην καλλίτερη περίπτωση σε πολύ σοβαρές παρενέργειες…

Στην συγκλονιστική κραυγή της “ΚΑΜΙΑΣ” για τους “ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ”, έχω χρέος  να συμπληρώσω πως πολλοί ήταν αυτοί που πραγματικά έδωσαν ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ, ο καθένας με τον τρόπο του…

Υπήρξαν όμως κι άλλοι, που δήθεν έκαναν αντίσταση, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ… “αντίστασή τους”…

Θα τους δούμε σύντομα σε κάποια ψηφοδέλτια, να κατεβαίνουν στις επερχόμενες εκλογές…

ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ…

Υπάρχει ένας συμπαντικός νόμος, από τον οποίον ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ…

Κάποιοι “ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ” με άσπρες μπλούζες, θα δουν να τους επιστρέφεται Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ…

Και κάποιοι άλλοι που προσπάθησαν να το παίξουν “μικροί ήρωες”, και αποδείχθηκαν ΟΛΙΓΙΣΤΟΙ, θα λάβουν την… πληρωμή τους…

Εδώ θα είμαστε πρώτα ο Θεός, να τους ανταμείψουμε… όπως τους πρέπει… όπως πρέπει στους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ…

Προσωπικά δεν θα τους χαριστώ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Σ’ αυτούς τους … “ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ”, θα ήταν λάθος μας, να ξεχάσουμε αυτούς που έφυγαν… Τον ΝΙΚΟ, την ΧΡΥΣΑΝΘΗ, την ΜΑΡΙΑ, την ΔΕΣΠΟΙΝΑ, και ίσως και κάποιους άλλους που έφυγαν δίνοντας τον ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ… (εδώ)

Η ΚΑΜΙΑ λέει:

 

Υπάρχουν “μικροί ήρωες” ακόμα και σήμερα ανάμεσά μας.

Τοσοδούληδες άνθρωποι που για κάποιο λόγο μαγικό είχαν μάτια ανοιχτά και καρδιά γεμάτη αγάπη.

Ποιος ξέρει γιατί, ακολούθησαν μια στάση ζωής κι έναν τρόπο να βιοποριστούν που θα ήταν πάντα δίπλα στον άνθρωπο που πάσχει.

Αυτοί που μίλησε η ψυχή κι όχι ο καταναλωτισμός και η υπέρμετρη βόλεψη, σημάδια των καιρών και περιούσιας αντίληψης καμώματα.

Ήταν αυτά τα μικρά ανθρωπάκια που ακολούθησαν τον δρόμο του Ιπποκράτη.

Που βρέθηκαν δίπλα στον άνθρωπο την ώρα που έπασχε και την ύστατη επίσης ώρα της Μεγάλης φυγής στο αιώνιο.

Συγκρούστηκαν με τα τείχη και τις υποδομές, το ανθρώπινο δυναμικό και την φαύλη δυναμική του και έπεσαν με 200km/h στον τοίχο της σιωνιστικής λαίλαπας.

Ήταν αυτοί, που όταν ξεκίνησε η υβριδοποίηση του ανθρώπου, φώναζαν, προειδοποιούσαν, ψιθύριζαν στο αυτί ασθενών και συγγενών το “ΟΧΙ” και ελάχιστοι άκουσαν.

Δεν μπορούσαν να υψώσουν ανάστημα απευθείας, θα τους έλιωναν.

Λειτούργησαν όπως ο Οδυσσέας κάτω από την κοιλιά του προβάτου.

Ήταν αυτοί που βρέθηκαν έξω ή δίπλα σε εμβολιαστικά κέντρα, πλησίαζαν τις ουρές των “αμνών επί σφαγή” και ψέλλιζαν χαμηλόφωνα το μοιραίο ” φύγε…θα σε αφανίσουν”.

Έπρεπε όμως να εργαλειοποιηθούν πρώτοι αυτοί στον βωμό της θυσίας του ανθρώπου και ήταν οι πρώτοι που βιάστηκαν και μεθοδεύτηκε σε βάρος τους το σχέδιο “του παραδειγματισμου”

Δες τι θα πάθεις, αν δεν σηκωσεις κι εσύ το μανίκι για να χαρίσεις το μπράτσο σου στον Βάαλ.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι γνωστοί μας ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.
Άνθρωποι που ” ξεβολεύτηκαν” όπως θα έλεγε κάθε τηλεορασόπληκτος άνθρωπος στον βωμό μιας ιδέας ανθρωπισμού.

Έζησαν τον απόλυτο εργασιακό μεσαίωνα, στερούμενοι για 15 μήνες τα προς το ζειν, αλλα και το δικαίωμα να βιοποριστούν ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ!!!! αλλού στην ελεύθερη αγορά, για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Ήταν οι ίδιοι που ασθένησαν και δεν γυρισαν με ” την ουρά στα σκέλια” για 6 μήνες ανάσα, όπως όρισε ο γιός του δοσίλογου.

Για να δείξουν πως η αξιοπρέπεια, το παράδειγμα ζωής είναι η ισχυρότερη διδαχή.

Οι Υγειονομικοί σε Αναστολή που ακόμα περιμένουν να βγουν οι αποφάσεις των δικαστηρίων με μεμονωμένους νομικούς εκπροσώπους, μικρές ομάδες με πενιχρή δύναμη.

Και τελεσιδίκησε Μία απόφαση, αυτή η “φτιαχτή” η “ετοιματζίδικη” για να μην συνεχίσει να εκτίθεται το τσογλάνι λόγω υποστελέχωσης των νοσοκομείων. Σε χρόνο ρεκορ, ετσι ξαφνικά, που λέει και το τραγούδι.

Και επέστρεψαν οι Υγειονομικοί σε Αναστολή δίπλα στον άνθρωπο, μέσα στα νοσοκομεία κολαστήρια και βρέθηκαν πάλι δίπλα στον άνθρωπο.

Κι αρχισαν πάλι να περιθάλπτουν και ξανά μανα μονότονα να ψιθυρίζουν στα αυτιά συγγενών και ασθενών το “ΟΧΙ”. Μην συνεχίζεις, θα σε εξοντώσουν.”

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2/1/2023………….ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ.

ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15ΜΗΝΕΣ ΠΕΝΙΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!! ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ!!!!!!

ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ.

ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ

 

Το ξαναγράφω για να μην υπάρξει καμία παρανόηση…:

Οι Υγειονομικοί σε αναστολή που επέστρεψαν στις 2/1/2023 εργάζονται αμισθί έως ώρας. Όχι μόνο σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ νοσοκομεία, αλλα και σε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.

Αυτή είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ακόμα και τώρα εκδικείται, ισοπεδώνει, εξαθλιώνει.

Αυτα για την ιστορία και τους “μικρούς ήρωες”.

Αυτούς τους ανθρώπους που το μάτι δεν πιάνει, που λοιδωρήθηκαν όσο καμιά άλλη επαγγελματική ομάδα.

Οι απαντησεις των ” διαχειριστών” είναι ότι δεν πρόλαβαν να εντάξουν τις μισθοδοσιες τους στο συστημα και μάλλον!!!! θα λάβουν μισθό στις 27 Φεβρουαρίου του 2023!!!!!

Τάδε εφη το περιούσιο ΓΕΝ σε στρατιωτικούς υγειονομικούς σε αναστολή!!!!

Ετσι απλά και ηρεμα και ποιός ξέρει αν και πότε. Ζούμε μοναδικές καταστάσεις …

 

Υ.Γ. Είμαι υπερήφανη και νιώθω βαθειά συγκινημένη και τυχερή που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου, να με κοιτάζει κάθε βράδυ και να μου δίνει κουράγιο και αγάπη. Τόσο απλόχερα, όπως δίνει και στους ασθενείς του.

Όταν υπάρχουν έστω και μια χούφτα τέτοιοι άνθρωποι που πατούν στην Γη, υπάρχει ελπίδα.

Όπως ελπίδα υπάρχει όταν άνθρωποι όπως η Καλλιόπη, ακούραστα και με λύσσα σχοινοβατούν για να σώσουν ό,τι σώζεται από τον μεταμοντέρνο μεσαίωνα που τρέχει μπροστά μας.

Ευχαριστώ που κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τις σκέψεις μου.

 

Μετά τιμής

ΚΑΜΙΑ

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,103


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα