Μια συνέντευξη, που αξίζει ν’ ακούσετε...

Μια συνέντευξη, που αξίζει ν’ ακούσετε...

15 Δεκεμβρίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:525
Μοίρασέ το

 

Ο Νεκτάριος Δαπέργολας στο “ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ” για την ΕΝΘΡΟΝΙΣΗ του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η αλήθεια είναι πως πλέον η Πατρίδα μας, διαθέτει ελάχιστες καθαρές και έντιμες φωνές… ανάμεσά τους και αυτή του Νεκτάριου Δαπέργολα… του καθηγητή Βυζαντινής Ιστορίας και άριστους γνώστη περί των εκκλησιαστικών… 
Οι γνώσεις του και η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά, όντας καταπέλτης για την προκλητική ενθρόνιση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης και όχι μόνο… 
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι δυο πρώτες φωτογραφίες, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Αν κάτι μας δίνει παρηγοριά 

είναι ότι ακόμη υπάρχουν άξιοι ποιμένες (μετρήθηκαν και «ζυγίστηκαν» επί κορονοϊού) τους οποίους μπορεί να μας αξιώσει ο Θεός να γνωρίσουμε.
(Προσοχή: υπάρχουν κ «απατεώνες», με κωλύματα ιεροσύνης, που έχοντας εκδιωχθεί ή τιμωρηθεί από δεσποτάδες εξαιτίας της φαιδρότητας τους, εμφανίζονται αίφνης στο διαδίκτυο ως δήθεν «ομολογητές της πίστεως» (αρκεί απλά να επαναλάβεις όσα διαβάζεις σε ιστοσελίδες του διαδικτύου), εξασφαλίζοντας  άφθονα μετρητά -ακόμη και ακίνητα!- ως «άμισθοι» ομολογητές ιερείς)
Αυτός ο τόπος, πέρα από λαμόγια, νεοταξίτες και προδότες, θα γεννάει όμως και
ήρωες, αγωνιστές, ακέραιους ανθρώπους, με συνείδηση, που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι (όπως οι χιλιάδες ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ή εργαζόμενο σε δομές υγείας), αλλά και πρόσωπα που δεν έσπευσαν να εξαγοράσουν τους αγώνες τους με μια βουλευτική καρέκλα. 
Δύο χαρακτηριστικά τέτοια πρόσωπα είναι 
ο καθηγητής του Ποινικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής (Δ.Π.Θ.) Κωνσταντίνος Βαθιώτης, που παραιτήθηκε από την θέση του διαμαρτυρόμενος για τα αντισυνταγματικά μέτρα επί κορονοϊού και ο Νεκτάριος Δαπέργολας, εκπαιδευτικός που δίνει κι αυτός συνεχώς μάχες ενημέρωσης και αφύπνισης του διψασμένου για αλήθεια ποιμνίου.

Στο βίντεο
που παραθέτουμε επισημαίνονται πλήθος «καυτών» θεμάτων, όπως
οι ποινές σε όσους ρασοφόρους -αλλά κ λαϊκούς- συμπροσεύχονται με αιρετικούς, η (ψευδο) Σύνοδος στο Κολυμπάρι, η κατάληψη δεσποτικών θρόνων, η πολυτελή βίλα του αρχιεπισκόπου (φωτογραφίες ντοκουμέντα μαζί με εκλεκτούς προσκεκλημένους …!), η παρουσία Νατσιού στην συμπροσευχή με τους παπικούς στην ενθρόνιση του μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κλπ

Αξίζει να ακούσετε την «ζωηρή» αυτή συνέντευξη:

Πηγή

Προβολές : 525


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα