Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια θάλασσα που όλος ο κόσμος την έλεγε «Αιγαίο» και το 2022 η ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ των Αθηνών  πέτυχε να τη λένε «Τουρκοαιγαίο».

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια θάλασσα που όλος ο κόσμος την έλεγε «Αιγαίο» και το 2022 η ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ των Αθηνών  πέτυχε να τη λένε «Τουρκοαιγαίο».

20 Απριλίου, 2023 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:383
Μοίρασέ το

 

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΤΥΧΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΘΟΥΚΟΥΛΗ!

Δυστυχώς το ΑΙΓΑΙΟ, ξεπουλήθηκε δεκαετίες πριν… ξεκίνησε από τον Παπαδόπουλο, το συνέχισε ο επιβήτορας κυρίων ο Καραμάν  Αλής το 1976 στη Βέρνη, μετά ο Ανδρέας Παπανδρέου, μετά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά ο Σημίτης και ο Γιωργάκης και συνέχισαν οι μνημονιακοί…

Μπράβο μας μπρε… όλα τα οβραίικα περιττώματα ψηφίζουμε και χαμπάρι δεν παίρνουμε πως ξεπουλάνε την Πατρίδα των Ελλήνων…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΕλληνοΤουρκική Συνομοσπονδία συζητούσε ο Παπαδόπουλος με τον Ινονού…

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Eμπορικό σήμα με γεωγραφικό προσδιορισμό σημαίνει και χάρτες πσιχούλες μου, όχι μόνο αφίσες με τουρκουάζ νερά προς άγραν τουριστών για τα τουρκικά παράλια που βρέχονται από την θάλασσα που λέγεται Αιγαίο…
Φαντάσου τώρα να βγάλει ο κουμπάρος προϊόν πχ ΠΟΠ “Σαρδέλα παστή Τurkegean”, όπως πλέον έχει το δικαίωμα. Αυτόματο το ερώτημα “που ψαρεύεται αυτή η Turksardin”;;
Και έτσι προκύπτει θέμα ΑΟΖ!
Τι δεν καταλαβαίνεις για να στο πω και με τετραγωνικά χιλιόμετρα, όσα 3 Ελλάδες;;
Πάρε και τον χάρτη για να δεις που ψαρεύουν ψευτοπατριωτισμό τα σαΐνια της συνεκμετάλλευσης.
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν μια θάλασσα που όλος ο κόσμος την έλεγε «Αιγαίο» και το 2022 η ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΑ των Αθηνών  πέτυχε να τη λένε «Τουρκοαιγαίο».

 

Πηγή

Προβολές : 383


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα