Μιλάμε για το απόλυτο ΔΟΥΛΕΜΑ στον ελληνικό λαό

Μιλάμε για το απόλυτο ΔΟΥΛΕΜΑ στον ελληνικό λαό

29 Απριλίου, 2023 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:768
Μοίρασέ το

 

 

Οι μυστικές υπηρεσίες θα δώσουν στοιχεία για τις σχέσεις Κασιδιάρη – Κανελλόπουλου;

 

Έντονο παρασκήνιο ενόψει της απόφασης της Ολομέλειας του Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ απ΄ όσα διαβάζω και από όσα γνωρίζω, θεωρώ πως ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ…
Όσο για τους δικαστές, αυτό που κανείς συνταγματολόγος δεν είπε είναι, πως υπάρχουν ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΝΕ ΠΩΣ… ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ.
Σας τα παραθέτω για να τα τρίψουμε στη μούρη όχι μόνον των δικαστών και εισαγγελέων, αλλά και των συνταγματολόγων και όλων αυτών των πολιτικών που μας ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σε ποιές ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αναφέρεστε κύριε Σκουρή;;;
Τις “ελληνικές”, τις τουρκικές”, τις ισραηλινές, τις γαλλικές, τις αμερικάνικες, τις αγγλικές… μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή οι άλλες… καλέ, για όλες αυτές που δρουν στην ελλαδα του Καραγκιόζη, λέω…

Όλα δείχνουν πως η απόφαση της Ολομέλειας του Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου για την κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη στις προσεχείς εκλογές θα είναι αρνητική. Η νομοθετική ρύθμιση, άλλωστε, σύμφωνα με τους ειδικούς, υποχρεώνει την Ολομέλεια να λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο και για το ΕΑΝ του Αναστάσιου Κανελλόπουλου, καθώς όχι απλώς ο Κασιδιάρης θα είναι σε άλλο κόμμα, αλλά και στο ΕΑΝ δεν θα συμπεριληφθούν πρώην χρυσαυγίτες.

Αποκλείεται συνεπώς η απαγόρευση καθόδου του ΕΑΝ;

Όχι τελείως λένε στελέχη που γνωρίζουν. Είναι πολύ πιθανό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μυστικές υπηρεσίες να διαθέτουν στοιχεία που δείχνουν πως Κασιδιάρης και Κανελλόπουλος έχουν συνεννοήσεις στο παρελθόν και, συνεπώς, θα πρέπει να απαγορευτεί η κάθοδος και του ΕΑΝ στις κάλπες.

«Δύσκολο, αλλά όχι αδύνατον», ισχυρίζονται οι ίδιες πηγές…

ΥΓ: Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να μην θελήσουν να «νομιμοποιήσουν» (!) τις παρακολουθήσεις…

 

Πηγή

Προβολές : 768


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα