Μοιράζουν περιουσιακά στοιχεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν;

Μοιράζουν περιουσιακά στοιχεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν;

8 Ιουνίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:296
Μοίρασέ το

 

Διαλύουν τον Υμηττό αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι τώρα ετοιμάζονται να δώσουν ακόμη ένα περιουσιακό στοιχεείο των ΕΑΣ!

 

 

Θα μας την πέσουν οι τουρκαλάδες και τα λαθρομουσλίμια, και θα είμαστε ανίσχυροι να αμυνθούμε και να προστατεύσουμε τις ζωές μας…

Αυτό επιδιώκει ο ψυχοπαθής που ψήφισε η πλειοψηφία του λαού…

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μοιράζουν περιουσιακά στοιχεία των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν;

Το «ενδιαφέρον» της κυβέρνησης της ΝΔ για την αμυντική βιομηχανία είναι γνωστό: 15 δις εξοπλισμοί ,ούτε ευρώ για την ελληνική αμυντική βιομηχανία… Απαξίωση της ΕΑΒ με αναθέσεις έργου σε ιδιώτες… Στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα βεβαίως η περιφρόνηση για την κρατική αμυντική βιομηχανία ξεπερνά κάθε φαντασία…

Διαλύουν τον Υμηττό αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι τώρα ετοιμάζονται να δώσουν ακόμη ένα περιουσιακό στοιχεείο των ΕΑΣ!

Η ανακοίνωση:

ΠΡΟΣ : Πρόεδρο Δ.Σ. Ε.Α.Σ. κ. Αθ.Τσιόλκα

Δ. Σύμβουλο κ. Ν. Κωστόπουλο

Κοιν.: Μέλη Δ.Σ. Ε.Α.Σ.

Σωματεία & Μέλη Σωματείων Εργαζομένων Ε.Α.Σ.

Κύριε Πρόεδρε,

Κύριε Δ. Σύμβουλε,

Ως γνωστό, το στρατόπεδο του πρώην Κ.Ε.Β.Ο.Π. (Κέντρο Εκπαιδεύσεως Βαρέων Όπλων Πεζικού) στο Δ. Χαϊδαρίου αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Ε.Α.Σ.

Για το λόγο αυτό μάλιστα, το Σωματείο των Εργαζομένων στα Ε.Α.Σ. Υμηττού είχε ζητήσει να εξεταστεί ως μια λύση στην υπόθεση της μετεγκατάστασης των γραμμών παραγωγής του Σ.Ε. Υμηττού, μια μετεγκατάσταση για την οποία οι εργαζόμενοι ακόμα δεν γνωρίζουμε που θα πραγματοποιηθεί, πότε και με ποιους όρους.

Με έκπληξη διαβάσαμε σε άρθρο – ανάρτηση στον εξειδικευμένο σε θέματα άμυνας ειδησεογραφικό ιστότοπο KRANOSGR.COM (26 Μαϊου 2023, αρθρογράφος Ηλ. Προύφας), ότι στο π. Κ.Ε.Β.Ο.Π. έχουν ξεκινήσει εργασίες μετατροπής του σε υπερσύγχρονο πολυχώρο διαμονής, ψυχαγωγίας και άθλησης προς όφελος δικαιούχων στελεχών των Ε.Ε.Δ. και μελών των οικογενειών τους, με πρωτοβουλία (!!) του Αρχηγού Γ.Ε.Σ.

Είναι αληθής αυτή είδηση, έχουν υπάρξει συζητήσεις και έχει δοθεί άδεια για εκκίνηση τέτοιων εργασιών εκ μέρους της Διοίκησης των Ε.Α.Σ.; Ο χώρος του π. Κ.Ε.Β.Ο.Π. παραμένει περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας μας;

Εάν το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι ανυπόστατο, όπως οι εργαζόμενοι θέλουμε να πιστεύουμε, να ζητηθεί εκ μέρους σας διάψευση του άρθρου από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μέσο.

Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ

Εκπρόσωπος Εργαζομένων-Μέλος Δ.Σ ΕΑΣ ΑΒΕΕ (ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ)

 

 

Πηγή

Προβολές : 296


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα