Μονά ζυγά δικά τους τα θέλουν;;;

Μονά ζυγά δικά τους τα θέλουν;;;

11 Δεκεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:526
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και εξοργίζομαι…

«Φώναξαν» οι αστυνομικοί σε όλη την χώρα για τον τραυματισμό του συναδέλφου τους στους Ρέντη

Ζητούν να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικό

Φώναξαν οι αστυνομικοί, για τον βαριά τραυματισμένο συνάδελφό τους και ΟΡΘΩΣ ΦΩΝΑΞΑΝ…
ΑΛΛΑ…
Μονά ζυγά δικά σας τα θέλετε κύριοι;;;
Τα … δικά σας τα χαϊρια, τα ξεχνάτε;;;
ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗ ΒΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΤΩΧΕΥΣΑΝ, ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ…
ΟΤΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ…
Για να δούμε τα έργα και τις ημέρες σας με την απροκάλυπτη βία σε βάρος του λαού…
ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;;
ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ;;;
ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΑΝΕΜΟΥΣ, ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΘΥΕΛΛΕΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Δεν βάλλομαι κατά του συνόλου της αστυνομίας… υπάρχει και ένα πολύ μικρό μέρος της που σέβεται το λειτουργημά της…
Υ.Γ. 2. Το φωτογραφικό υλικό από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ είναι ένα ελάχιστο δείγμα της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑΣ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

 

 

Στους δρόμους έχουν κατέβει οι αστυνομικοί στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας σήμερα «φωνάζοντας» για τον σοβαρότατο τραυματισμό με ναυτική φωτοβολίδα του 31χρονου συναδέλφου τους το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Στην Αθήνα

Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα το πρωί έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και διαμαρτυρήθηκαν κρατώντας πανό που έγραφαν «Ως εδώ» και «Προστατέψτε αυτούς που σας προστατεύουν».

Δείτε φωτογραφίες:

Στην Θεσσαλονίκη

Παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν αστυνομικοί, ύστερα από κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της πόλης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, εψάλη επίσης παράκληση για τον τραυματία αστυνομικό, στο εκκλησάκι στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, χοροστατούντος του πατέρα Αθηναγόρα.

Σε δηλώσεις του, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης εξέφρασε την απαίτηση, όπως είπε, των συνδικαλιστικών οργανώσεων των αστυνομικών, ζήτησε την αυστηροποίηση των ποινών που επιβάλλονται σε υποθέσεις οπαδικής βίας.

«Να μην μετατρέπονται οι ποινές σε χρηματικές και να εκτίονται στο σύνολό τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταφέροντας τις ευχές των συναδέλφων του στον 31χρονο για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του.

Δείτε φωτογραφίες:

Σε άλλες πόλεις

Στην Ηγουμενίτσα, οι ένστολοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας τονίζοντας ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα και δραστικά μέτρα ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο. Τους αστυνομικούς υποστήριξε με την παρουσία του και ο νέος μητροπολίτης Παραμυθίας Φιλιατών Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Σεραπίων.

Δείτε φωτογραφία:

(πηγή φωτό ertnews.gr)

Ανάλογες συγκεντρώσεις έγιναν και στην Πάτρα από τους αστυνομικούς σύσσωμης της Αχαΐας και στην Κοζάνη.

Δείτε βίντεο από την Πάτρα:

Στην Κοζάνη:

 

 

Πηγή

Προβολές : 526


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα