ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ... ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

23 Νοεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:812
Μοίρασέ το

Geert Wilders, ο «εθνικιστής» Ολλανδός είναι εβραϊκής καταγωγής.

 

 

 

 

ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ “ΜΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ” ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΛΛΑΝΔΟ;;;

 

Α ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΣΕ ΤΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ…

ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 
“Βεβαίως, το πατριωτικό κόμμα ανέβασε την δυναμική του και αύξησε τις έδρες του στη Βουλή, όμως οι δημοσκοπήσεις που το έφερναν πρώτο ανατράπηκαν με τη βοήθεια του Ερντογάν, αλλά και των ολλανδικών ΜΚΟ, που έκαναν την γνωστή δουλειά με τις αντισυγκεντρώσεις και την παρακρατική βία”

Δείτε εδώ ποιοι αναφέρουν ως “πατριωτικό” το κόμμα του Σιωνιστή Βίλντερς…

Geert Wilders, ο «εθνικιστής» Ολλανδός είναι εβραϊκής καταγωγής.
 
Στις 15 Μαρτίου 2017 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στην Ολλανδία. Το αποτέλεσμα ήτανε να κερδίσει το κόμμα του Μάρκ Ρούτε και ακολουθούν τα υπόλοιπα κόμματα. Εκεί όμως που θα εστιάσουμε είναι στο εθνικιστικό κόμμα και πιο συγκεκριμένα τον εκπρόσωπο του, τον Γκέρντ Βίλντερς. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Ο Γκέρντ Βίλντερς γεννημένος το 1963, εκπροσωπεί το εθνικιστικό κόμμα «Party for Freedom»(Partij voor de Vrijheid, PVV) το τρίτο σε δύναμη πολιτικό κόμμα της Ολλανδίας το οποίο ίδρυσε το 2004. 
 
Ο Βίλντερς είναι γνωστός για τις αντι – Ισλαμικές του δηλώσεις, που τον κάνανε μια πολυσυζητημένη προσωπικότητα στην χώρα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.
Το 2009 όμως η ανθρωπολόγος Lizzy van Leeuwen αποκάλυψε τις Εβραϊκές ρίζες του Βίλντερς σε άρθρο στην εφημερίδα «De Groene Amsterdammer». Σύμφωνα με το άρθρο λοιπόν, η γιαγιά του Γκέρντ, Johanna Meijer αναφέρεται πως καταγόταν από εύπορη Εβραϊκή οικογένεια κάτι το οποίο κάνει και τη μητέρα του Βίλντερς Εβραία άρα και αυτόν Εβραίο σύμφωνα με τον Εβραϊκό νόμο. 
 
Ο Γκέρντ απ΄ όταν ήταν νέος είχε ισχυρούς δεσμούς με το Εβραϊκό κράτος και είχε επισκεφθεί το Ισραήλ τουλάχιστον 40 φορές. Σαν νέος είχε πάει να εργαστεί στο Κιμπούτς (σ.σ. Το Κιμπούτς είναι ισραηλινή συλλογική κοινότητα. Όταν δημιουργήθηκαν τα κιμπούτς λειτουργούσαν με τα σοσιαλιστικά πρότυπα: τα μέλη τους έκαναν διάφορες εργασίες και όλες οι ανάγκες τους καλύπτονταν από την κοινότητα δωρεάν. 
Επίσης η οικονομία των κιμπούτς στηρίζονταν κυρίως στη γεωργία) και εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο ψωμιού και είχε σχέσεις με μια Εβραία.
Πλέον ο Γκέρντ είναι παντρεμένος με την δεύτερη γυναίκα του, Εβραϊκής καταγωγής, την διπλωμάτη Krisztina Marfai.
 
 

Ερντογάν και ολλανδοί διεθνιστές δεν μπορούν να σταματήσουν την άνοδο του Εθνικισμού

Ύστερα από την καταφανή σύμπραξη Ερντογάν και Ολλανδών διεθνιστών, προκειμένου να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, ώστε να μην ψηφίσουν το πατριωτικό κόμμα, οι εκλογές στην Ολλανδία ανέδειξαν πρώτο τον Ρούτε.
Βεβαίως, το πατριωτικό κόμμα ανέβασε την δυναμική του και αύξησε τις έδρες του στη Βουλή, όμως οι δημοσκοπήσεις που το έφερναν πρώτο ανατράπηκαν με τη βοήθεια του Ερντογάν, αλλά και των ολλανδικών ΜΚΟ, που έκαναν την γνωστή δουλειά με τις αντισυγκεντρώσεις και την παρακρατική βία.
Όλα αυτά χαροποίησαν το διεθνές κατεστημένο, αφού στο ίδιο μήκος κύματος της «ανακούφισης» ήταν οι δηλώσεις Γιούνκερ, Μέρκελ και Σούλτς, ενώ ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης απλώς… δεν έχουν προλάβει.
Ουδεμία ανακούφιση βεβαίως δεν θα πρέπει να αισθάνονται οι καθεστωτικοί από το αποτέλεσμα των ολλανδικών εκλογών.
Μπορεί να κερδίζουν λίγο χρόνο, όμως στην πραγματικότητα η ύπαρξη και ενδυνάμωση των πατριωτικών και εθνικιστικών δυνάμεων απηχεί την ύπαρξη ουσιαστικών ζητημάτων, που άπτονται της πραγματικότητας και όχι του μικροπολιτικού πεδίου, τα οποία τα καθεστωτικά κόμματα δεν μπορούν να επιλύσουν.
Κοινώς, μπορεί ο Ρούτε να παρέστησε τον εθνικιστή για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους για μία και μοναδική φορά, αλλά δεν θα μπορεί να το κάνει συνέχεια. Δεν θα υπάρχουν κάθε φορά οι ευκαιρίες για να «απελάσει» μία τουρκάλα υπουργό και να το «παίξει σκληρός». Το ουσιαστικό ζήτημα της ισλαμοποίησης της Ευρώπης δεν θα θελήσει να το ακουμπήσει και αυτό εν τέλει θα αποτελέσει και τον λόγο της καταστροφής του.
Επιπλέον, χρειάστηκε η σύμπραξη του «αντιφασιστικού μετώπου», που σύσσωμο ψήφισε τον Ρούτε. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την αποδυνάμωση όλων των υπολοίπων κομμάτων που έβαλαν υποψηφιότητα, τα οποία καταποντίστηκαν.
Ειδικότερα, το κόμμα του Ντάισελμπλουμ, το οποίο λέει ότι είναι σοσιαλδημοκρατικό έπαθε την ζημιά του ΠαΣοκ, χάνοντας την περισσότερη από την εκλογική του δύναμη, αφού έχασε ψηφοφόρους, αλλά και άλλους τους έστειλε να ψηφίσουν Ρούτε, για να μην βγει πρώτο το πατριωτικό κόμμα.
Όλα αυτά είναι απλώς τερτίπια που εξαγοράζουν χρόνο και τίποτε παραπάνω. Το ουσιαστικό ζήτημα, που είναι η αφύπνιση των Λαών, απέναντι στην εθνοκτόνα πολιτική του πανευρωπαϊκού καθεστώτος δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται!

 

Ο Ολλανδός “Λαϊκιστής” Γκέερτ Βίλντερς, Είναι Ένας Εβραίος Σιωνιστής ~ The Dutch “Populist” Geert Wilders Ιs Α Zionist Jew…! (Photos)

Ο Geert Wilders (γεννημένος το 1963) είναι Ολλανδός πολιτικός και είναι ηγέτης του Κόμματος για την Ελευθερία (Partij voor de Vrijheid, PVV), του πρώτου μεγαλύτερου πολιτικού κόμματος στην Ολλανδία, το οποίο ίδρυσε το 2004.

 

Ο Wilders είναι περισσότερο γνωστός για τις αντι-ισλαμιστικές του απόψεις που τον έχουν κάνει αμφιλεγόμενη προσωπικότητα στην Ολλανδία και στο εξωτερικό.

Το 2009 η ανθρωπολόγος Lizzy van Leeuwen αποκάλυψε τις εβραϊκές ρίζες του Wilders σε ένα άρθρο στην εφημερίδα « De Groene Amsterdammer ». [1] Σύμφωνα με το άρθρο, η γιαγιά του Geert Wilders από τη μητέρα Johanna Meijer που παντρεύτηκε τον παππού του Johan Ording, έχει δηλωθεί ότι ήταν από μια πλούσια εβραϊκή οικογένεια. [1] Κάτι που θα κάνει τον Wilders μητέρα Maria Anne Ording Εβραία και τον ίδιο τον Geert Wilders Εβραίο σύμφωνα με τον Εβραϊκό Νόμο. [2]

Johanna Ording Meijer, Geert Wilders Indo Ολλανδέζα Εβραία γιαγιά.

Ο παππούς του Wilders λέγεται ότι ήταν διοικητής στρατοπέδου σε ένα διαβόητο ολλανδικό στρατόπεδο Fortes Honswick μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για συνεργάτες «Ναζί» που βασανίστηκαν. [3]

Ο Geert Wilders έχει αναπτύξει από τη νεότητά του συναισθηματικό δεσμό με το εβραϊκό κράτος και έχει επισκεφθεί το Ισραήλ τουλάχιστον περισσότερες από 40 φορές. Ως νέος πήγε εκεί για να εργαστεί στο Κιμπούτς, ένα σοσιαλιστικό πείραμα συλλογικής γεωργίας. Ένιωθε σαν στο σπίτι του κατά την άφιξή του στο Ισραήλ. «Ένιωθα σαν να ήμουν εκεί πριν», λέει. [4] Συντηρούσε τον εαυτό του δουλεύοντας πολλές ώρες σε ένα εργοστάσιο ψωμιού και είχε μια αποτυχημένη σχέση με μια Εβραία.

Ο νεότερος Geert Wilders σε ένα κιμπούτς στο Ισραήλ.

Ο Gert Wilder είναι παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του, την Εβραία Ούγγρα διπλωμάτη Krisztina Marfai. [5]

Ο Geert Wilders και η σύζυγός τους Krisztina Marfai Wilders.

Σχέσεις του Gert Wilders με το Σιωνιστικό Κράτος του Ισραήλ:
Τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια ο Geert Wilders έχει επισκεφθεί το Ισραήλ σε πολλές περιπτώσεις, όπου λέει ότι έχει συναντήσει προσωπικά τον πρώην πρωθυπουργό Ariel Sharon και τον Ehud Olmert. [6] Είχε μια πολύ ζεστή σχέση με τον Ariel Sharon, για παράδειγμα, τον οποίο θαυμάζει ακόμα. «Ο Σάρον δαιμονοποιήθηκε και στη Δύση, αλλά ήταν σπουδαίος πολιτικός και παίρνω ένα παράδειγμα από αυτόν», τονίζει ο Wilders. [7]

Κάποια στιγμή, ο Wilders ήθελε να μετακομίσει στο κράτος του Ισραήλ επειδή πίστευε ότι κάποιος μπορούσε, σε αντίθεση με την Ολλανδία, να «δουλέψει για τα δικά του χρήματα». [6] Ο Wilders στα νιάτα του εργάστηκε σε εργοστάσια ψωμιού σε ένα Kibbutz/Moshav στο Ισραήλ. Με τα χρήματα που κέρδισε ταξίδεψε μέσω του Ισραήλ και σε κάποιες κοντινές χώρες. Το 2003, ο Wilders δήλωσε: «Τα τελευταία χρόνια έχω επισκεφτεί πολλές ενδιαφέρουσες χώρες, από την Τυνησία μέχρι την Τουρκία και από την Κύπρο μέχρι το Ιράν, αλλά πουθενά δεν έχω αυτό το ιδιαίτερο αίσθημα αλληλεγγύης που νιώθω πάντα αν πατήσω το πόδι μου στο ισραηλινό αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν. .» [6]

Ο Wilders είναι ένας από τους πιο ένθερμους και θορυβώδεις υποστηρικτές του Ισραήλ στην Ευρώπη, και σε αντίθεση με πολλούς άλλους δεν κάνει τον κόπο να το κρύψει αυτό. Είχε μάλιστα επιμείνει να συμπεριληφθεί στην πλατφόρμα της νέας ολλανδικής κυβέρνησης η πρόθεση βελτίωσης των σχέσεων με το Ισραήλ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα που αναφέρεται ονομαστικά στην πλατφόρμα. Αυτό θα του τραβήξει την απαραίτητη προσοχή», είπε «Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι του Ισραήλ και θα το υποστηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο». [7]

Επιπλέον, ο Wilders έχει κάνει κάποιες προτάσεις στο ολλανδικό κοινοβούλιο εμπνευσμένες από το Ισραήλ. Για παράδειγμα, ο Wilders υποστηρίζει την εφαρμογή της διοικητικής κράτησης του Ισραήλ στην Ολλανδία, μια πρακτική που επικρίνεται έντονα από τις ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την οποία αποκαλεί «κοινή λογική». [8]

Ο Geert Wilders έχει την ίδια άποψη για το Ιράν με την κυβέρνηση Λικούντ του Ισραήλ που βλέπει το Ιράν ως εχθρό τους. «Το Ιράν είναι η μεγαλύτερη γεωπολιτική απειλή για το Ισραήλ, για τη σταθερότητα της περιοχής της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης και όλου του κόσμου», λέει ο Wilders.
Καθώς η κυβέρνηση Λικούντ με επικεφαλής τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου ζήτησε στρατιωτική δράση κατά του Ιράν στον ΟΗΕ. Το ίδιο και ο Wilders υποστηρίζει στρατιωτική δράση κατά του Ιράν. «Εάν το Ισραήλ αποφασίσει ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να χτυπήσει στρατιωτικά το Ιράν για να αμυνθεί έναντι αυτής της υπαρξιακής απειλής, θα το καταλάβω», είπε ο Βίλντερς. [7]

Ο Geert Wilders είναι ένας Σιωνιστής που επισκέπτεται κάθε εβδομάδα την ισραηλινή πρεσβεία και έχει δεσμούς με την ισραηλινή κυβέρνηση. Επί του παρόντος ερευνάται για τους δεσμούς του με το Ισραήλ και την πιθανή επιρροή τους στην πίστη του από  την ολλανδική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας AIVD. [9]

 

Ο Geert Wilders σε μια συναγωγή της Φλόριντα φορώντας την εβραϊκή Yamaka όπου έλαβε όρθιους χειροκροτητές, 2009.

Πηγές:

[1]  Οι πολιτικές ρίζες του Geert Wilders:
Avenger of his Indian grandparents – http://www.groene.nl/artikelen/wreker-van-zijn-indische-grootouders

[2] http://www.chabad.org/theJewishWoman/article_cdo/aid/968282/jewish/Why-Is-Jewishness-Passed-Down-Through-the-Mother.htm/mobile/false

http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Judaism/whojew1.html

[3]  Πολυεθνικό κόμμα PVV – http://www.nvu.info/opleiding1.html

[4]  Ένας ιεραπόστολος με σκοτεινά οράματα – http://m.spiegel.de/international/europe/a-543627.html

[5] https://en.wikipedia.org/wiki/Geert_Wilders

[6] Ερωτευμένος με το Ισραήλ – http://www.volkskrant.nl/buitenland/verliefd-op-israel~a854329/

[7] Το Ισραήλ πολεμά τον πόλεμο μας – https://www.pvv.nl/index.php/in-de-media/interviews/3709-israel-is-fighting-our-war-.html

[8] http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/hardtalk/4833890.stm

[9] WILDERS ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ: ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ AIVD – http://dutchreview.com/news/daily-dutch-news/geert_wilders_and_israel/

Ο Geert Wilders ερευνήθηκε από την ολλανδική μυστική υπηρεσία για δεσμούς με το Ισραήλ, αναφέρει η έκθεση – http://www.haaretz.com/world-news/europe/1.758070

 

Πηγή

 

Geert Wilders και Ισραήλ: Ερευνήθηκε από το AIVD

Σημαίνει αυτό ότι το Ισραήλ έχει επιρροή στην ολλανδική πολιτική;

 

Ο Geert Wilders βρίσκεται υπό έρευνα από το AIVD για δεσμούς με το Ισραήλ. Αυτή η σύνδεση μεταξύ του Geert Wilders και του Ισραήλ σημαίνει επιρροή του Ισραήλ στην ολλανδική πολιτική; 

Όπως ίσως γνωρίζετε κάποιοι από εσάς, εμείς οι Ολλανδοί έχουμε τη δική μας εκδοχή του Τραμπ με εξίσου γελοία μαλλιά. Αυτός ο άνθρωπος ονομάζεται Geert Wilders. Σήμερα η Volkskrant ανέφερε ότι ο Wilders ήταν υπό έρευνα από την ολλανδική μυστική υπηρεσία για φερόμενες σχέσεις με το Ισραήλ.

Το Volkskrant, που μεταφράζεται χαλαρά ως «The Peoplespaper», είχε εξετάσει τα δώδεκα χρόνια της κυβερνητικής ασφάλειας του Wilders και αποκάλυψε μια έρευνα από το AIVD. Η AIVD είναι η ολλανδική υπηρεσία πληροφοριών και ασφάλειας που είναι υπεύθυνη για την υπεράσπιση της χώρας έναντι απειλών όπως η τρομοκρατία, η κυβερνοκατασκοπεία και, για κάποιο λόγο, τα όπλα μαζικής καταστροφής.

Η Volkskrant διαπίστωσε ότι μεταξύ 2009 και 2010 η υπηρεσία πληροφοριών εξέταζε πιθανούς δεσμούς μεταξύ του Wilders, του Κόμματος Ελευθερίας του και της ισραηλινής κυβέρνησης. Ο Wilders, όπως και κάθε αμερικανός δεξιός πολιτικός, έχει δηλώσει άνευ όρων υποστήριξη στο Ισραήλ. Η Volkskrant αναφέρει ότι η έρευνα ξεκίνησε λόγω των επαφών του Wilder με αρκετούς υψηλόβαθμους Ισραηλινούς αξιωματούχους, ορισμένοι από τους οποίους τελικά κατέληξαν να εργάζονται για το Freedom Party.

 

Geert Wilders και Ισραήλ

Όλα αυτά τα χρόνια ο Wilders έχει κάνει αρκετές παρατηρήσεις σχετικά με το Ισραήλ. Το 2003, κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής ομιλίας στο Τελ Αβίβ, δήλωσε ότι ένιωθε μια «ειδική σύνδεση» με τη χώρα και εξέφρασε την ανησυχία του σχετικά με μια πιθανή λύση δύο κρατών. Με αληθινό στυλ Wilders/Trump ο Wilders απάντησε στους ισχυρισμούς σήμερα μέσω tweet.

 

Το Κόμμα της Ελευθερίας, του οποίου ηγείται ο Wilders, φημολογείται εδώ και πολλά χρόνια ότι χρηματοδοτείται εν μέρει από την ισραηλινή κυβέρνηση. Αυτές οι φήμες έχουν τροφοδοτηθεί τόσο από την άρνησή του να αποκαλύψει δωρεές όσο και από το ιστορικό επαφών με την ισραηλινή πρεσβεία και την κυβέρνηση. Η έρευνα για το AIVD δεν οδήγησε σε επίσημες κατηγορίες και αποκαλύφθηκε από τη Volkskrant μόλις σήμερα, σχεδόν 6 χρόνια μετά τη διεξαγωγή της έρευνας. Το αν υπάρχει αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς αναμφίβολα θα αποκαλυφθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η AIVD αρνήθηκε μέχρι στιγμής να σχολιάσει.

 

 

Πηγή

Προβολές : 812


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα