Μπήκαν ήδη στην διαδικασία αντικατάστασης του ΠΣΚουλη. Ο πάγκος, η παράγκα και κάτι καλλιστεία

Μπήκαν ήδη στην διαδικασία αντικατάστασης του ΠΣΚουλη. Ο πάγκος, η παράγκα και κάτι καλλιστεία

17 Αυγούστου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:558
Μοίρασέ το

 

Οπότε άρχισε η πασαρέλα από προχθές για την ανάδειξη του επόμενου ή επόμενης Μrs Δεξιά. Η Νίκη, εκ μέρους της Σαμαρικης πτέρυγας vsπ την Ολγα εκ μέρους της ομοσπονδίας των υπολοίπων βαρωνιών οι επικρατέστερες στα προκριματικά (με βραδινή τουαλέτα).

 

Ότι πει ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΟ… το οβραίικο βεβαίως βεβαίως…

Οβριός φεύγει, οβριός/οβριά έρχεται…

Το παραδέχθηκε και το ΓΑΠάκι…

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Θ’ ΑΝΕΒΕΙ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ;;;

ΕΝΑΣ, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Εκτός της πρώτης φωτο, οι άλλες δυο είναι επιλογής μου…

 

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Απ ότι φαίνεται, μπήκαν ήδη στην διαδικασία αντικατάστασης του ΠΣΚουλη, αφού βλέπουν πλέον ξεκάθαρα ότι “το παιδί δεν τραβάει. Μαξιλάρι πιάνει, μνημόνιο γίνεται, άσε τι θα γίνει με εκείνες τις υποκλοπές που τα έκανε μαντάρα, σαν τα μούτρα της κυράς του..”, λένε..
Και σου λένε τώρα οι χορηγοί, το διευθυντήριο δηλαδή του κυβερνώντος κόμματος:
“Πρέπει να κάνουμε κάτι γιατί χάνομεθα”.
Βλέπεις, δεν βγαίνουν τώρα τα κουκιά για να μαζευτούν 200 για να αλλάξει τώρα ο εκλογικός νόμος για τις επόμενες, οπότε και να γίνουν.
Οι εφεδρείες από το ΠΑΣΟΚιναλ και τους ψεκασμένους του Βερόπουλου δεν είναι αρκετές. Οπότε zie haben getrungen!
Χώρια που ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι καυτή πατάτα.
Δεν βγαίνει με τίποτα χωρίς προκαταβολές από ΕΣΠΑ και κορονοιοπακετα, και το μάτι των εταίρων έχει γυαλίσει με τα καμώματα του προκομμένου.
Και στην εξωτερική του πολιτική του αχταρμά και στα εσωτερικά με όλους τους δείκτες ποιότητας της δημοκρατίας, δικαιοσύνη, ελευθερίες τύπου, διαφθορά κλπ), οι επιδώσεις των μαινουμευρωπαίηδων χειρότερες πλέον και από την Υποσαχάρια Αφρική.
Αν συντριβεί το δεξιά εδώ μαγαζί, θα συντριβεί μέσα σε ένα τέτοιο εκρηκτικό κοκτέιλ με πολύ πάταγο. Και άντε μετά να φτιάξεις άλλο να μπορεί να ξαναπάρει κεφάλι μετά το 30. Live my May to eat three leaves που λένε και στο City του Λονδίνου οι βασικοί χορηγοί. Άρα άλλος τώρα!
Και κοιτάνε στον πάγκο και δεν υπάρχει κανείς σοβαρός να αρχίσει να προθερμαίνεται για να μπει στον αγωνιστικό χώρο!
Κάτι ψηφοδιώκτες των κεντρώων ξεροσταλιαζουν εκεί και κάτι άλλοι με το ένα πόδι στον Κορυδαλλό!
Τραζικ καταστικ, ο μον ντιε.
Παράγκα το κατάντησαν το μαγαζί. Οι άχρηστοι.
Οπότε άρχισε η πασαρέλα από προχθές για την ανάδειξη του επόμενου ή επόμενης Μrs Δεξιά.
Η Νίκη, εκ μέρους της Σαμαρικης πτέρυγας vsπ την Ολγα εκ μέρους της ομοσπονδίας των υπολοίπων βαρωνιών οι επικρατέστερες στα προκριματικά (με βραδινή τουαλέτα).
Τι θα κρίνει την κρίση των κριτών πριν από το επόμενο πέρασμα με τα μαγιό;;
(Όποιος πει σε αυτό το σημείο “η διαφορά στήθους,” θα μπαναρεται ως σεξιστης, ξερωγώ)
Το ποιος μπορεί να εξασφαλισει ποιο γρήγορα κάτι ντιλάκια σε εκκρεμότητα.Πχ εκείνες τις δυο άδειες Καζίνο που παίζουν ακόμα για το Λεκανοπέδιο. Του Ελληνικού πρώτα ή του Αμαρουσίου;; Εδώ σε θέλω.
Αν τώρα κάποιος/α συνεχίζει να νομίζει ότι γι αυτές τις επιλογές πρυτανεύουν άλλα, πιο σικ, κριτήρια, ας γυρίσει πλευρό και κανάλι.
Σοβαρή συζήτηση για τα ποδοσφαιρικά κάνει μόνο εκείνος ο Τάκης ο Ολυμπιακάκιας, όταν κρίνει τα εις βάρος τους σφυρίγματα από εκείνη την άλλη παράγκα. Της διαιτησίας.
Κομπρί;;
Να δεις που τελικά την έχω ψωνίσει και εγώ με αυτό το Tsiforos style γραφή.
Λες να μου μείνει κουσούρι;;

 

Πηγή

Προβολές : 558


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα