Μπιν Λάντεν από τα… πανέρια! Το αποκαλυπτικό μωσαϊκό της τρομοκρατίας με τους Πακιστανούς

Μπιν Λάντεν από τα… πανέρια! Το αποκαλυπτικό μωσαϊκό της τρομοκρατίας με τους Πακιστανούς

31 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:254
Μοίρασέ το

 

Η λίστα των Ισραηλινών με τα 132 ονόματα, ο Χουσεϊν και ο Χαϊντέρ που ονειρεύονταν να τα αρπάξουν και ο εγκέφαλος με τα ψίχουλα

Μα την αλήθεια, είναι για γέλια και για κλάματα όσοι ενεπλάκησαν σ’ αυτή την θεότρελλη ιστορία…

Από την ήδη ξεφτιλισμένη ΕΥΠ και την διεφθαρμένη “ελληνική” ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, έως και την περιβόητη MOSSAD…

Συμβαίνουν και στις … καλλίτερες οικογένειες…

Και πήγε και το άλλο το ζαβό της Χαζαροεβραίας, να φάει στο συγκεκριμένο εστιατόρειο… “αλληλοστήριξη οβριών” το λένε αυτό…

Βρε, όσο “αληθινό” είναι το … ολοκαύτωμά τους, άλλο τόσο αληθινή είναι και η “τρομακρατία” απο πάκια που βρήκαν στα πανερια του lidl…

Όσο για τους … “διαλόγους”, με τις νέες μεθόδους τεχνητής νοημοσύνης, δημιουργούνται ότι διάλογοι θες με την φωνητική των “τρομοκρατών”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μπιν Λάντεν απ’ τα… πανέρια φαίνεται ότι είναι οι δύο Πακιστανοί που στρατολογήθηκαν ως μέλη τρομοκρατικού δικτύου με βάση το Ιράν για να προκαλέσουν εκατόμβη νεκρών στο εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή. Και αυτό γιατί οι συλληφθέντες δεν είχαν ούτε ιδεολογικό υπόβαθρο ούτε όπλα για να προκαλέσουν το τρομοκρατικό χτύπημα.

Το μόνο όπλο της υπόθεσης είναι μια… κυνηγετική καραμπίνα του αφεντικού ενός από αυτούς, με την οποία φωτογραφήθηκε έπειτα από κυνήγι για… πουλιά και τη μόστραρε στα social media.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της «Espresso», από το παζλ της υπόθεσης λείπουν αρκετά κομμάτια έτσι ώστε να είναι σε τέτοιον βαθμό ολοκληρωμένο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δυο Πακιστανοί θα έβρισκαν τον… δρόμο για του Ψυρρή, προκειμένου να φέρουν εις πέραν το σχέδιο του καθοδηγητή τους!

Το κίνητρο

Αλλωστε, όπως φαίνεται, το κίνητρό τους ήταν το χρήμα και το πώς θα κατάφερναν να γεμίσουν τις τσέπες τους για να ξεφύγουν (αν το πετύχαιναν) από τη φτώχεια και τα χωράφια! Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της «Espresso», οι ελληνικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη τους χάρη στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, καθώς η Μοσάντ είχε κατονομάσει από το περασμένο καλοκαίρι στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών 132 υπόπτους οι οποίοι έπρεπε να παρακολουθούνται. Ανάμεσά τους ήταν και ο 27χρονος Χαϊντέρ, ο οποίος συνομιλούσε επί μήνες με συμπατριώτη του στο Ιράν που ανήκει στους πυρήνες της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Ο 27χρονος Χαϊντέρ

Υστερα από πολύμηνες έρευνες, οι ελληνικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη του 27χρονου στη Ζάκυνθο και του 29χρονου από τη Σπάρτη, παρακολουθώντας τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές επικοινωνίες τους. Οπως διαπίστωσαν οι μυστικοί πράκτορες, οι δυο Πακιστανοί δεν ήταν φανατικοί ισλαμιστές, απλά «διψούσαν» για χρήμα, καθώς δεν άντεχαν τις κοπιαστικές εργασίες στα χωράφια. Δεν ήξεραν προσωπικά τον συμπατριώτη τους με τον οποίο μιλούσαν στο Ιράν, αλλά πείστηκαν να τους κάνει κατήχηση όντες σιίτες ισλαμιστές και να τους εντάξει στην ομάδα του. Οι δυο Πακιστανοί μιλούσαν με τον συμπατριώτη τους μέσω εφαρμογής, με κάθε πλευρά να έχει τα δικά της «θέλω».

Από τη μια, οι δυο Πακιστανοί ζητούσαν χρήματα για να αιματοκυλίσουν εβραϊκό στόχο στην Αθήνα, από την άλλη, ο καθοδηγητής τους επικεντρωνόταν στο πώς θα βρουν τα κατάλληλα όπλα. Γιατί, αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες τους στα social media, με την καραμπίνα του αφεντικού για τις… μπεκάτσες δεν ξεκινάς για μακελειό στο κέντρο της Αθήνας! Ακόμη και όταν υπήρχε δυσκολία στην εύρεση όπλων, η «Espresso» είναι σε θέση να γνωρίζει πως χρήματα για την αγορά τους δεν είχαν σταλεί, παρά μερικά «ψίχουλα» της τάξης των 30, 50 και 70 ευρώ, μέσω εταιρίας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και μεταφοράς συναλλάγματος.

Η ίδια πηγή αναφέρει στην «Espresso» πως ο καθοδηγητής στο Ιράν, μετά το αποτυχημένο σχέδιο εύρεσης όπλων, προχώρησε σε οδηγίες (κάτι που είναι εύκολο να βρει κανείς στο ίντερνετ, και όχι απαραίτητα στο «σκοτεινό διαδίκτυο») για την κατασκευή βομβών με εύφλεκτα υλικά και χημικά λιπάσματα. Ακόμη και ύστερα από τις «εκκλήσεις» των Χαϊντέρ από τη Ζάκυνθο και Χουσεΐν από τη Λακωνία για αποστολή χρημάτων για όπλα, ο καθοδηγητής εξακολουθούσε να μη στέλνει το ποσό που απαιτούνταν και, από τις συνομιλίες που έχουν διαρρεύσει, τους παρότρυνε να ανατινάξουν το εβραϊκό εστιατόριο με υγραέριο…

Η τρομοκρατική επίθεση φαίνεται πως «λίμναζε» τους τελευταίους μήνες, καθώς και οι δύο δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστοί στην ιδέα του καθοδηγητή να γίνουν και μάρτυρες του Ισλάμ! Αλλωστε τα κίνητρά τους ήταν οικονομικά, για αυτό άλλωστε συζητούσαν μαζί του και για τον «τιμοκατάλογο» των θυμάτων τους! Οι συνομιλίες τους ήταν αυτές που τους «έκαψαν», μια και δεν γνώριζαν ότι παρακολουθούνταν από τις μυστικές υπηρεσίες. Στις διαδικτυακές επικοινωνίες τους με τον συμπατριώτη τους στο Ιράν δεν χρησιμοποιούσαν πρόγραμμα για να «σβήνει» η IP τους στο διαδίκτυο, όπως κάνει κάποιος που θέλει να κρύψει τα ηλεκτρονικά του ίχνη. Για τον λόγο αυτόν ήταν εύκολη η παρακολούθηση των διαδικτυακών τους επικοινωνιών από την ΕΥΠ, όπως και των κινητών τους τηλεφώνων. Το πιο τραγελαφικό είναι πως τους τελευταίους μήνες οι δυο Πακιστανοί πίεζαν τον… καθοδηγητή τους από το Ιράν να τους βάλει χρήματα.

Οι ρόλοι

Οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί. Δεν τους πίεζε ο στρατολόγος για να κάνουν το τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά οι Πακιστανοί για να τους βάλει χρήματα! Γιατί αυτός ήταν ο μοναδικός τους στόχος: να βγάλουν λεφτά σκοτώνοντας!

Να σημειωθεί ότι στις απολογίες τους στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής αρνούνται την εμπλοκή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα και παραδέχονται μόνο πως ήθελαν να κερδίσουν χρήματα από τον συμπατριώτη τους στο Ιράν και στη συνέχεια θα εξαφανίζονταν!

Ο 29χρονος Χουσείν

Παρά τις όποιες διαψεύσεις από τις ελληνικές Αρχές, ακόμη και διά στόματος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, με τον κύριο Θεοδωρικάκο να δηλώνει χθες πως δεν φαίνεται να υπάρχει συμμετοχή Ελλήνων στο τρομοκρατικό δίκτυο, οι πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν πως υπάρχει και made in Greece εμπλοκή, που σχετίζεται με την εύρεση των εβραϊκών στόχων για λογαριασμό του εγκεφάλου στο Ιράν, με το εβραϊκό εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή να είναι ανάμεσα στους στόχους. Το ερώτημα είναι σε ποιο σημείο της υπόθεσης μπορεί να έχουν χαθεί (ή όχι;) τα ίχνη του, ειδικά μετά τη σύλληψη των δυο Πακιστανών, με ορίζοντα και την 5η Απριλίου, ημερομηνία έναρξης του εβραϊκού Πάσχα, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπαγόταν για ενδεχόμενο χτύπημα, έστω και βομβιστικό!

Οι διάλογοι με τον καθοδηγητή

Δεκάδες θύματα ήθελε να προκαλέσει ο 27χρονος Πακιστανός Χαϊντέρ προκειμένου να λάβει περισσότερα χρήματα, καθώς ο «εγκέφαλος» της τρομοκρατικής οργάνωσης του είχε υποσχεθεί 16.000 ευρώ ανά Ισραηλινό που θα σκοτωνόταν στην επίθεση στο εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή.

Ο 27χρονος Χαϊντέρ

Ο 30χρονος καθοδηγητής, ο οποίος είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ισραηλινή Μοσάντ για την οργάνωση ανάλογων τρομοκρατικών επιθέσεων, αρχικά είχε ζητήσει να γίνει το χτύπημα στο εστιατόριο με όπλα, αλλά επειδή οι Πακιστανοί δεν διέθεταν, τους αντιπρότεινε να προκαλέσουν εκατόμβη νεκρών με φιάλες υγραερίου.

Είναι χαρακτηριστικά τα αποσπάσματα από τις επικοινωνίες που είχε με τον 27χρονο Χαϊντέρ, που συνελήφθη στη Ζάκυνθο, βασικός του συνομιλητής για το τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα.
ΧΑΪΝΤΕΡ: Εχω έναν φίλο σε άλλο νησί, που έχει όπλα και πιστόλια.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ: Να πας να τα πάρεις και να μου στείλεις φωτογραφίες να τα κρατάς.

ΧΑΪΝΤΕΡ: Φοβάμαι γιατί μπορεί να με «βγάλουν» και πώς θα τα μεταφέρω;

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ: Πάρε 2-3, τότε, και να μπείτε στην κουζίνα, να ανοίξετε τις φιάλες και να βάλετε φωτιά. Στείλε έναν πρώτα να κάνει κατόπτευση, να τραβήξει βίντεο και φωτογραφίες και να μου τις στείλεις. Δύο τρία άτομα πηγαίνετε εκεί και βάλτε φωτιά στην κουζίνα, όταν βρείτε ευκαιρία.

ΧΑΪΝΤΕΡ: Εγώ θέλω να αξίζουν τουλάχιστον τα χρήματα και θέλω σε χώρο σε κεντρικό σημείο που να είναι τουλάχιστον 40 με 50 άτομα.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ: Να γίνει δουλειά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουν περιθώριο. Το καταλαβαίνεις;

ΧΑΪΝΤΕΡ: Θα γίνει. Σου το υπόσχομαι και από τον κάθε τραυματία θα σου στείλω φωτογραφίες και βίντεο.

ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ: Ο,τι πληγή και τραύμα θα υπάρχει, να φαίνεται καθαρά στο βίντεο.

 

Πηγή

Προβολές : 254


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα