Μπορεί να μην συμβεί άμεσα, αλλά κάπου και σε μια μεγάλη πόλη εργάζονται οι σέκτες θανάτου να κάνουν σκόνη τις μάζες ανθρώπων.

Μπορεί να μην συμβεί άμεσα, αλλά κάπου και σε μια μεγάλη πόλη εργάζονται οι σέκτες θανάτου να κάνουν σκόνη τις μάζες ανθρώπων.

13 Οκτωβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:567
Μοίρασέ το

 

Μετά την επίθεση στο Ισραήλ, σειρά έχει η Νέα Υόρκη;

Τον Μάιο του 2019, ο 64ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ, όπου πρωταγωνίστρια των προγραμμάτων ήταν, αναμφίβολα, η Lisa Ciccone, η οποία βοήθησε να δείξει σε όλο τον κόσμο ένα πολύ περίεργο σόου, στο οποίο , μετά από μερικά χρόνια, υπαινίσσονται την γνωστή πανδημία που είδαμε 1 χρόνο μετά:

Το θέμα συζητήθηκε τόσο πολύ από τους συνωμοσιολόγους που ακόμη και τα ταμπλόιντ μπλέχτηκαν . Όπως πάντα και συνήθως, γίνονταν γελοιοποίηση των ψεκασμένων (ανθρώπων με καπέλα από αλουμινόχαρτο):

Για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι μια αξιόπιστη θεωρία και θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς βρίσκουν έναν τρόπο να περάσουν την ώρα τους ενώ πολλοί από εμάς είμαστε κολλημένοι στην απομόνωση, οπότε θα παίξουμε μαζί προς το παρόν.

Λοιπόν, ας παίξουμε μαζί – ας παίξουμε μαζί:

Αυτό είναι ένα άλλο περίεργο κομμάτι της παράστασης, όπου δύο καλλιτέχνες με ισραηλινές και παλαιστινιακές σημαίες περνούν κατά μήκος της σκηνής στο τραγούδι: «Not Everyone can come into the future. Δεν μπορούν όλοι να έρθουν στο μέλλον», δηλαδή, δεν θα μπορέσουν όλοι να μπουν στον γενναίο και νέο κόσμο, δεν θα περάσουν όλοι.

Το θέμα συζητήθηκε επίσης ευρέως, αλλά στη συνέχεια περιορίστηκε σε μια διατριβή: απλώς επειδή ο χώρος της Eurovision ήταν το Ισραήλ.

Είναι μια απολύτως πειστική εξήγηση, οπότε, για κάθε ενδεχόμενο, οι συνωμοσιολόγοι άρχισαν να αναζητούν πού στο Ισραήλ χτίστηκε αυτό:

Το Ισραήλ είναι μια ανεπτυγμένη χώρα, υπάρχουν πολλές συγκοινωνιακές συνδέσεις εκεί, αλλά δεν υπάρχει μια παρόμοια.

Δεξιά στην εικόνα είναι μια υπέρβαση στη Νέα Υόρκη:

Νέα Υόρκη

Κάπως είναι πολύ περίεργο:

η Eurovision γίνεται στο Τελ Αβίβ και η Νέα Υόρκη εμφανίζεται στη σκηνή. Και κάτι άλλο, αν και το αντικείμενο στην αριστερή πλευρά της προβολής δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Υπό το πρίσμα των παραπάνω, οι συνωμοσιολόγοι εξετάζουν τώρα δύο επιλογές: είτε όλα συνέπεσαν και οι άνθρωποι δεν ξέρουν πώς να διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια της απομόνωσης, είτε πρέπει να φύγουν από το Μανχάταν και γρήγορα, επειδή η Λιμενική Αρχή, Ο κόμβος μεταφορών Ramp 96 βρίσκεται ακριβώς εκεί.

Φυσικά, δεν ξέρουμε ποια έκδοση είναι πιο σωστή, οπότε παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigone

KORAKAS NEWS: και εμείς είμαστε το ίδιο ψεκασμένοι συνωμοσιολόγοι όπως οι συνάδελφοι πιο πάνω και ίσως χάνουμε τον χρόνο μας με συμβολισμούς και χάρτες που κόλλησαν οι καλλιτέχνες σε μια ιεροτελεστία με την μάγισσα Μαντόνα που έδειξε την πανδημία απάτη και σταμάτησε τον πλανήτη, έκλεισε τους ανθρώπους δυο χρόνια στα σπίτια τους, τους έριξε στην απομόνωση, στα ψυχιατρικά προβλήματα, στις αυτοκτονίες, τους έβαλε να φοράνε μάσκες, να πλένουν τα χέρια τους γιατί στην συνέχεια θα ήταν το έπαθλο!

Αυτή η μαύρη τελετή έγινε ακριβώς για να δείξει την αρρώστεια των ανώμαλων εξουσιών που δολοφόνησαν μέχρι στιγμής, εντελώς ΑΘΟΡΥΒΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ μισοκοιμησμένους ανθρώπους!!! Δηλητηρίασαν ένα 80% της Δύσης για να τους δολοφονήσουν σιγά σιγά με δεκάδες άγνωστες αρρώστιες και καρκίνους και προς το παρών δεν έχει αντιληφθεί κανείς το έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας.

Αρα, ο thebigone έχει πέσει ίσως πάνω στο επόμενο γεγονός ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ που θα αλλάξει τα πάντα στον πλανήτη!

Μπορεί να μην συμβεί άμεσα, αλλά κάπου και σε μια μεγάλη πόλη εργάζονται οι σέκτες θανάτου να κάνουν σκόνη τις μάζες ανθρώπων.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ και δυστυχώς ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι είναι ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ την στιγμή που οι Δούρειοι βγαίνουν στην πλατεία Βικτωρίας να παρελάσουν για τις επιτυχίες τους και να βάλουν μερικούς ψωριάρηδες να τους φυλάνε για να μην τους λιντσάρουν οι υπόλοιποι!

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 567


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα