ΜΠΟΧΑ... ΜΠΟΧΑ... ΜΠΟΧΑ... της “μανδάμ Α-δικαιοσύνης”Φρέσκια μίζα ένα εκατομ ευρώ στην Υγεία, απίστευτα χελωνοΚόλπα της Δικαιοσύνης”υπέρ επωνύμων” και η διαγραφή Κύρτσου επειδή τα επιβεβαίωσε!

21 Φεβρουαρίου, 2022 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:462
Μοίρασέ το

 

 

Στον τρισαμαρτωλό χώρο της δημόσιας Υγείας ο χρηματισμός κρατικών γιατρών,αξιωματούχων ο αδικαιολόγητος θάνατος ασθενών που δεν έχουν να πληρώσουν για στοιχειώδες αντιβιοτικό είναι κανόνας.

Πυκνώνουν σαν καταιγίδα οι άθλιες και κατάπτυστες- νομικά- δικαστικές αποφάσεις.

Οπως αυτή που δίκασε η σημερινή πρόεδρος του Αρείου Πάγου και αναμένεται απόφαση.

Στους προηγούμενους βαθμούς οι τραπεζικοί ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ τα θαλασσοδάνεια και παρόλα αυτά ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ όλοι!!!!

 

 

 

ΠΟΣΑ;;; ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ;;;

ΠΟΙΑ ΣΤΟΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΚΟΥ;;;

ΑΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τέσσερα χρόνια στα συρτάρια της ΠΟΡΝΗΣ υπάρχει προσωπική μου μήνυση σε βάρος μιας “μπατριώτισσας”, ενός ιστολόγου που προέβαλε “πυραμίδες” και ενος απατεώνα της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ.

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΟΙ ΜΗΝΥΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στον τρισαμαρτωλό χώρο της δημόσιας Υγείας ο χρηματισμός κρατικών γιατρών,αξιωματούχων ο αδικαιολόγητος θάνατος ασθενών που δεν έχουν να πληρώσουν για στοιχειώδες αντιβιοτικό είναι κανόνας.

Η ΝΟΒΑΡΤΙΣ η κορυφή του παγόβουνου και του σκανδάλου της υγείας και των άθλιων χειρισμών απο πλευράς κρατικών αρχών,Δικαιοσύνης κλπ

Μόλις προχθές ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΙΦΕΤ,δηλαδή της κρατικής υπηρεσίας του Ελληνικού οργανισμού Φαρμάκων(ΕΟΦ) εξέδωσε μια ανακοίνωση στην οποία θέτει δυο καίρια σκάνδαλα.

Το πρώτο: η παράνομη εξαγωγή απο την Ελλάδα  πανάκριβων φαρμάκων που εισάγονται από τις ελληνικές αρχές για να γλιτώσουν το θάνατο ασθενείς με σοβαρότατα προβλήματα υγείας,όπως π.χ. η ικονκυστική ίνωση.

το δεύτερο: οικονομικά κόλπα στο εξωτερικό στην υπόθεση αυτή.

Αυτό που δεν γράφεται στην ανακοίνωση αλλά υπονοείται είναι ότι κατά απολύτως έγκυρες πληροφορίες έγινε ΕΠΙΣΗΜΟΣ έλεγχος ο οποίος βρήκε εκτός από την χοντρή αυτή παρανομία σε βάρος της υγείας ασθενών και κάπου ένα εκατομμύριο ευρώ που έφυγε απο την Τράπεζα Πειραιώς στην Ελλάδα και κατατέθηκε σε έναν λογαριασμό στην  (ελληνική)Τράπεζα ΑΛΦΑ στη Ρουμανία.Η μόνη λογική εξήγηση είναι η επιβεβαίωση πληροφοριών από το παρασκήνιο ότι μια οργανωμένη ομάδα κατάφερε να βάλει στο “χέρι” ένα εκατομμύριο ευρώ!!!

Αυτή η υπόθεση είναι αυτών των ημερών όχι περσινά …ακριβά σταφύλια του χρηματισμού.

Ειδαν ότι πάμε περίφημα με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και τόσα άλλα σκάνδαλα που ενταφιάζονται μεταξύ πολιτικής,επιχειρηματικότητας και Δικαιοσύνης και  πλάκωσαν καινούργιοι άρπαγες και χατζηαβάτηδες…

Μόλις προχθές έγινε μάχη στο Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας να μην γίνει η δίκη μεγαλοστελέχους της τεκτονικής στοάς για ένα κακούργημα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.Μαζί του στο εδώλιο και απόστρατος στρατηγός της Αστυνομίας που δήλωσε …συλλειτουργός της Δικαιοσύνης!

Μάρτυρας υπεράσπισης …πρεσβευτής του ελληνικού κράτους, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα.Εχει τα δικά του “θέματα”.Δικάζεται σε άλλες αίθουσες για κακουργήματα…εκατομμυρίων των ΜΚΟ!

Η δίκη του μεγαλοστελέχους διακόπηκε, γιατί οργισμένο το δικαστήριο διαπίστωσε ότι δεν έχει γίνει σε πρώτο βαθμό αν και πέρασαν ….δεκαοκτώ(18) χρόνια από την πράξη!!!

Το μεγαλοστέλεχος μπήκε στο νοσοκομείο,λέει,γιατί έχει πρόβλημα και ζήτησε αναβολή!

Οοοοχι!Δεν είναι ρεκόρ αυτή η καθυστέρηση.

Στην πατρίδα -εκλογική περιφέρεια του Υπουργού Οικονομικών,δίπλα ακριβώς απο την εκλογική περιφέρεια του Υπουργού Δικαιοσύνης ,σέρνεται από το 1999(πρώτη άσκηση κακουργηματικής δίωξης με πόρισμα ΣΔΟΕ)το μέγα σκάνδαλο λεηλασίας της Συνεταιριστικής τράπεζας Λαμίας.

Το πόρισμα του εισαγγελικού πραγματογνώμονα Δημ.Τραγγανίδα  που βγήκε το 2014, αφού είχαν φροντίσει να θέσουν ελλείψει στοιχείων και παραγραφής το σκάνδαλο στο αρχείο, διαπίστωνε εκ νέου ζημιά 150 εκατομ ευρώ σε βάρος 16 χιλιάδων μεριδιούχων-μετόχων,του ελληνικού Δημοσίου και της τράπεζας.

Το σκάνδαλο ξεκίνησε το 1999.Η δίκη σε πρώτο βαθμό ορίστηκε τον Απρίλη του …2022.Μετρήστε χρόνια…

Απο τα 150 εκατομ εξαφανίστηκαν τα δεκάδες εκατομμύρια σε βάρος των μετόχων και του Δημοσίου, χωρίς να υπάρχει κάποια σοβαρή νομική εξήγηση στο παραπεμπτικό!!!

Οι δίκες για ακριβώς όμοιο σκάνδαλο με τον ΙΔΙΟ πραγματογνώμονα στη Συνεταιριστική Λέσβου έχουν προχωρήσει και επιβλήθηκαν καθείρξεις.Το ίδιο και σε άλλες Συνεταιριστικές.

Σε τηλεοπτική εκπομπή του 2017 ειπώθηκε ότι ο σημερινός Υπουργός Οικονομίας κ.Σταϊκούρας δεν γνώριζε ότι συμπατριώτης του πραγματογνώμονας της Εισαγγελίας Λαμίας είχε συντάξει το 2014 τέτοιο φοβερό πόρισμα για τόσο μεγάλη ζημιά του Δημοσίου και χιλιάδων συμπατριωτών του και φυσικά δεν γνώριζε ότι από το 2014 μέχρι το 2017 η Δικαιοσύνη δεν είχε κάνει το παραμικρό βήμα αν και είχε ασκηθεί δίωξη από το 2014!!!

Το 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Λαμίας κ.Θεολογίτης έγραψε σε διάταξη ότι η Τράπεζα αρνείται να συνεργαστεί με την Εισαγγελία και το έγκλημα έχει διάρκεια!

Η Δικαιοσύνη Λαμίας έγραψε στην απόφαση 50/2014 ότι ένας μέτοχος χάνει τις μετοχές του στην Τράπεζα, διότι δεν τις εμφάνισε εντός 20 ετών και τις είχαν ξεχασμένες σε σεντούκι οι γονείς του.

Αυτή την αιτιολογία δεν θα την έγραφε-κατά τη νομική μας άποψη- ούτε πρωτοετής της Νομικής,γιατί απλά και κατά την δική μας νομική άποψη οι μετοχές μπορούν να μένουν στα συρτάρια για 100 και 200 χρόνια.Δεν παραγράφονται.Ισως χάνουν την αξία τους μόνο.

Κι έτσι να ήταν όμως το γεγονός είναι ότι ο μέτοχος άσκησε αγωγή εντός της 20ετίας και οι ισχυρισμοί της Τράπεζας ότι έκανε την πρώτη του αγωγή το 2002, μετά 23 χρόνια, είναι χοντρό και ωμό ψέμα!

Δικαστήριο της Λαμίας αντι να ξεψαχνίζει το σκάνδαλο περιέπαιζε ένα αγράμματο θύμα της Τράπεζας για το αν έχει κινητό τηλέφωνο νέας τεχνολογίας και σταμάτησε αμέσως όταν ο αγράμματος έβγαλε το τηλέφωνο και ήταν το …πρώτο πανάρχαιο τηλέφωνο της κινητής τηλεφωνίας!…

Δικαιοσύνη 2022…

Παρότι υπάρχουν δικαστές που κοσμούν τις έδρες και τις αίθουσες, πυκνώνουν σαν καταιγίδα οι άθλιες και κατάπτυστες- νομικά- δικαστικές αποφάσεις.

Οπως αυτή που δίκασε η σημερινή πρόεδρος του Αρείου Πάγου και αναμένεται απόφαση.

Στους προηγούμενους βαθμούς οι τραπεζικοί ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ τα θαλασσοδάνεια και παρόλα αυτά ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ όλοι!!!!

Τα κόλπα αυτής της πλευράς της Δικαιοσύνης μεταξύ άλλων κατήγγειλε και ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος.

Η Νέα Δημοκρατία τον διέγραψε σήμερα με την εξής ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει στα σοβαρά ότι  έχουμε δικαιοσύνη αντάξια κράτους δικαίου παρότι έχουμε  χιλιοκαταδικαζόμενη συνεχώς στα διεθνή δικαστικά και κοινωνικά “φόρα” Ελλάδα για δικαστικές αποφάσεις της προηγούμενης κατηγορίας.

Ιδού η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τον κ.Κύρτσο:

«Mε απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη, ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ.Κύρτσος ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με εντολή από τους ψηφοφόρους να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις αναρτήσεις του κάνει εντελώς το αντίθετο. Δυσφημεί διεθνώς τη χώρα αμφισβητώντας την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης και συγκρίνοντας την Ελλάδα με κράτη που παραβιάζουν τους κανόνες του κράτους δικαίου. Με τη στάση του προσβάλλει όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπεί. Μέχρι σήμερα έγινε ανεκτή η όποια κριτική του στην κυβέρνηση, ακόμη κι αν ξεπερνούσε τα όρια. Ανοχή όμως στην δυσφήμιση της χώρας δεν μπορεί να υπάρξει.

Πιο συγκεκριμένα εφαρμόστηκε το άρθρο 5 §1.2 του καταστικού της Νέας Δημοκρατίας σύμφωνα με το οποίο η απώλεια της ιδιότητας του μέλους επέρχεται «Με την αυτόβουλη απομάκρυνσή του από το κόμμα, η οποία εκδηλώνεται με λόγο ή πράξη και προκύπτει κατάδηλα, ενδεικτικά με την εγγραφή του σε άλλο πολιτικό κόμμα, ή με δημόσιες εκδηλώσεις του που αντιστρατεύονται έντονα τις ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του κόμματος ή προωθούν το ρατσισμό, το μίσος και τη βία ή αμφισβητούν το κράτος δικαίου και το δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας.

Η διαπίστωση της συνδρομής των παραπάνω γίνεται με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής».

Στην εκπομπή του Στάργιου Καλόγηρου και της Άννας Τσίμου “ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ” είχε λίγα 24ωρα νωρίτερα βγάλει στη δημοσιότητα αυτές τις αθλιότητες.

Ακούστε την εκπομπή:

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 16 02 2022 Γ ΜΕΡΟΣ

Πηγή

Προβολές : 462


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα

Δεν βρέθηκαν άρθρα.