Μπράβο ρε... ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

Μπράβο ρε... ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΑΙΞΑΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ...

11 Απριλίου, 2023 28 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,302
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω και αναρωτιέμαι πόσοι θα πέσουν στη λούμπα της “άψογης” μέχρι στιγμής σκηνοθεσίας…

Υπερψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η τροπολογία για το μπλόκο στο κόμμα Κασιδιάρη

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, «όχι» από ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Μέρα25

Όποιος θεωρεί πως όλος ο κοινοβουλευτικός συρφετός δεν έδωσε μια ακόμη θεατρική παράσταση, μάλλον είναι αφελής…

Ωραία τους έπαιξαν τους ρόλους τους ΟΛΟΙ… και οι ψηφίσαντες και οι… “διαμαρτυρόμενοι”…

Τα αποτελέσματα, θα τα δούμε όταν τελειώσουν οι εκλογές και αρχίσουν οι σοβαρές ψηφοφορίες του ακρωτηριασμού της Πατρίδας μας…

Μέχρι τότε, καλά όνειρα…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Η πρώτη και η δεύτερη φωτογραφία από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, νομίζω πως ταιριάζουν απόλυτα…

Η τροπολογία με την οποία συμπληρώνεται το νομοθετικό πλαίσιο σχετικά με τον έλεγχο των προϋποθέσεων κατάρτισης των εκλογικών συνδυασμών από όλους τους ανώτατους δικαστικούς που συνθέτουν το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου και όχι μόνο από μια πενταμελής Επιτροπή του, ψηφίσθηκε με τη θετική ψήφο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Ρυθμίσεις σχετικά με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού – Διατάξεις για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα – Λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες επείγουσες διατάξεις».

Πρόκειται για το τελευταίο σχέδιο νόμου μέχρι την διακοπή της Ολομέλειας για το Πάσχα και του προγραμματισμένου Κυβερνητικού νομοθετικού έργου της ΙΗ’ Κοινοβουλευτικής Περιόδου. Με αυτό το σχέδιο νόμου ολοκληρώνεται το κοινοβουλευτικό έργο αυτής της Βουλής, καθώς θα ακολουθήσουν μετά το Πάσχα οι διαδικασίες για την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου και η Βουλή θα κλείσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απείχε της ψηφοφορίας, ενώ ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25 το καταψήφισαν.

Κατά πλειοψηφία ψηφίσθηκαν και οι υπόλοιπες πέντε υπουργικές τροπολογίες που είχαν κατατεθεί στο σχέδιο νόμου, ενώ νωρίτερα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης δεν έκανε δεκτή καμία από τις 19 βουλευτικές τροπολογίες και συνεπώς δεν τέθηκαν σε ψηφοφορία.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ολοκληρώνοντας την διαδικασία της συζήτησης, εστίασε στην επίμαχη τροπολογία για τον έλεγχο από τον ‘Αρειο Πάγο της νομιμότητας των συνδυασμών και των κομμάτων προκειμένου να μην συμμετέχουν στις εκλογές καταδικασμένοι έστω και πρωτόδικα για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις, λέγοντας ότι είναι φυσιολογικό να υπήρχαν εκτενείς αναφορές από όλους τους βουλευτές, επισημαίνοντας πως το κάθε κόμμα ανάλογα με τον τρόπο που τελικά τάχθηκε αναλαμβάνει και την ευθύνη του.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε σημειώθηκε σύγκρουση του Προέδρου του ΣYΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, με τον πρώτο να υποστηρίζει ότι η τροπολογία είναι αντισυνταγματική και πως η κυβέρνηση γίνεται χορηγός της ακροδεξιάς και τον υπουργό Εσωτερικών να απαντά ότι ο Τσίπρας δίνει επιχειρήματα στον Κασιδιάρη.

Πλέον μένει το τι θα πει ο Άρειος Πάγος, ο οποίος αμέσως μετά την Πρωτομαγιά αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή του για τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές.

 

Πηγή

Προβολές : 1,302


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα