Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη με τον Τζανερίκο λίγες μέρες πριν παραιτηθεί!

Μυστική συνάντηση Γεραπετρίτη με τον Τζανερίκο λίγες μέρες πριν παραιτηθεί!

10 Απριλίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:366
Μοίρασέ το

 

Γιατί κρατήθηκε μυστική η συνάντηση Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου;

Κι αν “τους ξεφύγει” κάποιος, θα βρουν τρόπους να του στήσουν εγκλήματα…
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Ρε καθάρματα, αυτό το καταξεσχισμένο ΑΠΟ ΕΣΑΣ Σύνταγμα, το διαβάσατε ποτέ;;; Ή το γκαμάτε δίχως σάλιο, ΩΣ ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ;;;
ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 93;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ Ο ΤΖΑΝΕΡΙΚΟΣ;;;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ;;;
ΡΕ, ΟΛΟΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ… ΚΑΚΟΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ…
Υ.Γ.2. Βλέπεις μούρη και μάτια σατανικά του Γεραπετρίτη και  κάνεις τον σταυρό σου… μην σε πιάσει η σατανίλα του, ακόμα κι από μια φωτογραφία…
Ρε, τι διαβολόφατσα είναι αυτή;;;
Κι όμως μας κυβερνάει δίπλα στο “μπάσταρδο με τις τρεις μανάδες”…

Το παρασκήνιο των σκοτεινών μεθοδεύσεων για τη νέα τροπολογία-μπάλωμα, που βάζει, σύμφωνα με την κυβέρνηση, οριστικό φραγμό στη συμμετοχή του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές της 21ης Μαΐου, έρχεται στο φως μετά από την παραίτηση με αιχμές του Α΄ αντιπρόεδρου του Αρείου Πάγου, Χρήστου Τζανερίκου, έρχεται στο «φως».

Όπως αναφέρει το Documentonews.gr,  το δεξί χέρι του Μητσοτάκη, ο Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε μυστικά με τον Χρήστο Τζανερίκο, λίγες ημέρες προτού εκείνος υποβάλλει την παραίτησή του κάνοντας λόγο για παρέμβαση στη δικαιοσύνη.

Το newsbreak.gr δικαιώνεται ξανά καθώς, όχι μόνο είχε προβλέψει την παραίτηση του Αντιπρόεδρου του Αρείου Πάγου, αλλά είχε αποκαλύψει και ότι δεχόταν πιέσεις προσωπικά από τον Γεραπετρίτη. 

Μάλιστα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αναγκάστηκε να παραδεχτεί την εν κρυπτώ συνάντηση, υποστηρίζοντας ότι η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της διαβούλευσης με την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

«Η κυβέρνηση στο πλαίσιο της νομοθετικής πρωτοβουλίας για το συγκεκριμένο ζήτημα, δεδομένο ότι υπήρχαν ζητήματα και δικονομικής λειτουργίας του δικαστηρίου, είχε διαβούλευση με την ηγεσία του Αρείου Πάγου» απάντησε ο ίδιος όταν δέχτηκε ερώτηση από δημοσιογράφο για τη συνάντηση του Γεραπετρίτη με τον Τζανερίκο.

Η εν κρυπτώ συνάντηση Γεραπετρίτη – Τζανερίκου προκαλεί σκληρά ερωτήματα, την ώρα μάλιστα που ο Α΄ αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου παραιτήθηκε σήμερα επικαλούμενος λόγους αξιοπρέπειας και επαγγελματικής συνείδησης, ενώ μια ημέρα πριν ο ίδιος με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «πρωτοφανή για τα δικαστικά χρονικά ρύθμιση, που θεσμοθετεί την Ολομέλεια πολιτικού τμήματος του Αρείου Πάγου» καταγγέλοντας ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη.

 

 

Πηγή

Προβολές : 366


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα