Μυστικός πόλεμος... αυτό που δεν γνωρίζαμε και δεν βλέπουμε...

Μυστικός πόλεμος... αυτό που δεν γνωρίζαμε και δεν βλέπουμε...

5 Δεκεμβρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:425
Μοίρασέ το

 

 

Anna Von Reitz: «Έχεις χάσει τα μυαλά σου; – “Πόλεμος πέμπτης γενιάς””

Όσο εντελώς διεφθαρμένος και άσχημος και ανίκανος είναι ο Τζο Μπάιντεν, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Υπάρχουν περίπου 320 εκατομμύρια Αμερικανοί. Διαιρέστε με πέντε. Αυτό είναι 64 εκατομμύρια Αμερικανοί που έμειναν νεκροί, πεθαμένοι, ακρωτηριασμένοι, στειρωμένοι, με πόνο — και αυτό είναι «χάρη» στον Ντόναλντ Τραμπ; Με συγχωρείτε?

 

Πρώτα απ ‘όλα, γιατί όχι πόλεμος πέμπτης γενιάς; Γιατί όχι πόλεμος τρίτης γενιάς; Πόλεμος έβδομης γενιάς;

Θα σου πω.

Έχουν περάσει πέντε (σε έξι γενιές) από την αρχή του λεγόμενου Αμερικανικού Εμφυλίου Πολέμου, γνωστός και ως ο Μυστικός Πόλεμος, γνωστός και ως ο Πόλεμος του Black-Out, κ.λπ., στον οποίο η Βρετανία και η καλυμμένη Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία συνωμότησαν για να προωθήσουν μια ατελείωτη σύγκρουση μισθοφόρων στις ακτές μας.

Όταν το παρακολουθείτε, μπορείτε να δείτε ότι αυτός ο «πόλεμος» ξεκίνησε μεταξύ δυνάμεων στην Ηπειρωτική Ευρώπη που επένδυσαν στην Ολλανδική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών και δυνάμεις στη Βρετανία που επένδυσαν στη Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών.

Ήταν ανταγωνιστές κατά την ίδρυσή τους, αλλά μέχρι το 1702 η Ολλανδική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών είχε παγιδευτεί σε ένα τεράστιο σκάνδαλο ασφαλιστικής απάτης γνωστό ως σκάνδαλο Bottomry Bonds, και απλώς εξαφανίστηκε.

Αυτή δεν ήταν μικρή πράξη εξαφάνισης.

Η Dutch East India Company ήταν, εκείνη την εποχή, η μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γη, με πολύ περισσότερα πλοία και χωρητικότητα φορτίου που αποστέλλονταν κάθε χρόνο από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή της, τη British East India Company.

Ομοφυλόφιλος! Τώρα το βλέπεις, τώρα όχι. Ολόκληρος ο στόλος, παγκοσμίως, εξαφανίστηκε.

Όσο περίεργο κι αν ήταν αυτό, δεν ήταν εντελώς πρωτόγνωρο. Είχε συμβεί δύο φορές στο παρελθόν.

Μια φορά όταν εξαφανίστηκε ο Φοινικικός Στόλος (μαζί με ολόκληρο το έθνος) και ξανά, το 1300 όταν ο στόλος των Ναϊτών, μια άλλη τεράστια διεθνής ναυτιλιακή επιχείρηση, εξαφανίστηκε.

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ; Αν ήμουν μαφιόζος στην παλιά Νέα Υόρκη, θα έλεγα ότι πήγαιναν στα στρώματα και στο υπόγειο.

Δεν εξαφανίστηκαν πραγματικά, αλλά χτύπησαν τα δικά τους χρώματα, πήραν νέες σημαίες, νέες μάρκες, νέα “περιτυλίγματα” — και συνέχισαν να πλέουν, κρατώντας τα κέρδη — τα πλοία και το φορτίο, για τον εαυτό τους, και φεύγοντας οι ασφαλιστικές εταιρείες να πληρώσουν το τίμημα.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα. Ενώ δεν κοιτούσατε, οι Ηνωμένες Πολιτείες, INC., εξαφανίστηκαν.

Αυτό καλύφθηκε ως χρεοκοπία, αλλά ο «στόλος» εξαφανίστηκε ακριβώς το ίδιο, και οι αναδότες — που υποτίθεται απλώς ότι ήταν ο αμερικανικός λαός — στοχοποιήθηκαν να απορροφήσουν όλες τις απώλειες, εν μέρει μέσω της απόλυτης υποβάθμισης και υποτίμησης του ομόλογα που αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν ως νόμισμα σύμφωνα με τους καταπιεστικούς και παράνομους νόμους «Νόμιμου Χρηματοδότη».

Αν στριμώξετε τους Miscreants, θα σας πουν ότι ποτέ δεν ψήφισαν νόμους περί νομικών προσφορών (ή εντολές μάσκας) που είχαν σκοπό να επηρεάσουν τον αμερικανικό λαό. Ω, όχι, θα διαμαρτυρηθούν ότι αυτά τα καταπιεστικά μέτρα επιβλήθηκαν σε ομοσπονδιακούς υπαλλήλους και εξαρτώμενους μόνο — αφού κατέγραψαν λαθραία και χωρίς πλήρη αποκάλυψη τους όλους ως ομοσπονδιακούς διπλούς πολίτες και μετέτρεψαν παράνομα τα υποτιθέμενα «παραιτηθέντα» περιουσιακά τους δικαιώματα σε εμπράγματη ασφάλεια. ποινικός έλεγχος.

Θα το έβγαζαν ξανά, και μάλιστα σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα από ποτέ άλλοτε, μόνο που το είδαμε να έρχεται και αντιταχθήκαμε σε αυτό έγκαιρα, και τώρα απωθούμε την απάτη σε όσους επωφελούνται από αυτήν.

Κεντρική θέση σε αυτό είναι ο Μυστικός Πόλεμος, που σημαίνει την αδήλωτη, παράνομη, εμπορική μισθοφορική σύγκρουση που προώθησαν οι Πάπες και οι Βρετανοί μονάρχες στις ακτές μας τη δεκαετία του 1860 και εξαπλώθηκε σαν ασθένεια στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου στις δεκαετίες που μεσολάβησαν.

Η ειρωνεία, φυσικά, είναι ότι και οι δύο “πλευρές” αυτής της υποτιθέμενης σύγκρουσης συνεννοούνται μεταξύ τους και παίζουν Good Cop – Bad Cop με τα θύματα, και και οι δύο ανήκουν τελικά στον Πάπα, όπως η Ολλανδική Ανατολική Ινδία και η Βρετανία Οι εταιρείες της Ανατολικής Ινδίας ανήκαν στους ίδιους επενδυτές (συμπεριλαμβανομένων των κυβερνητικών επενδυτών), οι οποίοι είναι μέλη του Order of the Garter.

Όταν η Ολλανδική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών αναδιπλώθηκε και φάνηκε να εξαφανίζεται μέσα σε μια νύχτα, το έκανε αλλάζοντας τις σημαίες της σε British Union Jacks και υιοθετώντας τις Βρετανικές Εγγραφές.

Εν μία νυκτί, η Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών έγινε η κυρίαρχη θαλάσσια δύναμη στη Γη, και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Βρετανοί έγιναν οι αναγνωρισμένοι κύριοι της θάλασσας.

Δεν ήταν το άχρηστο βρετανικό ναυτικό τους όσο ήταν ο έλεγχος των τριών τετάρτων του συνόλου των θαλάσσιων μεταφορών.

Στη σφαίρα της θαλάσσιας ναυτιλίας, οι μόνοι πραγματικοί ανταγωνιστές τους ήταν οι Κινέζοι στον Ειρηνικό και οι Αμερικανοί στον Ατλαντικό, και οι δύο θα στοχοποιηθούν — φαινομενικά για άλλους λόγους — τη δεκαετία του 1860.

Και εδώ είμαστε πάλι, με τη Βρετανο-Ρωμαϊκή Συμμαχία να προσπαθεί κάθε κόλπο του βιβλίου να καταρρίψει την Κίνα και την Αμερική ταυτόχρονα.

Λένε στους Κινέζους ότι οι Αμερικανοί έκλεισαν τα χρέη τους για τα κινεζικά προϊόντα που αποστέλλονται στην Αμερική, μετά λένε στους Αμερικανούς ότι οι Κινέζοι είναι επικίνδυνοι και θέλουν να επιτεθούν στην Αμερική.

Δημιούργησαν ακόμη και ένα εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας, ως υποτιθέμενη πηγή ενός ιού βιοόπλου που αναπτύχθηκε σχεδόν αποκλειστικά στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πόσες φορές ο κ. Τραμπ προσπάθησε να το χαρακτηρίσει εσφαλμένα ως τον «Κινεζικό Ιό»;

Ήξερε από πού προερχόταν στην πραγματικότητα αυτός ο ιός, αλλά στάθηκε εκεί στην εθνική τηλεόραση παπαγαλίζοντας τη γραμμή της εταιρείας όπως ο ίδιος ο Λονγκ Τζον Σίλβερ.

Και όλη την ώρα, οι πραγματικοί απατεώνες κάθονται στη θέση του Middle Man, προσποιούμενοι ότι είμαστε εμείς ή ότι μας «εκπροσωπούν», αποσπώντας τα χρήματα που πλήρωναν πιστά οι Αμερικανοί για κινεζικά προϊόντα, κάνοντάς το να φαίνεται ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα. , όταν στην πραγματικότητα πρόκειται για τους κλέφτες στη μέση.

Θα τους άρεσε αν τσακωνόμασταν με τους Κινέζους ή τους Ρώσους ή στη Μέση Ανατολή, ή οπουδήποτε αλλού, γιατί το βρετανό-ρωμαϊκό καρτέλ βγάζει τα πραγματικά του χρήματα από την κερδοσκοπία του πολέμου και τη θαλάσσια ναυτιλία.

Και ο πόλεμος αποσπά την προσοχή όλων από αυτούς, την πραγματική πηγή του προβλήματος.

Πρώτα προσπαθώντας να κατηγορήσουμε την Κίνα για την πανδημία, στη συνέχεια προσπαθώντας να κατηγορήσουμε τη Ρωσία για τα δικά της εργοστάσια βιοόπλων και άλλες παράνομες εμπορικές επιχειρήσεις στην Ουκρανία, και τώρα, τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, στη Γάζα, ΗΠΑ, INC. (Βρετανική Ανατολική Ινδία Company) και οι Ηνωμένες Πολιτείες, INC. (Ολλανδική Εταιρεία Ανατολικής Ινδίας) βρίσκονται ξανά σε αυτό.

Οι αγωγοί είναι απλώς μια άλλη παραλλαγή στο θέμα της θαλάσσιας ναυτιλίας, αν και συνήθως δεν το σκεφτόμαστε με αυτούς τους όρους. Είναι ένα σύστημα μεταφοράς ενός εμπορεύματος που μπορεί να ελεγχθεί, και όταν το έχετε αυτό, μπορείτε να χειραγωγήσετε τις αγορές, τις οικονομίες και την πολιτική, να αγοράσετε όλες τις εφημερίδες και την τηλεόραση και σταδιακά να δημιουργήσετε ένα παγκόσμιο μονοπώλιο για τον εαυτό σας — ακριβώς όπως εσείς μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα ελέγχοντας τις ναυτιλιακές λωρίδες ή τα συστήματα διακρατικών αυτοκινητοδρόμων.

Έτσι, δεν είναι περίεργο, όταν ο John D. Rockefeller ανακάλυψε τι μπορούσε να κάνει ελέγχοντας τους αγωγούς πετρελαίου, οι Robber Barons άρχισαν να ελέγχουν και τις μεταφορές χρημάτων και τις μεταφορές συναλλάγματος.

Ακριβώς όπως οι ναυτιλιακές λωρίδες, όπως και οι αγωγοί πετρελαίου, το σύστημα τραπεζικών μεταφορών κατασχέθηκε και το σύστημα SWIFT χρησιμοποιήθηκε για να στοχεύσει τις οικονομίες των πολιτικών εχθρών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό (Ιράν και Ρωσία πιο πρόσφατα).

Αυτή η κατάχρηση πρόσβασης στην παγκόσμια οικονομία θα έπρεπε να ήταν μια Κόκκινη Σημαία που φώναζε, “Μονοπώλιο!” σε οποιονδήποτε με εγκέφαλο, και σε κάποιο βαθμό, ήταν.

Έτσι, οι Liars είπαν σε όλους ότι τέτοιοι έλεγχοι ήταν απαραίτητοι “για την ασφάλειά μας” για να αποτραπεί το παράνομο ξέπλυμα χρήματος — και χρησιμοποίησαν αμέσως το σύστημα SWIFT σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων και την IRS για να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη, μακροβιότερη πλαστοπροσωπία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σχέδιο στην παγκόσμια ιστορία.

Απλώς ρωτήστε για την έκδοση του “Anna Maria Riezinger” που το IRS Masterfiles “αποδεικνύεται” ότι διατηρούσε ένα ενσωματωμένο αποστακτήριο ρουμιού British Crown στα Μπαρμπάντος την ίδια ακριβώς στιγμή που διατηρούσα μια γκαλερί τέχνης χωρίς εταιρεία στο Big Lake της Αλάσκας.

Ποτέ δεν ΤΗΝ γνώρισα ο ίδιος, αλλά πρέπει να ήταν μια πραγματική επιχειρηματική ιδέα. Έκανε δισεκατομμύρια σε πωλήσεις ρούμι και χρωστούσε εκατομμύρια σε φόρους την τελευταία φορά που έκανα check in στο HER.

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς διοχέτευσαν τρισεκατομμύρια δολάρια από το China Trade και τις Black Ops όλων των ειδών στο Secret Space Program, στο Fortune 500, στο Tech Stocks και σε άλλες επενδύσεις — και ταυτόχρονα επιστράτευσαν τα πάντα σε ( στην πραγματικότητα) ανύπαρκτοι ΦΟΡΟΛΟΓούμενοι των ΗΠΑ, μην αναρωτιέστε πια: ενώσεις ταμείων συντάξεων για όλους αυτούς τους υποτιθέμενους και καθαρά φανταστικούς ομοσπονδιακούς υπαλλήλους.

Ποιος θα υποψιαζόταν μια γιγάντια ένωση συνταξιοδοτικών ταμείων για οποιοδήποτε τέτοιο παράπτωμα; Είναι μόνο για να προστατεύουν τους ηλικιωμένους, σωστά;

Ξέρετε ήδη πώς επέβαλαν όλο αυτό το άλογο εναντίον αυτών των ίδιων ανύπαρκτων ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ των ΗΠΑ που εδρεύουν στο Πουέρτο Ρίκο και όλοι βολικά υπόκεινται στον Ισπανικό Νόμο της Ιεράς Εξέτασης.

Όλα αυτά, απολύτως όλα, έχουν βασιστεί στην ύπαρξη ενός 160χρονου, παράνομου ψεύτικου «πολέμου» — στην πραγματικότητα μιας σύγκρουσης μισθοφόρων, στις ακτές μας.

Εδώ είναι το λάκτισμα: δεν υπάρχουν καν δύο πλευρές σε αυτόν τον «πόλεμο».

Είναι μόνο ένας τεράστιος πολυεθνικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων — το τελικό αποτέλεσμα μιας μυστικής συγχώνευσης μεταξύ της Ολλανδικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών και της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών πριν από 300 χρόνια, ελεγχόμενη από αλληλένδετες διευθύνσεις καταπιστεύματος, εξαντλήθηκε από την Ελβετία, που ανήκει σε μέλη του Τάγματος των Garter, που χρηματοδοτείται από ασφάλειες, πτώχευση και απάτη πλαστοπροσωπίας που υποστηρίζει εγκληματικές επιχειρήσεις.

Ο πόλεμος πέμπτης γενιάς βασίζεται σε ψέματα και έχουμε πέντε γενιές ψέματα για να το αποδείξουμε αυτό. Είμαστε σκόπιμα χαζοί και μας λένε συνεχώς ψέματα, προκειμένου να χειραγωγούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας.

Επιτρέψτε μου να σας δώσω σε όλους ένα παράδειγμα.

Μας λένε οι Απολογητές Τραμπ ότι χάρη στον Τραμπ (που τα αγόραζε όλα) το ογδόντα τοις εκατό των εμβολίων της Pfizer ήταν εικονικά φάρμακα με αλατούχο διάλυμα.

Στην πραγματικότητα έπρεπε να ρωτήσω — αν ήταν η μητέρα ή το παιδί σας, θα ήταν “αποδεκτό” παράπλευρη ζημιά αυτό το 20%; 200.000 άνθρωποι θυσιάστηκαν από κάθε εκατομμύριο;

Εάν ήσασταν νέος άνδρας ή γυναίκα με μη αναστρέψιμη νευρολογική ή καρδιακή βλάβη, κρυφά στειρωμένος από αυτή την ένεση, θα σας παρηγόρησε που ανήκατε στο 20%;

Αντισταθείτε στις «Αφηγήσεις» που σας ταΐζουν σαν κατοικίδιο κατσίκι. Κοίτα τους. Νομίζω. Παρατηρώ. Κυρίως, αισθάνεσαι.
Αν δεν είναι καλό για όλους μας, δεν είναι καλό.

Οι κρατικοί υπεργολάβοι δεν παίζουν παιχνίδια με τις ζωές και τα περιουσιακά στοιχεία των ανθρώπων που υποτίθεται ότι υπηρετούν πιστά και καλή τη πίστη.

Όσο εντελώς διεφθαρμένος και άσχημος και ανίκανος είναι ο Τζο Μπάιντεν, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Υπάρχουν περίπου 320 εκατομμύρια Αμερικανοί. Διαιρέστε με πέντε. Αυτό είναι 64 εκατομμύρια Αμερικανοί που έμειναν νεκροί, πεθαμένοι, ακρωτηριασμένοι, στειρωμένοι, με πόνο — και αυτό είναι «χάρη» στον Ντόναλντ Τραμπ; Με συγχωρείτε?

Περίπου οι μισές οικογένειες στην Αμερική έχουν υποστεί έναν ή περισσότερους θανάτους ή μόνιμες αναπηρίες μελών της οικογένειας εξαιτίας αυτής της φάρσας για τον πόλεμο για κερδοσκοπικό σκοπό. Και το όλο θέμα κατοχυρώθηκε από την DARPA;

Ποιος χρειάζεται λοιπόν την DARPA;

Πες μου ξανά γιατί κάποιος πρέπει να υποστηρίξει κάτι από αυτά, με οποιοδήποτε τρόπο, σχήμα ή μορφή; Γιατί πρέπει να ψηφίσουμε σε οποιεσδήποτε εκλογές οποιωνδήποτε τέτοιων εταιρειών; Γιατί πρέπει να ανεχόμαστε αυτούς τους κρετίνους να παίρνουν τα κύματα του αέρα μας; Γιατί να πιστεύουμε ότι η απώλεια 64 εκατομμυρίων Αμερικανών είναι κάτι καλό;

Θυμηθείτε τα δίδυμα κορίτσια στο ιατρείο, που μόλις είχαν κάνει τα «εμβόλια» τους — να συστρέφονται με φρικτές κρίσεις και να πεθαίνουν μπροστά στα πρόσωπά σας, με τη μητέρα τους να τραβάει βίντεο με την κάμερα του τηλεφώνου της καθώς οι νοσοκόμες και ο ένοχος γιατρός προσπαθούσαν να έλεγξουν  τις συσπάσεις και τα λαχανιάσματα;

Θα είναι μια κρύα μέρα στην Κόλαση προτού ευχαριστήσω κανέναν για αυτό.

Ακολουθεί μια μικρή πληροφορία από τον Gregg Braden σχετικά με το ίδιο θέμα — δηλαδή, Fifth Generation Warfare:

https://youtu.be/maqq-kHlgyc?si=mKitdggtpYbkak4H

 

Πηγή

Προβολές : 425


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα