Μόλις άρχισε να λέει με ονόματα τις ευθύνες πολιτικών για την διάλυση του ΟΣΕ, ξαφνικά πρέπει να διακόψουμε, τελείωσε ο χρόνος της εκπομπής. (βίντεο)

Μόλις άρχισε να λέει με ονόματα τις ευθύνες πολιτικών για την διάλυση του ΟΣΕ, ξαφνικά πρέπει να διακόψουμε, τελείωσε ο χρόνος της εκπομπής. (βίντεο)

4 Μαρτίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:967
Μοίρασέ το

 

 

Ξεσπά σε λυγμούς πρώην εκπαιδευτής μηχανοδηγών – «Είμαι ράκος»

 

 

 

Ο εκπαιδευτής, να δώσει όλα τα ονόματα ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΟΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ, ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΠΩΛΗΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ λέει:

Τέμπη: Ξεσπά σε λυγμούς πρώην εκπαιδευτής μηχανοδηγών – «Είμαι ράκος»

https://www.youtube.com/watch?v=1UzMOQG6Fms

Y.Γ. Μόλις άρχισε να λέει με ονόματα τις ευθύνες πολιτικών για την διάλυση του ΟΣΕ, ξαφνικά πρέπει να διακόψουμε, τελείωσε ο χρόνος της εκπομπής. Τυχαίο…? Δε νομίζω…

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 967


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα