Μόλις έσκασε: Αποσφραγίστηκε κι άλλο μερός της λίστας Επστάιν με νέα ονόματα!

Μόλις έσκασε: Αποσφραγίστηκε κι άλλο μερός της λίστας Επστάιν με νέα ονόματα!

5 Ιανουαρίου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:580
Μοίρασέ το

 

Οι νέες καταθέσεις την Πέμπτη περιλαμβάνουν 19 εκθέματα, συνολικά 327 σελίδες απο προηγούμενα σφραγισμένα δικαστικά έγγραφα

 

Προσωπικά, δεν περιμένω να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα μεγάλα ονόματα… άλλωστε ο Επστέϊν, εβραίος και ο ίδιος, δρούσε για λογαριασμό των παγκόσμιων σατανιστών που ελέγχουν την ανθρωπότητα, όντας και ο ίδιος, ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ…

 

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΤΑΛΜΟΥΔ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ…

 

Κανείς απ’ αυτούς τους… “μεγάλους”, που συμμετείχαν στα διαστροφικά όργια του σατανιστή εβραίου Επστέϊν, δεν πρόκειται να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου…  και κανείς απ’ αυτούς δεν πρόκειται να καταδικαστεί… το πολύ πολύ, να καταδικαστεί η μαρίδα…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αλήθεια… δεν ταυτίζονται τα εγκλήματα του ΕΠΣΤΕΪΝ, ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ;;;

 

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 212 ΒΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗΣ;;;

Η…  “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ”, ΣΙΩΠΑ…

ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ…

 

Οι νέες καταθέσεις την Πέμπτη περιλαμβάνουν 19 εκθέματα, συνολικά 327 σελίδες απο προηγούμενα σφραγισμένα δικαστικά έγγραφα που περιέχονταν τις απολογίες του ομοσπονδιακού δικαστηρίου του Μανχάταν που κατατέθηκαν από το θύμα του Έπσταιν, Βιρτζίνια Γκιουφρέ, εναντίον της προμηθεύτριας του Έπσταιν, Γκισλέιν Μάξγουελ.

Η υπόθεση αυτή διευθετήθηκε εξωδικαστικά το 2017.

Τα ονόματα που αναφέρονται στα νέα έγγραφα περιλαμβάνουν τον Doug Band, πρώην βοηθό του πρώην προέδρου Bill Clinton, τον συνιδρυτή της Yucaipa Companies Ron Burkle, τις δημοσιογράφους Vicky Ward και Sharon Churcher και την Eva Dubin, η οποία είναι σύζυγος του δισεκατομμυριούχου Glenn Dubin.

Ένας εκπρόσωπος του Glenn Dubin είπε στο NBC News ότι «αρνείται κατηγορηματικά αυτούς τους ισχυρισμούς» Οι κατηγορίες ότι η Giuffre είχε άμεσο σεξ μαζί του, τις χαρακτήρισε αβάσιμες δηλώσεις. Το CNBC ζήτησε σχόλια από τους Ward, Burkle και Band.

Η Sharon Churcher είπε στο CNBC ότι δεν είχε δει το έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα, το οποίο αφορούσε την προσπάθεια της Μάξγουελ να την κλητεύσει ως μάρτυρα λόγω του ρεπορτάζ της για την Giuffre. Ο δικηγόρος της Maxwell είχε υποστηρίξει ότι η Church δεν ενεργούσε ως δημοσιογράφος αλλά ως φίλος της Giuffre στις συναλλαγές της μαζί της.

«Είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος και καθ′ όλη τη διάρκεια αυτής της ιστορίας η μόνη συμβολή που είχα σε αυτή την υπόθεση ήταν ως δημοσιογράφος», είπε η Churcher. Πρόσθεσε, αναφερόμενη στην Giuffre, ότι «τρέφω τεράστιο θαυμασμό για τον χαρακτήρα της, είναι αλήθεια».

Ο ίδιος ο Κλίντον αναφέρεται ξανά στα νέα έγγραφα ονομαστικά όπως και στην πρώτη παρτίδα των εγγράφων που αποσφραγίστηκε την Τετάρτη.

Ένας εκπρόσωπος του Κλίντον, όταν ρωτήθηκε για σχόλιο από το NBC News, αναφέρθηκε στην δήλωση που εκδόθηκε το 2019 στην οποία ανέφερε ότι «δεν γνωρίζει τίποτα για τα τρομερά εγκλήματα για τα οποία ο Τζέφρι Έπσταϊν ομολόγησε την ενοχή του στη Φλόριντα πριν από μερικά χρόνια, ή για αυτά για τα οποία κατηγορήθηκε πρόσφατα.”

Η ίδια δήλωση το 2019 ανέφερε ότι ο Κλίντον δεν είχε μιλήσει με τον Έπσταϊν «εδώ και πάνω από μια δεκαετία».

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν λεπτομέρειες από έναν ντετέκτιβ της αστυνομίας της Φλόριντα για το πώς ο Έπσταϊν και η Μάξγουελ στρατολόγησαν νεαρές γυναίκες για κακοποίηση. Ο ντετέκτιβ λέει σε ένα αρχείο ότι έμαθε για 30 θύματα του Epstein στην έρευνα του στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Και άλλα άτομα αναφέρθηκαν ονομαστικά στα νέα έγγραφα της σχέσης μεταξύ του Epstein και του Maxwell.

Τα πρόσφατα αποσφραγισμένα αρχεία περιλαμβάνουν επίσης δεκάδες ονόματα που σχετίζονται με μια πολιτική αγωγή κατά της Ghislaine Maxwell, η οποία καταδικάστηκε πέρυσι σε 20 χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική διακίνηση και άλλες κατηγορίες για βοήθεια στον Έπσταϊν σε σεξουαλική κακοποίηση έφηβων κοριτσιών.

Η λίστα είναι πρόσφατη και οι δημοσιογράφοι την προετοιμάζουν πιθανόν για τις επόμενες ώρες.

Κατεβάστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δειτε τα πρόσωπα…

Στα νέα έγγραφα περιέχεται και η αποκάλυψη απο την Giuffre ότι ο Μπιλ Κλίντον απείλησε τον ιστότοπο «Vanity Fair» να μην γράψει άρθρα που κατηγορούν τον φίλο του Έπσταϊν.

Πηγή

 



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 580


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα