Μόνος, έρμος, άσχετος και ... παράταιρος... (βίντεο)

Μόνος, έρμος, άσχετος και ... παράταιρος... (βίντεο)

17 Νοεμβρίου, 2023 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:621
Μοίρασέ το

 

Διαβάζω, αηδιάζω και οργίζομαι…

Μόνος του στο κολαστήριο της ΕΑΤ-ΕΣΑ ο Κασσελάκης

Όλο το παρασκήνιο της επιλογής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να τιμήσει την επέτειο της εξέγερσης μακριά από το Πολυτεχνείο και την πορεία

Πήγε κι αυτός να καταθέσει στεφάνι… ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ “ΗΡΩΕΣ”;;;
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;
ΡΕ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΘΝΙΚΗ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Η παρακάτω φωτογραφική σύνθεση, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ…

Βίντεο – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης 

Στο κολαστήριο της ΕΑΤ-ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας κατέθεσε στεφάνι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ,ενώ έπειτα ξεναγήθηκε στα πρώην κρατητήρια για να… μάθει την ιστορία τους.

Μαζί του στην κατάθεση στεφάνου και στην ξενάγηση ήταν στελέχη του κόμματος που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκης όπως ο βουλευτής Νίκος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μπουρνούς και η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου.

Επιλέγοντας ένα καρό πουκάμισο, ένα στενό τζιν παντελόνι και τα γκρι σνίκερς που φορούσε και κατά την επίσκεψή του στη Μακρόνησο, ο κ. Κασσελάκης τίμησε την επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών μακριά από το Πολυτεχνείο.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά ηγέτης της Αριστεράς αποκλείεται από τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου, αφού η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει υπογράψει το κείμενο των «6+6» της Κεντρικής Επιτροπής άδειασε τον Στέφανο Κασσελάκη, όταν ο τελευταίος ζήτησε να συμμετάσχει μαζί τους στην πορεία.

Όπως αποκάλυψε η «Ζούγκλα» το πρωί της Πέμπτης (16/11) , συνεργάτες του Κασσελάκη αναζητούσαν τρόπους να τιμήσει ο πρόεδρος το Πολυτεχνείο. Έτσι, αντί να κάνει θεσμικά τις επαφές του με τους νεολαίους του κόμματος, έστειλε… την αστυνομική του φρουρά για να ζητήσει να λάβει μέρος μαζί τους στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Τα μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ «έμειναν κάγκελο» όταν είδαν την αστυνομική φρουρά του Κασσελάκη, δήλωσαν αναρμόδιοι να αποφασίσουν κάτι τέτοιο και τους παρέπεμψαν στους γραμματείς του κόμματος, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι δε θα ήταν και ό,τι καλύτερο να υπάρχουν φωτογραφίες των νεολαίων με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε φωτογραφίες από την ξενάγηση του Στέφανου Κασσελάκη στο ΕΑΤ-ΕΣΑ 

 

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για το Πολυτεχνείο 

«Είναι μια πολύ συγκινητική μέρα, μια πολύ συγκινητική επίσκεψη, όπως γνωρίζετε έχω γεννηθεί 15 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο, έχω ζήσει 20 χρόνια στο Εξωτερικό και επιτρέψτε μου να σας πω τι αισθάνομαι και τι σκέφτομαι από την δική μου οπτική γωνία», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

 

Πηγή

 

Βίντεο από την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του ΕΑΤ – ΕΣΑ



Προβολές : 621


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα