Νέα Μελέτη που Επιβεβαιώνει ότι το εμβόλιο COVID Προκαλεί Σοβαρή Αυτοάνοση Ηπατίτιδα Δημοσιεύεται Λίγες Ημέρες Μετά την Έκδοση “Παγκόσμιου Συναγερμού” από τον Π.Ο.Υ. για Νέα Σοβαρή Ηπατίτιδα στα Παιδιά

29 Απριλίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Το NHS άρχισε την εξάπλωση της ένεσης Covid-19 της Pfizer σε πέντε εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές Απριλίου 2022. Προηγουμένως το είχε χορηγήσει σε μικρά παιδιά που θεωρούνταν ευάλωτα από τα τέλη του 2021.

Είναι άραγε σύμπτωση ότι λίγες μόλις εβδομάδες αργότερα ένας εξαιρετικά ανησυχητικός αριθμός παιδιών πάσχει από ηπατίτιδα άγνωστης αιτίας; Μια μορφή ηπατίτιδας τόσο σοβαρή που τα παιδιά χρειάζονται μεταμόσχευση ήπατος και χάνουν τη ζωή τους.

Πολύς χρόνος και χρήμα έχει δαπανηθεί για να επιμείνουν ότι οι ενέσεις Covid-19 είναι εξαιρετικά ασφαλείς και αποτελεσματικές για να παραδεχτούν τώρα οι αρχές ότι έκαναν λάθος. Και έχουν επίσης πάρα πολλά χρήματα δεσμευμένα στη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία για να διακινδυνεύσουν να τα χάσουν όλα κάνοντας κάτι τέτοιο.

Αλλά με τις μελέτες να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι ενέσεις Covid-19 της Pfizer μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ηπατίτιδα, σίγουρα αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημεία που θα πρέπει να εξετάσουν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η UKHSA προκειμένου να αποτρέψουν να χάσουν δυστυχώς άλλα παιδιά τη ζωή τους.

Μόνο μια λέξη: ΦΡΙΚΗ!!!

ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ Ο Π.Ο.Υ., ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ…

ΔΗΛΑΔΗ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ…ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ο Π.Ο.Υ, οι ΦΑΡΜΑΚΟΜΑΦΙΕΣ, οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ίσως δεν τιμωρηθούν όπως τους αξίζει…

ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ “γονείς”, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ. Αυτό το εβραιοσιωνιστικό σούργελο που λέγεται πρόεδρος της ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ, βράβευσε το οβραιοχαζαροσιωνιστικό ΚΤΗΝΟΣ, τον Μπουρλά της PFIZER…

Γιατί τον βράβευσε η Κατίγκω;

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;

Μετάφραση: Απολλόδωρος

28 Απριλίου 2022, THE EXPOSÉ, Διαβάστε το εδώ

____________

Μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 21 Απριλίου 2022, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 μπορεί να προκαλέσει μια ξεχωριστή ανοσοδιαμεσολαβούμενη ηπατίτιδα (φλεγμονή του ήπατος) με κυρίαρχο το Τ-κύτταρο, με μοναδικό παθομηχανισμό που σχετίζεται με την επαγόμενη από τον εμβολιασμό αντιγονοειδούς-ειδικής ιστικής κατοικίας ανοσία που απαιτεί συστηματική ανοσοκαταστολή.

Τα ευρήματα έρχονται μόλις λίγες ημέρες αφότου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέδωσε “παγκόσμιο συναγερμό” σχετικά με μια νέα μορφή σοβαρής ηπατίτιδας που πλήττει τα παιδιά- και αφότου η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε ότι ξεκινά επείγουσα έρευνα μετά την ανίχνευση υψηλότερων από τα συνηθισμένα ποσοστών ηπατικής φλεγμονής (ηπατίτιδας) μεταξύ των παιδιών, αφού απέκλεισε τους κοινούς ιούς που προκαλούν την πάθηση.

Στις 15 Απριλίου 2022, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέδωσε παγκόσμιο συναγερμό για μια νέα μορφή σοβαρής οξείας ηπατίτιδας με άγνωστη αιτιολογία (αιτία) που προσβάλλει τον τελευταίο μήνα μέχρι πρότινος υγιή παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κρούσματα έχουν επίσης κοινοποιηθεί στην Ισπανία και την Ιρλανδία. Οι εξετάσεις έχουν αποκλείσει όλους τους προηγουμένως γνωστούς ιούς ηπατίτιδας.

Η ανακοίνωση έγινε μετά την πρόσφατη ανίχνευση από τον Οργανισμό Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) υψηλότερων από τα συνήθη ποσοστών φλεγμονής του ήπατος (ηπατίτιδας) σε παιδιά.

Μέχρι τις 25 Απριλίου, οι λοιμώξεις από ηπατίτιδα είχαν επιβεβαιωθεί ότι είχαν πλήξει παιδιά σε δώδεκα διαφορετικές χώρες, με την πλειονότητα των κρουσμάτων αυτών να αυξάνεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μέχρι την ημερομηνία αυτή είχαν αναφερθεί τουλάχιστον 169 κρούσματα και 17 παιδιά χρειάστηκαν μεταμόσχευση ήπατος. Δυστυχώς, από τις 25 Απριλίου, 1 παιδί είχε δυστυχώς χάσει τη ζωή του.

Η ηπατίτιδα είναι μια πάθηση που επηρεάζει το ήπαρ και μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων ιογενών λοιμώξεων που είναι συχνές στα παιδιά. Ωστόσο, στις περιπτώσεις που διερευνώνται, δεν έχουν ανιχνευθεί οι συνήθεις ιοί που προκαλούν ηπατίτιδα.

Τα συμπτώματα της ηπατίτιδας περιλαμβάνουν:

 • σκούρα ούρα
 • χλωμά, γκρίζα ούρα
 • φαγούρα στο δέρμα
 • κιτρίνισμα των ματιών και του δέρματος (ίκτερος)
 • μυϊκός και αρθρικός πόνος
 • υψηλή θερμοκρασία
 • αίσθημα και αδιαθεσία
 • αίσθημα ασυνήθιστης κόπωσης συνεχώς
 • απώλεια όρεξης
 • πόνος στην κοιλιά

Μια προηγούμενη μελέτη που διεξήχθη για λογαριασμό της Pfizer στο δεύτερο μισό του 2020, διαπίστωσε ότι το περιεχόμενο των ενέσεων Covid-19 και η πρωτεΐνη spike που δίνουν εντολή στα κύτταρα ενός ατόμου να παράγουν, δεν παραμένουν στο σημείο της ένεσης, αλλά αντίθετα κυκλοφορούν σε όλα τα μέρη του σώματος για τουλάχιστον 48 ώρες. Ωστόσο, ο χρόνος που κυκλοφορούν/συσσωρεύονται θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος, αλλά οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη έλαβαν παρατηρήσεις μόνο για 48 ώρες.

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση της ένεσης Pfizer Covid-19 παρατηρήθηκε στο ήπαρ, με το 16% της χορηγούμενης δόσης να παρατηρείται στο όργανο μετά από 48 ώρες.

Πηγή – Σελίδα 23

Στα ζώα που έλαβαν την ένεση BNT162b2, παρατηρήθηκαν αναστρέψιμες ηπατικές επιδράσεις, όπως διόγκωση του ήπατος, κενώσεις, αυξημένα επίπεδα γ-γλουταμυλοτρανσφεράσης (γGT) και αυξημένα επίπεδα ασπαρτικής τρανσαμινάσης (AST) και αλκαλικής φωσφατάσης (ALP) [πηγή]. Σύμφωνα με τους ερευνητές οι παροδικές ηπατικές επιδράσεις που προκαλούνται από συστήματα παροχής LNP έχουν αναφερθεί στο παρελθόν [πηγές 1,2,3,4].

Τώρα, μια νέα μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 21 Απριλίου 2022, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο εμβολιασμός με Covid-19 μπορεί να προκαλέσει μια ηπατίτιδα με κυρίαρχα CD8 Τ-κύτταρα.

Πηγή

Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη απασχολούνται όλοι στα ακόλουθα ιδρύματα –

 1. Τμήμα Ιατρικής ΙΙ (Γαστρεντερολογία, Ηπατολογία, Ενδοκρινολογία και Λοιμώδεις Ασθένειες), Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Φράιμπουργκ, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, Φράιμπουργκ, Γερμανία
 2. Σχολή Χημείας και Φαρμακευτικής, Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, Φράιμπουργκ, Γερμανία
 3. Ινστιτούτο Χειρουργικής Παθολογίας, Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Φράιμπουργκ, Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, Φράιμπουργκ, Γερμανία
 4. Ινστιτούτο Νευροπαθολογίας και Κέντρο Βασικών Στοιχείων Νευροδιαμόρφωσης (NeuroModulBasics), Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, Φράιμπουργκ, Γερμανία
 5. Ερευνητικά κέντρα σηματοδότησης BIOSS και CIBSS, Πανεπιστήμιο του Φράιμπουργκ, Φράιμπουργκ, Γερμανία
 6. Ινστιτούτο Παθολογίας, Ιατρική Σχολή TUM, Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, Μόναχο, Γερμανία
 7. Γερμανική κοινοπραξία για τον καρκίνο (DKTK), συνεργαζόμενος χώρος Freiburg, Γερμανία

Η περίληψη της νέας μελέτης έχει ως εξής

“Έχουν περιγραφεί επεισόδια αυτοάνοσης ηπατίτιδας μετά από λοίμωξη SARS-CoV-2 και εμβολιασμό, αλλά η παθοφυσιολογία τους παραμένει ασαφής. Εδώ, αναφέρουμε την περίπτωση ενός 52χρονου άνδρα, ο οποίος παρουσίασε διμορφικά επεισόδια οξείας ηπατίτιδας, καθένα από τα οποία εμφανίστηκε 2-3 εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό με BNT162b2 mRNA και επιδιώξαμε να προσδιορίσουμε τις υποκείμενες ανοσολογικές συσχετίσεις”.

Οι επιστήμονες διεξήγαγαν τη μελέτη με την ακόλουθη μέθοδο –

“Η απεικονιστική κυτταρομετρία μάζας για χωρικό ανοσολογικό προφίλ πραγματοποιήθηκε σε ιστό βιοψίας ήπατος. Πραγματοποιήθηκε κυτταρομετρία ροής για να διαχωριστούν οι φαινότυποι των CD8 Τ κυττάρων και να εντοπιστούν διαχρονικά τα ειδικά για SARS-CoV-2 και τα ειδικά για EBV Τ κύτταρα. Τα επαγόμενα από τον εμβολιασμό αντισώματα προσδιορίστηκαν με ELISA. Τα δεδομένα συσχετίστηκαν με τα κλινικά εργαστήρια”.

Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής –

“Η ανάλυση του ηπατικού ιστού αποκάλυψε ένα ανοσολογικό διήθημα που κυριαρχείται ποσοτικά από ενεργοποιημένα κυτταροτοξικά CD8 Τ κύτταρα με πανλοβιακή κατανομή. Παρατηρήθηκε επίσης εμπλουτισμός των CD4 Τ κυττάρων, των Β κυττάρων, των πλασματοκυττάρων και των μυελοειδών κυττάρων σε σύγκριση με τους ελέγχους. Το ενδοηπατικό διήθημα παρουσίασε εμπλουτισμό για CD8 Τ κύτταρα με ειδικότητα SARS-CoV-2 σε σύγκριση με το περιφερικό αίμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η σοβαρότητα της ηπατίτιδας συσχετίστηκε διαχρονικά με έναν ενεργοποιημένο κυτταροτοξικό φαινότυπο των περιφερικών ειδικών για SARS-CoV-2, αλλά όχι των ειδικών για EBV CD8+ Τ κυττάρων ή των ανοσοσφαιρινών που προκαλούνται από το εμβόλιο”.

Οδηγώντας τους επιστήμονες στο συμπέρασμα.

“Ο εμβολιασμός με COVID19 μπορεί να προκαλέσει μια ξεχωριστή ανοσοδιαμεσολαβούμενη ηπατίτιδα με κυρίαρχο ρόλο των Τ-κυττάρων και με έναν μοναδικό παθομηχανισμό που σχετίζεται με την επαγόμενη από τον εμβολιασμό αντιγονοειδής ανοσία ιστών-κατοίκων που απαιτεί συστηματική ανοσοκαταστολή”.

Με απλά λόγια, αυτό που ανακάλυψαν οι επιστήμονες είναι ότι η φλεγμονή του ήπατος (ηπατίτιδα) μπορεί να εμφανιστεί σε ορισμένα άτομα μετά τον εμβολιασμό και μοιράζεται ορισμένα τυπικά χαρακτηριστικά με την αυτοάνοση ηπατική νόσο.

Αυτό προκαλείται από τα ιδιαίτερα ενεργοποιημένα Τ κύτταρα (που ονομάζονται επίσης Τ λεμφοκύτταρα, ένας τύπος λευκοκυττάρων [λευκών αιμοσφαιρίων] που αποτελεί βασικό μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος) που συσσωρεύονται στις διάφορες περιοχές του ήπατος.

Εντός αυτών των Τ-κυττάρων που διηθούν το ήπαρ υπάρχει εμπλουτισμός των Τ-κυττάρων που αντιδρούν στο SARS-CoV-2, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα κύτταρα που προκαλούνται από το εμβόλιο Covid-19 συμβάλλουν στη φλεγμονή του ήπατος.

Το NHS άρχισε την εξάπλωση της ένεσης Covid-19 της Pfizer σε πέντε εκατομμύρια παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές Απριλίου 2022. Προηγουμένως το είχε χορηγήσει σε μικρά παιδιά που θεωρούνταν ευάλωτα από τα τέλη του 2021.

Είναι άραγε σύμπτωση ότι λίγες μόλις εβδομάδες αργότερα ένας εξαιρετικά ανησυχητικός αριθμός παιδιών πάσχει από ηπατίτιδα άγνωστης αιτίας; Μια μορφή ηπατίτιδας τόσο σοβαρή που τα παιδιά χρειάζονται μεταμόσχευση ήπατος και χάνουν τη ζωή τους.

Πολύς χρόνος και χρήμα έχει δαπανηθεί για να επιμείνουν ότι οι ενέσεις Covid-19 είναι εξαιρετικά ασφαλείς και αποτελεσματικές για να παραδεχτούν τώρα οι αρχές ότι έκαναν λάθος. Και έχουν επίσης πάρα πολλά χρήματα δεσμευμένα στη Μεγάλη Φαρμακοβιομηχανία για να διακινδυνεύσουν να τα χάσουν όλα κάνοντας κάτι τέτοιο.

Αλλά με τις μελέτες να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι ενέσεις Covid-19 της Pfizer μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ηπατίτιδα, σίγουρα αυτό είναι ένα από τα πρώτα σημεία που θα πρέπει να εξετάσουν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και η UKHSA προκειμένου να αποτρέψουν να χάσουν δυστυχώς άλλα παιδιά τη ζωή τους.


Πηγές/αναφορές

——————

Δικτυογραφία :

New Study confirming COVID Vaccine causes Severe Autoimmune-Hepatitis is published days after W.H.O issued ‘Global Alert’ about new Severe Hepatitis among Children – The Expose

https://dailyexpose.uk/2022/04/28/new-study-confirms-covid-jab-causes-hepatitis-kids/

 

Πηγή και μετάφραση ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ

Προβολές : 1,849


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
 • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
 • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
 • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
 • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
 • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα