Νέα ΦΡΙΚΗ!!! ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΜΕ HIV ΚΑΙ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β & C!!!

Νέα ΦΡΙΚΗ!!! ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΕΣ ΜΕ HIV ΚΑΙ ΜΕ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ Β & C!!!

4 Νοεμβρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:664
Μοίρασέ το

 

Με εμβόλια και μολυσμένο αίμα…μπορείς άνετα να εξολοθρεύσεις τον στρατό του αντιπάλου σου χωρίς καν να δώσεις μάχη.!! Όταν δεν έχεις ένα ΔΥΝΑΤΟ και υγιές στράτευμα…καλύτερα να μην πας στην μάχη.

Μπορεί να είναι δύο δισεκατομμύρια αυτοί που εμβολιάστηκαν για τον κορονογιο… αλλά ξέρουμε πόσοι απ’ αυτούς έχουν δώσει αίμα;;;
ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ AIDS ΚΑΙ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ “B” ΚΑΙ  “C”;;;
Το πρόβλημα είναι μόνο στον στρατό του ΝΑΤΟ ή γενικά σε όλους τους στρατούς;;;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Τα αποθέματα αίματος του στρατού του ΝΑΤΟ έχει διαπιστωθεί ότι είναι μολυσμένα με τον ιό (HIV) – τον ιό που προκαλεί AIDS – καθώς και μολυσμένα από ηπατίτιδα “Β” και “C”.

Η ανακάλυψη έγινε όταν η Ουκρανία ζήτησε από το ΝΑΤΟ 62.000 λίτρα έκτακτης παροχής αίματος. Το ΝΑΤΟ παρείχε το μολυσμένο αίμα!

Οι ιατρικές αρχές της Ουκρανίας εξέτασαν τις ΔΥΟ ΠΑΡΤΙΔΕΣ αίματος που παρείχε το ΝΑΤΟ και βρήκαν τα ακόλουθα:

 

ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΡΩΤΗ

6,3% με HIV,

7,4% με #ηπατίτιδα Β, και

3,2% με ηπατίτιδα C.

ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ

5,9% με HIV,

6,8% ηπατίτιδα Β, και

3,1% ηπατίτιδα C

Δεν είναι ακόμη γνωστό από ποιες χώρες του ΝΑΤΟ προήλθε το μολυσμένο αίμα ή αν προήλθε από πολλές χώρες, η μόνο από μία.

Δεν είναι επίσης γνωστό ΓΙΑΤΙ οι στρατιωτικές προμήθειες αίματος δεν ελέγχθηκαν για αυτές τις ασθένειες όταν οι δωρητές έδωσαν το αίμα.

Είναι ευρέως γνωστό ότι όποιο άτομο έλαβε αίμα μολυσμένο με οποιονδήποτε από αυτούς τους ιούς, κολλάει τον ίδιο τον ιό.

Ο HIV προκαλεί AIDS και παρόλο που η πάθηση μπορεί να αντιμετωπιστεί με τεράστια και επικίνδυνα αντιιικά φάρμακα, τα άτομα που έχουν μολυνθεί δεν «θεραπεύονται» ποτέ.

Όσοι υπηρετείτε στο στρατό ή όσοι έχετε μέλη της οικογένειας ή φίλους στο στρατό, μπορεί να θέλετε να τους ειδοποιήσετε . Δεδομένου ότι τα αποθέματα αίματος για το στρατό είναι πλέον γνωστό ότι είναι μολυσμένα με τον ιό που προκαλεί AIDS και άλλους ιούς που προκαλούν ηπατίτιδα.

 

Υ.Γ Με εμβόλια και μολυσμένο αίμα…μπορείς άνετα να εξολοθρεύσεις τον στρατό του αντιπάλου σου χωρίς καν να δώσεις μάχη.!! Όταν δεν έχεις ένα ΔΥΝΑΤΟ και υγιές στράτευμα…καλύτερα να μην πας στην μάχη.

 

Πηγή

Προβολές : 664


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα