Νέα φρικτή αποκάλυψη για τα εμβόλια της Pfizer!!! Προκαλεί καρκίνο turbo σε άτομα που υπάκουσαν στην κυβέρνηση «προστατεύοντας» τον εαυτό τους από τον COVID με αυτές τις φρικτές λήψεις!!!

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τα εμβόλια της Pfizer!!! Προκαλεί καρκίνο turbo σε άτομα που υπάκουσαν στην κυβέρνηση «προστατεύοντας» τον εαυτό τους από τον COVID με αυτές τις φρικτές λήψεις!!!

31 Οκτωβρίου, 2023 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:855
Μοίρασέ το

 

 

Εδώ είναι η αληθινή ιστορία για τον καρκινογόνο ιό πιθήκων SV40 και τη μυστική συμπερίληψή του στα εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας.

Αυτό το χαζάρικο ανθρωπόμορφο ΚΤΗΝΟΣ, ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, θα έπρεπε να έχει στηθεί ΑΝΕΥ ΔΙΚΗΣ, μαζί με τις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΟΡΝΕΣ, ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ…ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ…
Θέλω να ονειρεύομαι και να ελπίζω πως θα βρεθούν εκατομμύρια άνθρωποι σ’ ολόξκληρο τον κόσμο, που οδηγήσουν όλους όσους ενεπλάκησαν σ’ αυτήν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Σ’ αυτους που πρέπει να οδηγηθούν στο ικρίωμα, προσθέστε και τους … “γονείς” που εμβολίασαν μικρά παιδιά…

Σε περίπτωση που το χάσατε, το Plasmidgate , όπως το αποκαλούν τώρα, εφιστά την παγκόσμια προσοχή στο γεγονός ότι τα εμβόλια γενικά, συμπεριλαμβανομένων των εμβόλια του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19) από το Operation Warp Speed, είναι θανατηφόρα φάρμακα φορτωμένα με όλα τα είδη τοξικά, ενοχλητικά συστατικά.

 

Το είδος που προέκυψε ως απόκριση στο Plasmidgate έχει να κάνει με τον ιό Simian 40, επίσης γνωστό ως SV40, έναν μολυσματικό παράγοντα που βρέθηκε σε φιαλίδια της ένεσης COVID του αγγελιοφόρου RNA (mRNA) της Pfizer. Αυτή η ίδια τοξίνη SV40 χρησιμοποιήθηκε στα πρώτα εμβόλια στον κόσμο για την πολιομυελίτιδα, που γνωρίζουμε τώρα – και προκαλεί καρκίνο .

 

Σε συνδυασμό με τα άλλα ιδιαίτερα θανατηφόρα συστατικά που βρίσκονται στα jabs για τον COVID, το SV40 φαίνεται να προκαλεί καρκίνο turbo σε άτομα που υπάκουσαν στην κυβέρνηση «προστατεύοντας» τον εαυτό τους από τον COVID με αυτές τις φρικτές λήψεις.

 

Ο μικροβιολόγος Kevin McKernan πρωτοστάτησε στην έρευνα για τα πλασμίδια που οδήγησε στο Plasmidgate, αποκαλύπτοντας στη διαδικασία ότι οι ενέσεις COVID περιέχουν συστατικά που δεν έχουν αποκαλυφθεί που τα καθιστούν ακατάλληλα για την καταναλωτική αγορά και ένα μολυσμένο προϊόν που ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) έχει νομική απαίτηση να αποσυρθεί από τη δημόσια χρήση – αν και αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη.

 

(Σχετικά: Ρίξτε μια ματιά στην προηγούμενη κάλυψη σχετικά με το Plasmidgate και τι κάνει το SV40 στο ανθρώπινο σώμα, προκαλώντας το σχηματισμό καρκίνου.)

 

Κάθε δόση της ένεσης COVID της Pfizer περιέχει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ αντίγραφα του “ενισχυτή” SV40

Σε μια πρόσφατη ενημέρωση της συνεχιζόμενης έρευνάς του, ο McKernan έγραψε στο Twitter στο X ότι εντόπισε δισεκατομμύρια αντίγραφα του SV40, το οποίο περιγράφει ως «ενισχυτικό», μέσα σε κάθε φιαλίδιο ένεσης COVID, τουλάχιστον από την Pfizer.

 

Η χρήση της λέξης “ενισχυτής” από τον McKernan φαίνεται να υποδηλώνει αυτό που επισήμανε νωρίτερα ο συγγραφέας σχετικά με το πώς τα εμβόλια για τον COVID φαίνονται μοναδικά κατάλληλα όχι μόνο για να πυροδοτήσουν τον σχηματισμό καρκίνου, αλλά και να επιταχύνουν ή να ενισχύσουν την ανάπτυξη και εξάπλωσή του, σκοτώνοντας τον ξενιστή πολύ πιο γρήγορα από εμβόλια του παρελθόντος, τα περισσότερα (αναμφισβήτητα όλα ) από τα οποία είναι βιολογικά όπλα μεταμφιεσμένα ως «φάρμακο».

 

“Η δοκιμασία που στοχεύει τον ενισχυτή SV40 εμφανίζεται μόνο στην Pfizer”, έγραψε ο McKernan, με την πρόταση να δοκίμασε τις άλλες λήψεις και δεν βρήκε τις ίδιες ανωμαλίες ή τουλάχιστον τόσες ανωμαλίες στον ίδιο βαθμό που παρατηρούνται στην Pfizer.

 

“Δισεκατομμύρια αντίγραφα του ενισχυτή ανά δόση. Η φθορομέτρηση υποδηλώνει ότι βρισκόμαστε υπό μέτρηση θραυσμάτων κάτω των 100 bp κατά τάξεις μεγέθους. Ο ενισχυτής είναι 72 bp.”

 

Αυτοί είναι περίπλοκοι επιστημονικοί όροι, αλλά αρκεί να πούμε ότι οι ενέσεις με mRNA COVID της Pfizer δεν είναι αυτό που μας είπε η ίδια η Pfizer, και τα lapdog media και τα κυβερνητικά περιουσιακά της στοιχεία, σχετικά με την «ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» αυτών των φιαλιδίων φαρμάκων.

 

Την ίδια ημέρα που ο McKernan δημοσίευσε αυτές και άλλες ενημερώσεις, η Health Canada επιβεβαίωσε την παρουσία μόλυνσης από DNA στα φιαλίδια της Pfizer, επαληθεύοντας επίσης ότι η Pfizer δεν αποκάλυψε ποτέ αυτή τη μόλυνση στο κοινό όπως απαιτείται στον Καναδά, όπως απαιτείται στις ΗΠΑ

 

Ταυτοποιήθηκαν πολλαπλές αλληλουχίες του SV40, σύμφωνα με τον Janci Lindsay PhD, διευθυντή τοξικολογίας και μοριακής βιολογίας για τις Υπηρεσίες Υποστήριξης Τοξικολογίας, συμπεριλαμβανομένου ενός προαγωγέα SV40 εκτός από έναν ενισχυτή SV40 .

 

«Η αρχή αντιγραφής SV40, ο προαγωγέας SV40 και ο ενισχυτής SV40, που περιέχει μια αλληλουχία πυρηνικής στόχευσης που μεταφέρει το ωφέλιμο φορτίο του DNA κατευθείαν στον πυρήνα», φέρεται να είπε ο Lindsay για την ανακάλυψη.

 

Το SV40 είναι τεχνικά παράνομο για χρήση σε εμβόλια στις ΗΠΑ από το 1961 όταν ψηφίστηκε ομοσπονδιακός νόμος που το απαγορεύει. Αυτό σημαίνει ότι η Pfizer είναι τώρα υπεύθυνη για την απελευθέρωση αυτών των παράνομων, θανατηφόρων δηλητηρίων στο κοινό και η ταχεία δικαιοσύνη είναι δικαιολογημένη κατά της κακής εταιρείας και των ηγετών και των υποστηρικτών της.

 

Τα τελευταία νέα σχετικά με την τοξική φύση των εμβολίων, τα οποία αποτελούν μέρος του παγκόσμιου σχεδίου υποδούλωσης και εξαπάτησης των φαρμάκων της Big Pharma , μπορούν να βρεθούν στο Vaccines.news .

 

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

 

Expose-News.com

 

NaturalNews.com

 

 

Πηγή

Προβολές : 855


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα