Νέες απαγορεύσεις από το WEF...Δεν θα έχουμε το δικαίωμα να κατέχουμε αυτοκίνητα...!!!

Νέες απαγορεύσεις από το WEF...Δεν θα έχουμε το δικαίωμα να κατέχουμε αυτοκίνητα...!!!

7 Ιανουαρίου, 2023 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:609
Μοίρασέ το

 

Το WEF δηλώνει «Μπορείτε να περπατήσετε ή να μοιραστείτε»

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab έχει δηλώσει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν δικαίωμα να έχουν δικό τους αυτοκίνητο και μπορούν αντ ‘ αυτού να «περπατήσουν ή να μοιραστούν». Σύμφωνα με το WEF, πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν τα δικά τους οχήματα και αυτή η κατάσταση πρέπει να διορθωθεί με την τιμολόγηση τους εκτός αγοράς.

Χιλιάδες ιδιωτικά τζετ πετούν στο Νταβός κάθε χρόνο για την ετήσια σύνοδο κορυφής του WEF, αλλά σύμφωνα με τον Klaus Schwab οι απλοί άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν δικό τους αυτοκίνητο. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ:

  

Σε ένα έγγραφο που δημοσιεύθηκε από το WEF, η ελίτ του Νταβός ισχυρίζεται ότι η κοινή χρήση των αυτοκινήτων πρέπει να γίνει μέρος μιας « κυκλικής προσέγγισης » προκειμένου να μειωθούν οι παγκόσμιες απαιτήσεις για πολύτιμα μέταλλα και ορυκτά καύσιμα.

Οι δηλώσεις του Klaus Schwab και των τσιράδων του γίνονται όλο και πιο εκτός πραγματικότητας μέρα με τη μέρα. Η κατάσταση θα ήταν σχεδόν αστεία αν το WEF δεν είχε διεισδύσει στα υπουργικά συμβούλια των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο με διπλούς πράκτορες να κάνουν τις προσφορές τους.

Και δεν είναι μόνο ο Καναδάς. Η εισερχόμενη δημοκρατική μαστίγιο της Βουλής των Αντιπροσώπων Κάθριν Κλαρκ βρίσκεται σταθερά υπό τον έλεγχο του WEF και αναλαμβάνει να εφαρμόσει τις πολιτικές του Σβάμπ στην Αμερική.

Αυτοί οι λεγόμενοι Young Global Leaders λαμβάνουν τώρα οδηγίες από το Νταβός ότι πάρα πολλοί άνθρωποι διαθέτουν ιδιωτικά οχήματα και ότι πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά με τεράστιες αυξήσεις στις τιμές του φυσικού αερίου.

Επικαλούμενο το γεγονός ότι « το μέσο αυτοκίνητο ή φορτηγό στην Αγγλία οδηγείται μόλις το 4% του χρόνου », το WEF ισχυρίζεται ότι αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι στις ανεπτυγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, δεν θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να έχουν δικό τους αυτοκίνητο. Οι άνθρωποι θα πρέπει να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους και να περπατήσουν ή να μοιραστούν, επειδή “πλατφόρμες κοινής χρήσης αυτοκινήτου όπως το Getaround και το BlueSG έχουν ήδη εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία για να προσφέρουν οχήματα όπου πληρώνετε ανά ώρα χρήσης”.

Και δεν είναι μόνο τα αυτοκίνητα.

Το τέλος της ιδιωτικής ιδιοκτησίας είναι απαραίτητο , σύμφωνα με το WEF, και μπορεί να εφαρμοστεί σε οτιδήποτε , από αυτοκίνητα έως ιδιωτικές κατοικίες , ακόμη και σε αρχές σχεδιασμού σε όλη την πόλη.

« Μια διαδικασία σχεδιασμού που εστιάζει στην εκπλήρωση της βασικής ανάγκης αντί του σχεδιασμού για την αγορά προϊόντων είναι θεμελιώδης για αυτήν τη μετάβαση», αναφέρει το WEF. « Αυτή είναι η νοοτροπία που απαιτείται για τον επανασχεδιασμό των πόλεων για τη μείωση των ιδιωτικών οχημάτων και άλλων χρήσεων».

Μέρος της « κυκλικής προσέγγισης » του WEF φαίνεται να οδηγεί τις ήδη υψηλές τιμές του φυσικού αερίου ακόμη υψηλότερες.

Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στα τέλη του περασμένου έτους, το WEF απηύθυνε έκκληση προς τη λεγεώνα των νέων παγκόσμιων ηγετών του, δηλώνοντας ότι οι τιμές του φυσικού αερίου που ζήσαμε το 2022 δεν ήταν απλώς αρκετά υψηλές. Σαν οι απλοί άνθρωποι να μην υποφέρουν αρκετά από την αντλία βενζίνης, ο Klaus Schwab ισχυρίζεται ότι οι τρέχουσες τιμές είναι πολύ « υποτιμημένες ».

Το άρθρο του WEF είναι περίπλοκο και ανειλικρινές, αλλά βασικά ζητά τον τερματισμό όλων των εκπτώσεων φόρου για την παραγωγή πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα — μαζί με την εισαγωγή πολύ υψηλότερων φόρων.

Αυτή η ιδέα δεν είναι νέα. Βασικά είναι η ίδια ιδέα με την τιμολόγηση των ορυκτών καυσίμων με βάση την περιεκτικότητά τους σε άνθρακα. Το αποτέλεσμα θα καθιστούσε την ιδιοκτησία φυσικού αερίου και αυτοκινήτου μια απρόσιτη πολυτέλεια για τη συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού.

Μέσω του WEF :

Πρώτον, οι κορυφαίες δημοκρατίες θα πρέπει να συμφωνήσουν να τερματίσουν την υποτιμολόγηση των ορυκτών καυσίμων, η οποία είναι ο κύριος παράγοντας που εμποδίζει τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια. Η υποτιμολόγηση που σχετίζεται με την παραγωγή και την καύση άνθρακα, πετρελαίου και φυσικού αερίου ανήλθε σε 5,9 τρισεκατομμύρια δολάρια σε οικονομικό κόστος το 2020. Σχεδόν το ένα τέταρτο αυτών των απωλειών – 1,45 τρισεκατομμύρια δολάρια – σημειώθηκε σε 48 μεγάλες και μικρότερες δημοκρατίες.

Οι κορυφαίες δημοκρατίες της G20 θα πρέπει συλλογικά να δεσμευτούν στη σταδιακή κατάργηση των ελαφρύνσεων κόστους και φόρων για την παραγωγή και την κατανάλωση ορυκτών καυσίμων. Θα πρέπει επίσης να προβούν σταδιακά σε πιο αποτελεσματική τιμολόγηση των ορυκτών καυσίμων μέσω φόρων ή εμπορεύσιμων αδειών για την κάλυψη του κόστους της τοπικής ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της υπερθέρμανσης του πλανήτη και άλλων οικονομικών ζημιών.

Όλη αυτή η συζήτηση για τη σταδιακή κατάργηση της παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου προς όφελος της «καθαρής ενέργειας» είναι ενδιαφέρουσα, δεδομένου ότι ο Μπιλ Γκέιτς συνελήφθη να παραδέχεται στον στενό του κύκλο ότι το όλο θέμα είναι απάτη.

Σύμφωνα με τον Gates, ο οποίος μιλούσε σε ιδιωτικό ακροατήριο, η αιολική, η ηλιακή, η τεχνολογία μπαταριών και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορεί να είναι της μόδας και μπορεί να είναι πολύτιμες πηγές εσόδων για τη βρώμικη πλούσια ελίτ, αλλά δεν είναι ικανές να λύσουν την κλιματική αλλαγή .

Και προφανώς το γεγονός ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας δεν είναι στην πραγματικότητα ικανές να λύσουν την κλιματική αλλαγή, παρά το γεγονός ότι μας πουλήθηκαν ως η θεραπεία για τη λεγόμενη ανθρώπινη υπερθέρμανση του πλανήτη, είναι υστερικά αστείο για τον Μπιλ Γκέιτς.

Καταραμένα πράγματα, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε. Αλλά ο Γκέιτς έχει μια ιστορία να είναι – ύποπτα – ένα βήμα πριν από μεγάλες παγκόσμιες καταστροφές. Και να τα εκμεταλλευτείτε όταν φτάσουν.

Πραγματικά πιστεύουν ότι τα κατάφεραν όλα και ότι δεν θα το προσέξουμε και δεν θα τους λογοδοτήσουμε.

  

Υπάρχουν τρεις ακόμη διατάξεις για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στον ιστότοπο του WEF, οι οποίες θα αύξαναν μαζικά την τιμή των ορυκτών καυσίμων σε γενικές γραμμές. Το WEF δικαιολογεί τη μαζική αύξηση του κόστους απόκτησης αυτοκινήτου με αυτή τη δήλωση:

Καθυστερώντας τη μετάβαση στην καθαρή ενέργεια, οι κορυφαίες δημοκρατίες καθιστούν τις οικονομίες τους πιο ευάλωτες μέσω της συνεχούς εξάρτησης από ορυκτά καύσιμα. Η συλλογική δράση για την προώθηση μιας πράσινης μετάβασης δεν είναι μόνο καλή για το κλίμα αλλά και κρίσιμη για την προστασία της δημοκρατίας.

Το βασικό σημείο στην τελευταία διακήρυξη του Klaus Schwab είναι ότι τα ορυκτά καύσιμα είναι επί του παρόντος « υποτιμημένα ». Φυσικά, οι αμερικανοί καταναλωτές πληρώνουν επί του παρόντος την «αγοραία τιμή» για αυτά τα καύσιμα. Προφανώς η «τιμή της αγοράς» είναι πολύ χαμηλή για το WEF, το οποίο πιστεύει ότι μπορεί να ελέγξει την παγκόσμια αγορά από τους διαδρόμους εξουσίας στο Νταβός.

Ακούγεται πολύ σαν τη συμπεριφορά μιας τεχνοκομμουνιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Αυτό μας οδηγεί στο μεγάλο ερώτημα. Πόσο καιρό — ημέρες, εβδομάδες, μήνες — προτού δούμε τη συμβιβασμένη κυβέρνηση Μπάιντεν να λάβει ρυθμιστικά μέτρα για να συμμορφωθεί με αυτό το διάταγμα του WEF;

Ποιες είναι οι πιθανότητες για μια εκτελεστική εντολή;

  


Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Πηγή μετάφρασης

Προβολές : 609


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα