Νέες «βόμβες» Νουλέζα για εμπλοκή πολιτικού στους βιασμούς της 12χρονης: «Θα τον αποκαλύψω αν χρειαστεί»

Νέες «βόμβες» Νουλέζα για εμπλοκή πολιτικού στους βιασμούς της 12χρονης: «Θα τον αποκαλύψω αν χρειαστεί»

12 Απριλίου, 2023 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:339
Μοίρασέ το

 

Για παρακρατικό μηχανισμό που απειλεί το ανήλικο κορίτσι κάνει λόγο ο γνωστός δικηγόρος

Τι θα πει: “αν χρειαστεί”;;;
Μιλάμε για ένα παιδάκι δώδεκα χρόνων… περιμενετε να μην φοβάται ν’ αποκαλύψει το όνομα του πολιτικού βιαστή της;;;
Αναρωτήθηκε ποτέ κανείς, τι σεισμοί τεκτονικοί γίνονται καθημερινά στην ψυχή αυτού του παιδιού;;;
Κύριε Νουλέζα, βγειτε και πείτε το όνομα του ΒΙΑΣΤΗ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Κι εμείς ως λαός, κολλημένοι στην κλειδαρότρυπα, κοντά ένα χρόνο τώρα, αντί να λιντσάρουμε ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ…
Ήσυχοι και ανακουφισμένοι που δεν έτυχε στο δικό μας παιδί…
ΜΑΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…
ΣΑΠΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ, ΣΑΠΙΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΜΑΣ, ΔΟΚΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ…

Ο γνωστός δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος είχε καταγγείλει εμπλοκή πολιτικών προσώπων και απόπειρα συσκότισης στην δυσώδη υπόθεση του Κολωνού, με θύμα την 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμών και μαστροπείας, επανέρχεται με νέες «βόμβες».

Ο ποινικολόγος, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον καναλάρχη που φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα παιδοβιαστών.

Σύμφωνα με τον κ. Νουλέζα, η 12χρονη «αναγνώρισε γνωστό καναλάρχη Αθηνών (επονομαζόμενο βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!» και όπως καταγγέλλει, το παιδί συναντήθηκε 20-30 φορές με τον καναλάρχη σε ταβέρνα στη Λένορμαν.

«Ήταν παρών ο Ηλ. Μίχος, τον γνωρίζει; Ας κληθεί από την κ. 33η Ανακρίτρια Αθηνών να το επιβεβαιώσει» σημειώνει στην ανάρτησή του.

«Ο κοινοβουλευτικός “πελάτης” είναι πρώην Βουλευτής!» αναφέρει ο κ. Νουλέζας σε συνέχεια των προηγούμενων καταγγελιών του και σημειώνει ότι αν χρειαστεί, θα αποκαλύψει το όνομά του: «Αν χρειαστεί θα τον αποκαλύψω αν φοβηθεί η δεν τον θυμάται η ανήλικη».

Παρακρατικοί τρομοκρατούν το παιδί – Προσπάθεια συγκάλυψης

Σε προηγούμενη ανάρτησή του αναφορικά με τον ιδιοκτήτη καναλιού που φέρεται να κακοποίησε την ανήλικη, ο δικηγόρος ανέφερε ότι το κορίτσι δέχεται απειλές από παρακρατικούς, καθώς «υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης».

Για μια ακόμα φορά, ο γνωστός δικηγόρος κάνει λόγο για μεγάλη λίστα επώνυμων και εύπορων παιδεραστών που επικοινωνούσαν με τον Μίχο για να κλείσουν ραντεβού φρίκης με την ανήλικη.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Συνταρακτική είδηση! Η 12χρονη ανήλικη από τον Κολωνό ανεγνώρισε γνωστό Καναλάρχη Αθηνών “πελάτη” (βασιλιά του Telemarketing) που την βίαζε σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Αναμένεται να γίνει δεκτό το αίτημα της να καταθέσει συμπληρωματικά στην κ 33 η Ανακρίτρια Αθηνών.

Ώστε να ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις για το κακούργημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος της. Διότι η ανήλικη όπως πληροφορούμαι αναζητά στο διαδίκτυο να θυμηθεί να εντοπίσει αρκετούς επώνυμους και εύπορους παιδεραστές που ασέλγησαν επάνω της. Μεταξύ αυτών ένας κοινοβουλευτικός που έβλεπε στο βήμα αλλά έκτοτε χάθηκε.

Η λίστα 213 είναι μακρά και οι περισσότεροι επικοινωνούσαν ώστε να καθορίσουν συνάντηση μέσω Ηλ. Μίχου κυρίως μέσω της πλατφόρμας Blindschat μέσω emails πολλές φορές με ψευδώνυμα.

Για αυτό έχουν προσπαθήσει επανειλημμένα με βία εντείνοντας τις ενέργειες τους με την πρόσφατη επίθεση αγνώστου που παραβίασε την είσοδο της οικίας της και επεχείρησε να την πλήξει με μαχαίρι να την τρομοκρατήσουν να την εκφοβίσουν και να της κλείσουν τελικά το στόμα.

Υπάρχει αγωνιώδης προσπάθεια συγκάλυψης όπως γίνεται αντιληπτό. Νομίζω ότι πρόκειται και για διάφορους παρακρατικούς που διεκπεραιώνουν τέτοιες εντολές. Η Δικαιοσύνη έχει ζητήσει την λήψη πρόσθετων μέτρων φύλαξης της».

 

 

Πηγή

Προβολές : 339


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα