Νέος πολιτικός φορέας υπό τους Τσίπρα και Παπανδρέου μετά τις ευρωεκλογές

Νέος πολιτικός φορέας υπό τους Τσίπρα και Παπανδρέου μετά τις ευρωεκλογές

8 Φεβρουαρίου, 2024 16 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

 

Οι δυσαρεστημένοι των ηγεσιών Κασσελάκη και Ανδρουλάκη ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε νέο φορέα

– Μαζί τους και η Νέα Αριστερά που για να επιβιώσει θα πρέπει να μπει σε ένα μεγαλύτερο σχήμα – Ο ρόλος του Χάρη Δούκα!

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν με τις υπάρχουσες ηγεσίες να κερδίσουν τον Μητσοτάκη οπότε έχει αρχίσει η ζύμωση από διάφορα στελέχη ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο κόμμα που θα ενώσει την κεντροαριστερά!

Νέος πολιτικός φορέας υπό τους Τσίπρα και Παπανδρέου μετά τις ευρωεκλογές – Οι δυσαρεστημένοι των ηγεσιών Κασσελάκη και Ανδρουλάκη ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε νέο φορέα – Μαζί τους και η Νέα Αριστερά που για να επιβιώσει θα πρέπει να μπει σε ένα μεγαλύτερο σχήμα - Ο ρόλος του Χάρη Δούκα!
Για να μην το πολυκουράζουμε το πράμα και επειδή τα λόγια είναι περιττά, προτείνω την παρακάτω εικόνα…
Καλλιόπη Σουφλή

Τα πράγματα είναι απλά. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν μπορούν με τις υπάρχουσες ηγεσίες να κερδίσουν τον Μητσοτάκη οπότε έχει αρχίσει η ζύμωση από διάφορα στελέχη προκειμένου να έχουμε έναν καινούριο φορέα ο οποίος θα ενώσει στελέχη από όλα τα κόμματα της Κεντροαριστεράς.

Ήδη στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν στελέχη που κινούνται σε αυτή τη λογική θεωρώντας ότι το ΠΑΣΟΚ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη «αντε να βγει δεύτερο» αλλά χωρίς να μπορέσει να αποτελέσει εναλλακτική επιλογή εξουσίας.

Ήδη ο Μανώλης Χριστοδουλάκης συμμετέχοντας στην εκδήλωση μαζί με τον Διονύση Τεμπονέρα και την Έφη Αχτσιόγλου δείχνει το δρόμο της σύμπραξης των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Η εκδήλωση αυτή όπως έχουμε ξαναγράψει έχει βάλει σε αναμμένα κάρβουνα τις ηγεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.

Στον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη κοντά στον Κασσελάκη με εντολή του, τήν έχουν αποκηρύξει θεωρώντας πλέον τον Διονύση Τεμπονέρα κάτι σαν «προδότη».

Την θέληση να συμμετάσχουν σε ένα μεγαλύτερο σύνολο έχουν και στη Νέα Αριστερά.

Δεν είναι μόνο ότι η Έφη Αχτσιόγλου συμμετέχει σε μία τέτοια εκδήλωση αλλά το πιστοποιούν και άλλα γεγονότα.

Η Νέα Αριστερά είναι ένα αδύναμο κόμμα που στις δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει ένα 3% με το ζόρι.

Νέος πολιτικός φορέας υπό τους Τσίπρα και Παπανδρέου μετά τις ευρωεκλογές – Οι δυσαρεστημένοι των ηγεσιών Κασσελάκη και Ανδρουλάκη ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε νέο φορέα – Μαζί τους και η Νέα Αριστερά που για να επιβιώσει θα πρέπει να μπει σε ένα μεγαλύτερο σχήμα - Ο ρόλος του Χάρη Δούκα!

Η επιβίωσή των στελεχών (Αχτσιόγλου, Χαρίτση, Ηλιοπουλου, Τσακαλώτου κ.α) περνάει μέσα από ένα μεγαλύτερο πολιτικό σχήμα.

Σε αυτή την ιδέα έχει μπει και ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος πλέον κρατάει αποστάσεις από τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και ο Γιώργος Παπανδρέου που οι απόψεις για σύμπραξη των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ είναι παλιές.

Πριν καν μιλήσει ο Τσίπρας για προοδευτική διακυβέρνηση.

Παρόμοιες απόψεις έχουν και άλλα στελέχη όπως η Λούκα Κατσέλη που θα κάνει μία δική της πρωτοβουλία για την αναμόρφωση του χώρου με τη συμμετοχή και υπογραφή και άλλων προσωπικοτήτων.

Σε αυτή την εξίσωση πάνε να βάλουν κάποιοι και τον Χάρη Δούκα επειδή κατάφερε να ενώσει τις κεντροαριστερές δυνάμεις κερδίζοντας το δήμο Αθηναίων.

Πρόσφατα ο ίδιος είχε συνάντηση με τους Χαρίτση-Ηλιόπουλο προκειμένου να τον στηρίξουν στον αγώνα που δίνει να γίνει και πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Όμως υπάρχει ευρύτερη ατζέντα πίσω από αυτή την συνάντηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, στο συνέδριο θα έχουμε τρομερές φασαρίες, στο ΠΑΣΟΚ αρχίζει η αμφισβήτηση ότι δεν φτάνει να είμαστε μόνο 2ο κόμμα, στη Νέα Αριστερά ψάχνονται μανιωδώς για συνεργασίες, οπότε η δημιουργία νέου φορέα θα είναι η φυσική κατάληξη μετά τις ευρωεκλογές.

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα