Νέο σωσίβιο στην κυβέρνηση από τον Στίγκα

Νέο σωσίβιο στην κυβέρνηση από τον Στίγκα

13 Σεπτεμβρίου, 2023 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:550
Μοίρασέ το

 

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, κατάφερε να αναβαθμίσει ακόμα και την Μιχαηλίδου!

Για την ακρίβεια, ουδείς θα φανταζόταν πως θα βρισκόταν αρχηγός της αντιπολίτευσης που θα διασυρόταν ακόμα και από την Δόμνα Μιχαηλίδου!

 

 

 

Αρκεστείτε στην σύνθεση της εικόνας… άνευ σχολίου…

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Όσο για τον δάσκαλο… το δεκανίκι της κυβέρνησης των δολοφόνων, καλά κρατεί…

 

 

Νίκη και Σπαρτιάτες βρέθηκαν στο στόχαστρο της υφυπουργού Παιδείας Δόμνας Μιχαηλίδου στην Ολομέλεια της Βουλής – ειδικά για τον πρόεδρο των Σπαρτιατών η συζήτηση ήταν επώδυνη καθώς αποδείχθηκε ότι δεν γνώριζε το θέμα για το οποίο ρωτούσε.

Με τις κοινοβουλευτικές εμφανίσεις, είναι λογικό για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προσπαθεί απεγνωσμένα να διασώσει την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών, καθώς είναι η βολικότερη αντιπολίτευση που θα μπορούσε να φανταστεί.

 

Για την ακρίβεια, ουδείς θα φανταζόταν πως θα βρισκόταν αρχηγός της αντιπολίτευσης που θα διασυρόταν ακόμα και από την Δόμνα Μιχαηλίδου!

Η ερώτηση Στίγκα αφορούσε το γκράφιτι στο ταβάνι του Β΄ Δημοτικού Σχολείου στην Κόρινθο που δήθεν βάφτηκε στα χρώματα των ΛΟΑΤΚΙ.

 

Όμως η Δ. Μιχαηλίδου του απέδειξε ότι ήταν στα χρώματα του ουράνιου τόξου και όχι των ΛΟΑΤΚΙ. «Το γκράφιτι έχει επτά χρώματα, όπως άλλωστε έχει και το ουράνιο τόξο.

Όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε ή με τις αγωνίες που φαίνεται ότι έχετε να έχετε ψάξει, ότι η σημαία των ΛΟΑΤΚΙ έχει μόνο έξι χρώματα», σημείωσε η υφυπουργός υποχρεώνοντας τον Β. Στίγκα να δηλώσει «αδιάβαστος»! 

ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού): Δεν γνωρίζατε πόσα χρώματα είναι το ουράνιο τόξο και πόσα χρώματα έχει η σημαία της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας πριν έρθετε μαζί με όλο σας το κόμμα να κάνετε αυτή την επίκαιρη ερώτηση…

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΤΙΓΚΑΣ (Πρόεδρος των Σπαρτιατών): Αδιάβαστος, το ομολογώ.

ΔΟΜΝΑ-ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ (Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού): Εγώ πραγματικά θα έλεγα συγνώμη και θα ζητούσα και τον λόγο και από τους συνεργάτες μου που δεν με ενημέρωσαν για μια ερώτηση, η οποία εν τέλει δεν έχει καμία ουσία.
«Θα μπορούσατε να είχατε μετρήσει. Μέχρι το 7 πάει το μέτρημα, δεν πάει ούτε μέχρι το 107 ούτε μέχρι το 1.007», είπε δεικτικά η Δ. Μιχαηλίδου στον Β. Στίγκα.

 

Ακολούθησε ερώτηση του προέδρου της Νίκης Δημήτρη Νατσιού για τα σχολικά βιβλία.

 

Ο Δ. Νατσιός επικαλέστηκε τα 35 χρόνια που ήταν εκπαιδευτικός και είπε ότι «το 1984 το ησύχιο και ταπεινό περιβόλι της Παναγίας μας, με ένα εξαιρετικό βιβλίο, «Το Άγιον Όρος και η Παιδεία του Γένους», μας είχε προειδοποιήσει για το τι θα συμβεί: «Από πολλά χρόνια τώρα γίνεται συστηματική προσπάθεια, διαρκώς αυξανόμενη να πολεμηθεί η πίστης, να βγει από τα ελληνικά σχολεία ο Χριστός, να διαστρεβλωθεί η ιστορία μας» -αυτό ειπώθηκε πριν το Ρεπούσιον άγος- «να ευτελιστεί η σημασία των μεγάλων εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα που τόσο ζει ο λαός μας, να πάψει η ορθόδοξος εκκλησία να είναι η ψυχή του γένους μας, να καταντήσουν τα παιδιά μας εύκολη λεία κάθε νοητού και φανερού θηρίου»».

«Νομίζω καλύτερα που σας έχουμε στο Κοινοβούλιο από τα 35 χρόνια στη τάξη. Πραγματικά! Και αυτό το λέω ως αρμόδια υφυπουργός», σχολίασε η Δ. Μιχαηλίδου.

 

 

Πηγή

Προβολές : 550


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα