Νέρωνας σε ρόλο πρωθυπουργού

Νέρωνας σε ρόλο πρωθυπουργού

22 Αυγούστου, 2023 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:624
Μοίρασέ το

 

 

ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ… ΚΙ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…
ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ…
ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ…  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ;;;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσκάλεσε στην Αθήνα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντιμίρ Ζελένσκι, στο περιθώριο της υποτιθέμενης άτυπης διάσκεψης για τα δυτικά Βαλκάνια.

Οποιοσδήποτε πρωθυπουργός οποιασδήποτε κυρίαρχης χώρας, θα αξιοποιούσε την συγκεκριμένη σύναξη για να προωθήσει, να παρουσιάσει, να υπηρετήσει ή να επιβάλει τα συμφέροντα της χώρας του.

Ο Μητσοτάκης όμως, δεν έκανε ούτε καν μία απλή αναφορά στα κρίσιμα και πολλά εθνικά θέματα, τα οποία έχουν υπαρξιακή σημασία για την επιβίωση της πατρίδας μας.

Δεν άρθρωσε λέξη για την συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου, η οποία είναι πολύ χειρότερη, πολύ πιο βάρβαρη, και φυσικά πολύ παλαιότερη από το δράμα της Ουκρανίας.

 

Δεν έβγαλε άχνα για την εισβολή της Τουρκίας στην εθνική μας κυριαρχία μέσω του παράνομου μνημονίου με τη Λιβύη.

 

Θέματα που όχι μόνο θα έπρεπε να είναι πρώτα σε κάθε δημόσια διεθνή εμφάνιση του πρωθυπουργού, αλλά θα έπρεπε να έχουν επισύρει – με την απειλή του βέτο – ανάλογες και χειρότερες κυρώσεις στην Τουρκία με αυτές που επιβλήθηκαν στην Ρωσία.

Αντίθετα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο άλλος Νέρωνας, την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν, υποσχέθηκε την «αναστήλωση» της Οδησσού. Την ίδια υπόσχεση είχε δώσει και για το μαιευτήριο της Μαριούπολης, το οποίο όμως εντέλει το αποκατέστησε ο Πούτιν.

Η συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να εξηγηθεί μόνο με δύο τρόπους:

Είτε με την θεωρία ότι ο Κυριάκος είναι συνειδητός πράκτορας της Τουρκίας, είτε με τη βοήθεια της επιστήμης.

 

 

Πηγή

Προβολές : 624


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα