Νίκος Αντωνιάδης: “ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!  ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!  ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ !!  ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 16 ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ !! Εκκλησία της Ελλάδος, καληνύχτα..”

Νίκος Αντωνιάδης: “ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ !! ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 16 ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ !! Εκκλησία της Ελλάδος, καληνύχτα..”

7 Ιουλίου, 2020 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:775
Μοίρασέ το
Νίκος Αντωνιάδης: Έσπασαν όλοι μαζί τα μούτρα τους. Στο Τριμελές Εφετείο Αγρινίου. Το οποίο τους έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι, που ακούστηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής Δικαιοσύνης.
Και μας έκανε να ελπίζουμε: Ότι η Δικαιοσύνη, η Θέμιδα, το τελευταίο αυτό καταφύγιο των αδικημένων Ελλήνων, ΖΕΙ !! Αντιστέκεται!!
Ένα κομμάτι της Δικαιοσύνης είναι υγιές και ολοένα μεγαλώνει!! Τίποτα δεν έχει χαθεί! Και χαίρομαι που συνέβαλα σήμερα για μία ακόμα φορά στην ανάδειξη της υγιούς, της ελπιδοφόρας αυτής πλευράς της Δικαιοσύνης.

Popi Soufli Κύριε Αντωνιάδη, γνωρίζοντας από κοντά τις πολυετείς δικαστικές μάχες που έχετε δώσει στο πλευρό των μοναχών της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, έχοντας απέναντί τους τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και τις άδικες κατηγορίες, αλλά και το ανελέητο κυνηγητό που έχουν υποστεί, και έχοντάς το προβάλει κατά κόρον στο προηγούμενο ιστολόγιό μου, σας συγχαίρω.
Εύχομαι να είναι η τελευταία μάχη αυτή και να μην έχουν συνέχεια οι άδικοι και πέραν πάσης φαντασίας διωγμοί των αξιαγάπητων μοναχών.
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου, αποδείχθηκε ας μου επιτραπεί η έκφραση, “κακόψυχος”… άλλωστε, όπως γνωρίζετε έχω υποστεί κι εγώ διώξεις απ’ αυτόν, επειδή στήριξα με τις αναρτήσεις μου τους μοναχούς… και μάλιστα ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙΣΕΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ… φαίνεται πως εκεί “ελέγχεται” η κατάσταση με την “δικαιοσύνη”…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Έχοντας ζήσει από κοντά εδώ και οκτώ χρόνια τις άδικες διώξεις των μοναχών της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος από τον μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο, η σημερινή μέρα, κατά την οποία ο έγκριτος ποινικολόγος Νίκος Αντωνιάδης, ενέγραψε μια ακόμη μεγάλη νίκη υπερασπιζόμενος τους μοναχούς, επιτρέψτε μου να νοιώθω πως αυτή η νίκη, είναι και για μένα μια δικαίωση, καθώς ο διώκτης των μοναχών, ήταν και δικός μου διώκτης… και μάλιστα δικάστηκα ερήμην, καθ’ όσον η δίκη, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ορίστηκε στο Μεσολόγγι… φαίνεται πως “ο Ιερόθεος, “είχε τους λόγους του”…
Έχοντας φιλοξενηθεί πολλάκις στο εκπληκτικό αυτό μοναστήρι, με τους υπέροχους και αξιαγάπητους μοναχούς, που δίνουν καθημερινές μάχες αλληλεγγύης σ’ όποιον έχει ανάγκη, και παράγοντας ένα τιτάνιο έργο που έχει φτάσει ως τα πέρατα της οικουμένης, σήμερα, γιορτάζω κι εγώ μαζί τους, την τεράστια νίκη του κ. Αντωνιάδη και την δική τους δικαίωση.
Κύριε Αντωνιάδη, εύχομαι εσείς, η οικογένειά σας και ο αγώνας που δίνεται, να έχει πάντα την ευλογία του Θεού και των μοναχών…
Το φωτογραφικό υλικό, στο τέλος της ανάρτησης, είναι από το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, από την Ιερά Μονή.
Είναι κατά σειράν ο σεβάσμιος και φωτισμένος Ηγούμενος κ. Σπυρίδων Λογοθέτης, οι αγαπημένοι μου μοναχοί Ιγνάτιος και Ρωμανός, ο εξομολογητής μου Ιερώνυμος και ο ακούραστος Ιωάννης Διώτης, ο αγωνιστής ιερέας με το πλούσιο συγγραφικό του έργο.
Ο Νίκος Αντωνιάδης

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ !!

ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 16 ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ !!

18 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

Νίκος Αντωνιάδης, δικηγόρος των 16 μοναχών:

“Εφέτες του Αγρινίου,
Ένσταση κατά της εφέσεως της Εισαγγελέως Εφετών Αγρινίου κατά της ομόφωνης αθωωτικής απόφασης του Μεσολογγίου. Πρόκειται για μνημείο εισαγγελικής αυθαιρεσίας. Ασκήθηκε η έφεση “για να ασκηθεί”. Για να διατηρηθεί η ομηρία των μοναχών και η κρατική τρομοκρατία, για το χατήρι του εκκλησιαστικού κατεστημένου. Για να διατηρηθούν οι παράνομες κατασχέσεις σε βάρος των μοναχών και των οικογενειών τους, με σκοπό τον εκδιωγμό των μοναχών από το μοναστήρι – λίκνο της πραγματικής και αληθινής Ορθοδοξίας: Να απορριφθεί η κατάπτυστη έφεση ως παράνομη και απαράδεκτη. Προσβάλλει το κύρος της Δικαιοσύνης!”

Εφετείο Αγρινίου:

“Ένσταση ΔΕΚΤΗ. Απορρίπτεται η έφεση ως ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Οι 16 μοναχοί – κατηγορούμενοι ΑΘΩΟΙ”!!!

Η Θέμιδα σήμερα, στο Εφετείο Αγρινίου, έβαλε τα καλά της και δεξιώθηκε το εκκλησιαστικό, κρατικό και εισαγγελικό κατεστημένο.

Και τους πότισε δηλητήριο…

Το εκκλησιαστικό κατεστημένο δεν ανέχεται την ύπαρξη του μοναστηριού της Ναυπάκτου με το παγκόσμιο κύρος και το τεράστιο έργο που προσφέρει. Γιατί τους “χαλάει τη σούπα”.

Επιχείρησε να “εξοντώσει” τους μοναχούς με στημένη δίωξη για κακουργηματική υπεξαίρεση, με απειλή ισόβιας κάθειρξης.

Το νίκησα στο Συμβούλιο Εφετών Πατρών.

Επιχείρησε να “εξοντώσει” τους μοναχούς με δεύτερη στημένη δίωξη, πάλι για κακουργηματική υπεξαίρεση, πάλι με απειλή ισόβιας κάθειρξης.

Το νίκησα ξανά, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αγρινίου.

Επιχείρησε να τους “εξοντώσει” με τρίτη στημένη δίωξη, και πάλι για κακουργηματική υπεξαίρεση, πάλι με απειλή ισόβιας κάθειρξης.

Το νίκησα ξανά, στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Επιχείρησε να “εξοντώσει” τους μοναχούς με τέταρτη στημένη δίωξη για κακουργηματική υπεξαίρεση, πάλι με απειλή ισόβιας κάθειρξης.

Το νίκησα ξανά, στα Πρωτοδικεία Αθηνών και Αγρινίου.

Επιχείρησε να τους “εξοντώσει” ξανά, με Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Μονής.

Το νίκησα ξανά, στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Επιχείρησε να τους “εξοντώσει” με κατασχέσεις για ανύπαρκτα χρέη.

Στις 16 Νοεμβρίου 2019 πέτυχα την αθώωσή τους στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου.

Το εκκλησιαστικό κατεστημένο “τρελάθηκε”. Η αθώωση έπεσε σαν πυρηνική βόμβα στα θεμέλιά του. Έβαλε τους συνεργούς του στη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου να καταθέσουν μία κατάπτυστη αίτηση για άσκηση εφέσεως κατά της ομόφωνης αθωωτικής απόφασης.

Γιατί η αθώωση στο ποινικό δικαστήριο δεσμεύει την Δ.Ο.Υ. που υποχρεούται να άρει τα αναγκαστικά μέτρα. Και το έκτο στη σειρά σχέδιο “εξόντωσης” των μοναχών τιναζόταν στον αέρα.

Και βρέθηκε η “πρόθυμη” Εισαγγελέας Εφετών Αγρινίου και άσκησε την έφεση – μνημείο εισαγγελικής αυθαιρεσίας, για να διατηρήσει την ομηρία των μοναχών και την κρατική τρομοκρατία της Δ.Ο.Υ. Αγρινίου.

Στη δίκη, που το Ελληνικό Δημόσιο, το μονίμως απών στις μεγάλες δίκες για τα εγκλήματα σε βάρος του, καταληφθέν από “ιερή αγνάκτηση” για τους “καταχραστές” μοναχούς, παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή!

Και η οποία εισαγγελέας που άσκησε την έφεση, σήμερα ήταν στην έδρα! Και με άκουσε! Να εξαπολύω κεραυνούς εναντίον της! Και το Εφετείο Αγρινίου να με δικαιώνει!! Να δικαιώνει τους διωκόμενους από το κατεστημένο μοναχούς!!

Έσπασαν όλοι μαζί τα μούτρα τους. Στο Τριμελές Εφετείο Αγρινίου. Το οποίο τους έδωσε ένα ηχηρό χαστούκι, που ακούστηκε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Και μας έκανε να ελπίζουμε: Ότι η Δικαιοσύνη, η Θέμιδα, το τελευταίο αυτό καταφύγιο των αδικημένων Ελλήνων, ΖΕΙ !! Αντιστέκεται!!

Ένα κομμάτι της Δικαιοσύνης είναι υγιές και ολοένα μεγαλώνει!!

Τίποτα δεν έχει χαθεί!

Και χαίρομαι που συνέβαλα σήμερα για μία ακόμα φορά στην ανάδειξη της υγιούς, της ελπιδοφόρας αυτής πλευράς της Δικαιοσύνης.

Σήμερα, οι Εφέτες του Αγρινίου έστειλαν ένα μήνυμα στους Έλληνες:

Να ελπίζουν στην Δικαιοσύνη! Ότι είναι εδώ! Και θα παραμείνει εδώ! Μαζί μας!

Ορθοδοξία, καλημέρα!

Εκκλησία της Ελλάδος, καληνύχτα..

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 775


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα