Νίκος Αντωνιάδης, προς δικηγόρο των ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES: “Ασελγείτε πάνω στην αλήθεια, στον νόμο και στο δίκαιο, τσαλαπατάτε συνειδήσεις και υπολήψεις, πλαστογραφείτε νόμους και αναρτήσεις, πλαστογραφείτε την αλήθεια, εξαπατάτε χιλιάδες ανθρώπους !!”

Νίκος Αντωνιάδης, προς δικηγόρο των ... ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES: “Ασελγείτε πάνω στην αλήθεια, στον νόμο και στο δίκαιο, τσαλαπατάτε συνειδήσεις και υπολήψεις, πλαστογραφείτε νόμους και αναρτήσεις, πλαστογραφείτε την αλήθεια, εξαπατάτε χιλιάδες ανθρώπους !!”

29 Αυγούστου, 2020 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:690
Μοίρασέ το

Νίκος Αντωνιάδης προς Θανάση Περδικόπουλο: “ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ,

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ Τ Ρ Ι Τ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ , ΓΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
 
ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES :
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.”

Πάλι κρέμασε στα μανταλάκια την συμμορία των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ XOAXES, ο Νίκος Αντωνιάδης, απαντώντας στο παραλήρημα του δικηγόρου τους Θανάση Περδικόπουλου και στην ΦΙΜΩΣΗ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. 
Στην ουσία, τα βάζει με έναν “δυνατό” πιλώνα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Και μπορεί ο κ. Νίκος Αντωνιάδης, να προβαίνει σε προειδοποίηση κατάθεσης και τρίτης μήνυσης εναντίον της συμμορίας, των καλοπληρωμένων από ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΡΟΣ, αλλά, ας ετοιμαστούμε και για τα χειρότερα…
Γιατί “κάτι βρωμάει πολύ” σε μια ανακοίνωση της… “παρέας του Περδικόπουλου”, που με προβλημάτισε τα μάλα…
Σε επόμενη ανάρτησή μου θα αναφερθώ σ’ αυτήν…
Γιατί μας ενδιαφέρει όλους…
Και ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, έχει πολλούς “άσσους” ακόμα στο μανίκι του, για να μας επιβάλει τον ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ.
Καλλιόπη Σουφλή
ΑΠΟΦΟΙΤΕ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΠΕΡΔΙΚΟΠΟΥΛΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES :
ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ,
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4682 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ “ΔΥΣΚΟΛΑ”:
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ,
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,
ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!
ΕΞΑΠΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ !!
ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!
_____________________
ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ FAKES NEWS ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4682 ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,
ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4682/2020 ,
ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ,
ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ,
ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ ,
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ Τ Ρ Ι Τ Η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ,
ΓΙΑ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
_____________
ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ε Κ Τ Ο Σ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ,
Δ Ε Ν ΣΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ :
ΑΣΕΛΓΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,
ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ,
ΒΙΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ
_____________
ΜΕΤΑ ΘΑ ΣAΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΪΟΥ
_____________
________________
ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES :
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ :
ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ
__________________________
Το υλικό που έχω συγκεντρώσει για την αναφορά στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.), είναι έτοιμο και το τέλος των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES πλησιάζει.
Εν τω μεταξύ ήταν αναμενόμενο να επιδοθούν στη γνώριμη φασιστική προπαγάνδα τους στο θέμα των ημερών.
Τη δική μου ανάρτηση δεν τόλμησαν να την κατεβάσουν.
Κατέβασαν όμως πολλές άλλες.
Και στην ιστοσελίδα τους, στο γκεμπελικό παραλήρημά τους με έχουν σε περίοπτη θέση, ως αυτήν από την οποία “ξεκίνησαν όλα”.
Διαβάστε τις συκοφαντίες, τις πλαστογραφίες και τις απάτες που αποδεικνύω ότι διέπραξαν στη νέα άθλια παρέμβασή τους στο διαδίκτυο.
Αυτά θα είναι και τα δικά σας “επιχειρήματα”, κύριοι βουλευτές;
Διαβάστε λοιπόν για να δείτε πώς τα αποδομώ, αφήστε τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ HOAXES και ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :
________________________________________________
ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <[email protected]>
Προς:Ellinikahoaxes Info
Σάβ, 29 Αυγ στις 10:23 π.μ.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ
Με επιφύλαξη δικαιωμάτων
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.
ΚΑΤΑ
Aθανασίου Περδικόπουλου, απόφοιτου της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλους της ομάδας “ELLINIKA HOAXES”.
Έλαβα γνώση του κειμένου που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα της ομάδας των EΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES, της οποίας είστε μέλος, δια του οποίου για ακόμη μία φορά παραποιήσατε το κείμενο νομικών διατάξεων και την αλήθεια, προκειμένου να εμφανίσετε δημοσιεύματα σε ιστοσελίδες, καθώς και αναρτήσεις στο Facebook, μεταξύ των οποίων για μία ακόμη φορά και δική μου, ως δήθεν παραπληροφόρηση (fake news), ενώ στην πραγματικότητα το δικό σας κείμενο συνιστά παραπληροφόρηση και δη του χειρίστου είδους.
Φτάσατε δε στο σημείο, προκειμένου να υπερασπιστείτε το σύστημα και να πείσετε τους αναγνώστες σας για την αλήθεια των ισχυρισμών σας, να παραπέμψετε σε link με το κείμενο του νόμου 4682/2020, το κείμενο του οποίου όμως ουδεμία σχέση έχει με αυτό στο οποίο δήθεν παραπέμπετε !!
Εν ολίγοις. ψεύδεστε ασυστόλως !!
Εν ολίγοις, πλαστογραφήσατε τον νόμο !!
Εν ολίγοις, πλαστογραφήσατε την αλήθεια!
Τα επίμαχα δημοσιεύματα αφορούν στον νόμο 4682/2020, με τον οποίο κυρώθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 25.2.2020., και την περίπτωση (ε) για τον υποχρεωτικό περιορισμό. Περιοριζόμενος στο περιεχόμενο της δικής μου ανάρτησης, προβαίνετε στους εξής εν πλήρη γνώση σας ψευδείς ισχυρισμούς:
-Δημοσιεύετε μέρος της ανάρτησής μου της 21.8.2020 μαζί με τη φωτογραφία της πρώτης σελίδας του ΦΕΚ του νόμου 4682/2020.
Στο κείμενο της ανάρτησής μου έχετε υπογραμμίσει δύο σημεία, τα οποία προφανώς ισχυρίζεστε ότι είναι ψευδή, ενώ έχετε θέσει σε πλαίσιο ένα τρίτο.
Συγκεκριμένα, έχετε υπογραμμίσει τα εξής:
*“ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”
Ουδέν αληθέστερον των ανωτέρω!
Όπως με απόλυτη σαφήνεια εκθέτω στην ανάρτησή μου, σύμφωνα με την περίπτωση (ε) της παραγράφου 2, μπορούν με απόφαση “του αρμοδίου κάθε φορά οργάνου”, να θέτουν σε υποχρεωτικό περιορισμό άπαντες, τόσο ανήλικους όσο και ενήλικες, αφού ο νόμος δεν ξεχωρίζει.
Συμπέρασμα (όπως αρέσκεστε να γράφετε κι εσείς): Ο ισχυρισμός σας ότι το ανωτέρω απόσπασμα συνιστά παραπληροφόρηση, είναι εν γνώσει σας ψευδής (fake news) και συκοφαντικός.
*Μπορούν να πάρουν τα παιδιά λόγω κορωνοϊού; – Έχει γίνει ήδη”
Εδώ, μπροστά στα μάτια των αναγνωστών σας, υποτιμώντας τη νοημοσύνη τους, υπογραμμίζετε τις δύο ως άνω φράσεις, για να παρουσιάσετε την απάντηση στο ερώτημα που μου έχει τεθεί, σαν να είναι απάντηση σε άλλο ερώτημα (!!), και εν συνεχεία να παρουσιάσετε την απάντηση αυτή ως παραπληροφόρηση!!
Είναι γεγονός ότι κάθε φορά ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Αλλά αυτά που κάνατε τώρα πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο!
Ενώ εγώ ως ερώτημα που μου τέθηκε ξεκάθαρα έχω θέσει το ερώτημα αν έχει ψηφιστεί η πρόβλεψη να παίρνουν τα παιδιά,
εσείς εξαφανίζετε τη φράση “Σε άλλες χώρες το έχουν ψηφίσει. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ;”,
και ενώ εγώ απαντώ “ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ”, δηλαδή ότι έχει ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΤΕΙ,
το εμφανίζετε ως απάντηση στο “ερώτημα” αν μπορούν να μας πάρουν τα παιδιά μας!!!
Δηλαδή είναι σαν να απαντάω “Έχουν ήδη πάρει παιδιά” !!!
Πρόκειται για άθλιο κόψιμο και ράψιμο που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη εγκληματική παρέμβασή σας στο διαδίκτυο:
Πρόκειται για πλαστογράφηση του κειμένου μου!!
Αλλά έχει και συνέχεια το γκεμπελικό παραλήρημά σας:
-Ισχυρίζεστε ότι “οι διατάξεις του νόμου 4682/2020 δίνουν το πλαίσιο νομοθετικής εξουσιοδότησης για την περαιτέρω έκδοση νέων, ξεχωριστών από τον νόμο αυτό, κανονιστικών διοικητικών πράξεων, και ότι αυτές είναι που ορίζουν, ρυθμίζουν και εξειδικεύουν τα μέτρα”.
Και ισχυρίζεστε ότι “ο νόμος 4682/2020 δεν αποτελεί τα μέτρα αυτά καθαυτά, ούτε περιέχει άμεσης ισχύος περιοριστικά μέτρα, αλλά προσδιορίζει το γενικό πλαίσιο για την έκδοση αποφάσεων που θα τα ορίζουν και θα τα εξειδικεύουν”.
Ότι δεν έχει “κάποια απευθείας εφαρμογή” (!!).
Και ότι “δεν υπάρχει σε ισχύ νομοθεσία για βίαιη απομάκρυνση παιδιών από τα σπίτια τους ή τα σχολεία με δήθεν πρόσχημα τον κορωνοϊό”!!
Κύριε απόφοιτε της Νομικής, ψεύδεστε!
Και όχι απλώς ψεύδεστε,
αλλά με την εξουσία που σας έχουν δώσει οι αρχές,
από τις οποίες θα ζητήσω τις επόμενες ημέρες, έχοντας πλέον συγκεντρώσει το αναγκαίο καταδικαστικό για σας υλικό, να σας την αφαιρέσουν,
επιβάλλετε το ψέμα ως αλήθεια, ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ, συκοφαντείτε και διασύρετε τεράστιο αριθμό πολιτών, κατεβάζετε δημοσιεύματα και αναρτήσεις, και επιβάλλετε τις γκεμπελικές αθλιότητές σας και τις πλαστογραφίες σας σε όλο το διαδίκτυο.
Το γεγονός ότι κατεβάσατε μόνο τη δική μου ανάρτηση, φοβούμενος προφανώς ότι θα χειροτερεύατε την ήδη δυσμενή θέση σας στην μεταξύ μας δικαστική αντιδικία μετά τις μηνύσεις που έχω καταθέσει εναντίον σας, δεν σας απαλλάσσει σε καμία περίπτωση από τις συνέπειες για τη νέα βαρύτατη προσβολή της προσωπικότητάς μου.
Τη θέση σας τη χειροτερεύσατε ούτως ή άλλως:
Πουθενά δεν γράφω, και ούτε θα ήταν ποτέ δυνατόν να γράψω, γιατί εν αντιθέσει με σας εγώ έχω αποκτήσει και κάποια γνώση και εμπειρία από τότε που τελείωσα τη Νομική, ότι ο νόμος 4682/2020 εφαρμόζετε απευθείας!!
Ξεκάθαρα έγραψα, παραπέμποντας στο κείμενο του νόμου, ότι η κυβέρνηση ΜΠΟΡΕΙ να επιβάλει τα προβλεπόμενα σ’ αυτόν μέτρα!!
ΚΑΙ της περίπτωσης (α), ΚΑΙ της περίπτωσης (β), ΚΑΙ της περίπτωσης (ε)!!
Με την έκδοση των σχετικών υπουργικών αποφάσεων για τις περιπτώσεις (α) και (β).
[Τις προϋποθέσεις εφαρμογής της περίπτωσης (ε) τις κρατάμε για το τέλος]
Μπορεί ή δεν μπορεί, κύριε απόφοιτε;
Πότε έγραψα ότι έχει “κάποια απευθείας εφαρμογή”;;;
Βάζετε στο στόμα μου πράγματα που ΔΕΝ είπα και μετά λέτε ότι παραπαληροφορώ με αυτά!!
ΕΣΕΙΣ παραπληροφορείτε, κύριε απόφοιτε!
Πλαστογραφείτε και εξαπατάτε !!
Άλλωστε, μέσα στο απίστευτο γκεμπελικό παραλήρημά σας, ομολογείτε (!!) ότι ,
“παρ’ όλο που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ (!!) ότι μπορεί να εκδοθούν στο μέλλον ειδικές ή τοπικής ισχύος αποφάσεις σχετικά με καραντίνα (προσωρινό περιορισμό) σε ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ” :
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ, ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ: ΣΕ ΔΟΜΕΣ !!
Και προσπαθείτε να ακυρώσετε την ομολογία αυτή, που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ τη συκοφαντία και τα fake news σας, γράφοντας το απίστευτο ,
“ο ισχυρισμός ότι υπάρχουν άμεσης ισχύος νομοθετικές διατάξεις που επιτρέπουν γενικώς και ανά πάσα στιγμή την βίαιη μεταφορά και ‘απαγωγή’ παιδιών από τα σχολεία, σε σημείο ‘να στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο και να μην ξέρεις αν θα γυρίσει’, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα” !!
Το ότι έχετε κάνει ένα ξεκάθαρο βήμα πίσω, αναφερόμενος σε “μη ανταπόκριση στην πραγματικότητα” αντί του “ψεύδους” και της “παραπληροφόρησης”, δεν μειώνει την ένταση του γκεμπελισμού που αποπνέει και αυτή η παράγραφος του παραληρήματός σας.
Τι πάει να πει ότι δεν “επιτρέπουν γενικώς”, κύριε απόφοιτε;
Ο νόμος έχει ψηφιστεί για να γίνουν τα ΕΙΔΙΚΑ!!
Και εγώ δεν είπα τίποτα άλλο !!
Είναι σαν να γράφετε ότι όταν ο Ποινικός Κώδικας προβλέπει ποινή φυλάκισης από 3 μήνες έως 5 έτη για την συκοφαντική δυσφήμηση, δεν εφαρμόζεται …απευθείας αλλά απαιτείται έκδοση αποφάσως δικαστηρίου !!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!
Και είναι σαφέστατα ψευδές ότι δήθεν δεν μπορούν να πάρουν με τη βία τα παιδιά μας!!
Γι αυτό, άλλωστε, κύριε απόφοιτε, προβλέπεται ΚΑΙ ποινή φυλάκισης έως 2 έτη σε περίπτωση που το εμποδίσουμε:
Με την παράγραφο 6, την οποία έχετε κυριολεκτικά θάψει στο κείμενό σας !!
Και, βεβαίως, μπορούν να πάρουν με τη βία ΚΑΙ τα παιδιά, όπως απολύτως ξεκάθαρα έγραψα:
Ο νόμος δεν ξεχωρίζει !!
Τόσο ανήλικοι όσο και ενήλικες μπορούν να τεθούν σε υποχρεωτικό περιορισμό:
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ !!
Που σημαίνει ότι εάν αρνηθούμε, η απόφαση κάθε φορά θα εκτελεστεί με χρήση βίας, ενώ προβλέπεται ΚΑΙ ποινή φυλάκισης εάν επιχειρήσουμε να το εμποδίσουμε.
Τελεία και παύλα.
-Και ερχόμαστε στο τέλος όπου δείχνετε το αποκρουστικότερο πρόσωπό σας.
Γράφετε:
“Ειδικότερα για την περίπτωση (ε) της παραγράφου 1 (υποχρεωτικός περιορισμός) απαιτείται να εκδοθεί Υπουργική Απόφαση κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης, ώστε να τεθούν σε ισχύ εξειδικευμένα μέτρα υπό τους περιορισμούς αναγκαιότητας και αναλογικότητας, ορισμένης χρονικής διάρκειας κλπ, όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω ή στο ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ” !!!
Είστε ψεύτης, κύριε απόφοιτε!!
Πρόκειται για άθλια παραποίηση του νόμου!
Μετά το κείμενό μου, πλαστογραφήσατε και τις διατάξεις του νόμου!!
Και εξαπατάτε ξανά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο το διαδίκτυο !!
Είναι πραγματικά απίστευτο!
Σκοπίμως δεν παραθέσατε το “πλήρες” κείμενο του νόμου:
Γιατί ξέρετε ότι ελάχιστοι θα πατήσουν το link !!
Δεν παραθέσατε το κείμενο, γιατί ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι στην παράγραφο 4, στην οποία αναφέρονται οι προϋποθέσεις έκδοσης Υπουργικής Απόφασης, “κ.λπ” ,
ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (α), (β) και (γ) ,
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ε) !!!
Πρόκειται για πλαστογραφία της διάταξης! Για ελεεινό ψέμα!
Στην περίπτωση (ε) υπάρχει ήδη αναφορά στο κείμενό της στην απόφαση του “κάθε φορά αρμοδίου οργάνου”!!!
ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΟΥ !!
Και θα έλεγε κανείς μάλιστα ότι ΑΥΤΗ ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ είναι πράγματι ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !!
Με δυο λόγια, κύριε απόφοιτε, δεν αφήσατε τίποτα όρθιο στις διατάξεις αυτές !!
Ασελγείτε πάνω στην αλήθεια, στον νόμο και στο δίκαιο, τσαλαπατάτε συνειδήσεις και υπολήψεις, πλαστογραφείτε νόμους και αναρτήσεις, πλαστογραφείτε την αλήθεια, εξαπατάτε χιλιάδες ανθρώπους !!
Για μία ακόμα φορά με παρουσιάζετε ως αναξιόπιστο δικηγόρο, με συκοφαντείτε και με προσβάλλετε στον πυρήνα της επαγγελματικής δραστηριότητάς μου.
Η προσβολή σας δε αυτή ενέχει βαρύτατη απαξία, αφού γνώση της άθλιας σε βάρος μου συμπεριφοράς σας έλαβαν χιλιάδες αναγνώστες του γκεμπελικού παραληρήματός σας.
ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ
Και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ
Την πρωτοφανή ως άνω εγκληματική σε βάρος μου συμπεριφορά σας.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ
Όπως ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ανακαλέσετε το ψευδές και βαρύτατα προσβλητικό της προσωπικότητάς μου ως άνω κείμενό σας ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
ΑΛΛΩΣ
Σας δηλώνω ότι θα καταθέσω και τρίτη σε βάρος σας μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής σε βάρος μου μήνυσης, προκειμένου αυτή να συσχετιστεί στις δύο μηνύσεις με βασικό έγκλημα αυτό της σύστασης συμμορίας.
Αθήνα, 29 Αυγούστου 2020
Ο Καταγγέλλων-Προσκαλών-Δηλών Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης

 

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 690


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα