ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ? (Βρε τι βλέπουν τα ματάκια μου και κατά... “Σπαρτιάτες” πλευρά...;;; Κι ο Παπαδερός, γνωρίζει πολλά...!!!)

ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ? (Βρε τι βλέπουν τα ματάκια μου και κατά... “Σπαρτιάτες” πλευρά...;;; Κι ο Παπαδερός, γνωρίζει πολλά...!!!)

27 Σεπτεμβρίου, 2023 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,546
Μοίρασέ το

 

Ας μας πει ο οικονομικός δολοφόνος της Goldman Sachs και του ΔΝΤ ο χαιρετισμός που έχει επανειλημμένα συληφθεί απο το φωτογραφικό φακό να κάνει
ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ,
ή…

 

Εξακολουθώ ν’ αναρωτιέμαι πότε θα ξυπνήσει αυτός ο λαός για να αντιληφθεί πως … ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥΣ…

ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ… ΜΑΣΣΟΝΙΚΟΥΣ… και λοιπά… ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ?
Ας μας πει ο οικονομικός δολοφόνος της Goldman Sachs και του ΔΝΤ ο χαιρετισμός που έχει επανειλημμένα συληφθεί απο το φωτογραφικό φακό να κάνει
ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΓΜΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ,
ή
ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ?
ΘΟΥΛΗ, ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΙ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΧΙΤΛΕΡ, ΜΠΑΟΥΛΑΚΙ…. Ε ???
ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗΣ(ναι. ο σύμβουλος του Μίκυ Θεοδωράκη στο στήσιμο της Σπίθας, που οταν έγινε γνωστή η σχέση, λάκισαν όλα τα μεγαλοστελέχη)…….
ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΟΥΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΤΩΜΑΪΝΗ.
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ……
ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΩΡΕ ΜΑΣΟΝΑΡΙΑ ?????
ΠΕΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΡΕ ?
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΦΥΤΕΥΤΑ ΖΟΜΠΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΑΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΞΕΓΑΛΑΝΙΑΡΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ?
ΕΧΟΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ. ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.
ΠΙΣΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ….
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΔΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ “Μ” ΤΟΥ GMAIL ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΣΟΝΙΚΟ-ΠΑΠΙΚΟ ΚΙΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΟΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΣΑΣ ????

 

ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ…

 

Sofia Semertzidou

Η εφημερίδα Σπίθα του Θεοδωράκη, του μυστικού αρχηγού του ΚΚΕ, να θυμήσουμε πως ήταν η αντίστοιχη Ίσκρα του Λένιν.

 

Papaderos Thodoris

Sofia Semertzidou ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗ !!!!!!

 

 

Sofia Semertzidou

Στο τάγμα της ΘΟΥΛΗΣ, όπου μυήθηκε ο Χίτλερ, είχε την βάση του στο ΕΡΜΗΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Βασιζόμενα στην εταιρία ΘΕΟΣΟΦΙΑΣ της ΕΛΕΝΑΣ ΜΠΛΑΒΑΝΣΚΙ, ανέπτυξαν τον αποκρυφισμό και τον Μυστικισμό.
Καθοριστικό ρόλο είχε κι ο μυστικιστής ΑΛΙΣΤΕΡ ΚΡΟΟΥΛΙ, γνωστός μυστικιστής και μάγος
… ανέπτυξε τα της μαγείας σε υπερθετικό βαθμό …θεωρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην μύηση των αποκρυφιστών.
Οι δε ΝΑΖΙ ανέπτυξαν τα προγράμματα National Aeronautics and Space Administration
ΝΑΖΙ σημαίνει National Socialism…ο καμουφλαρισμένος μετέπειτα σοσιαλισμός βασίζεται στις θεωρίες αυτές.
Καθώς και το ΠΑνελλήνιοΣΟσιαλιστικόΚίνημα…Πρόεδρος του Παγκόσμιου Σοσιαλισμού, είχε ανακυρηχθεί ο άθεος Αμερικανοτραφής ΓΑΠ με την ρευστή εθνική συνείδηση
Αυτά για να τα λέμε ως έχουν

 

Papaderos Thodoris

Sofia Semertzidou ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟ 1776 ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

 

Papaderos Thodoris

Sofia Semertzidou Άλλο σοσιαλισμός και άλλο ΕΘΝΙΚΟσοσιαλισμός.
Εθνικοσοσιαλισμος και κομμουνισμός είναι ένα και το αυτό. Και τα δυο μαζι παιδιά του σιονισμού.
Μην ξεχνάμε πως και ο Μουσολίνι ισχυριζόταν οτι το κόμμα του ήταν σοσιαλιστικό.
Ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε μετα την ίδρυση των Ιλουμινάτι για να καπελώσει και να εξαφανίσει το σοσιαλιστικό κίνημα.
Πρώτα καπέλωσαν και οικοιοποιήθηκαν τα συντεχνιακά συνδικάτα των μασόνων και των τεκτόνων που δεν ειχαν καμία απολύτως σχέση με τους εβραίους και το σιονισμό.
Στην Ελλάδα δημιούργησαν τη Φεντερασιόν(Φέντεραλ, φεντερέησον, ονόματα στάμπες στην εξέλιξη του σιονισμού), για να καπελώσουν το συνδικάτο του δέρματος και οταν πέτυθχαν, το έκαναν κόμμα με το όνομα ΕΚΚΕ. Μετά το βάφτισαν ΣΕΚΕ και το 1922 ΚΚΕ.
Απο την ίδρυση των Ιλουμινάτι, 1 Μαΐου(χε…χε…χε… τι γιορτάζουμε είπαμε την πρωτομαγιά ? 🙂 ) 1776 ΟΛΑ τα τάγματα μυστικισμού είχαν αντικείμενο τη μαγεία και τον αποκρυφισμό και απευθυνόταν στο σατανισμό. Δες το αστερι της αριστεράς στο οποιο για ξεκάρφωμα αφαίρεσαν μια ακτίνα, δες τη σημαία του Ισραήλ.
Τη Χρυση Αυγη την ίδρυσαν τρια ηγετικά στελέχη των Ροδόσταυρων στη Βρετανία το 1889.
Ο μυστικισμός ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ απο τη θεοσοφία της Μπλαβάνσκυ, αλλά απο την ίδρυση των Ιλουμινάτι. ΤΟΤΕ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
Η Μπλαβάνσκυ πολύ νεότερη, στα μέσα του 19ου αιώνα έζησε, απλά ακολούθησε πιστά τη σατανολατρεία που επισημοποίησαν οι Ιλουμινάτι.
Και επισημοποίησαν, γιατί ο εβραικός λαός απο εποχής Μωυσή απετάχθη το Θεό και προσκύνησε ιερές αγελάδες και μετα τον ίδιο το σατανά, δημιουργώντας θεότητες όπως ο Βάαλ, ο Μολώχ και άλλοι, στους οποίους θυσίαζαν μωρά για πλούτη και εξουσία.
μιμούμενοι επ ακριβώς, τα τελετουργικά των προγόνων τους Ατλάντων στην Κρήτη των κρονίων. (Ο Κρόνος δεν έτρωγε τα παιδιά του, αλλά του τα έκαναν θυσία και η Ρέα έσωσε το Δία με το κόλπο της πέτρας)…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,546


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα