Νατοϊκή Σακελλαροπούλου & σια.... «Τι τρομερή εποχή... αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»

26 Ιουλίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το

Η πρόεδρος της δήθεν Δημοκρατίας τα είπε όλα… κι όπως ακριβώς σφυρηλάτησε την “εθνική” ενότητα στην κοινή ατζέντα ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων… στα €μVολιαBig Pharma, την “πράσινη ανάπτυξη” και πράσινα άλογα, τον “κίνδυνο κλιματικής αλλαγής“, τα άφυλα λούτρινα και τα δικαιώματα κι εκείνο της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τη λατρεία προς τον “πολιτισμό” και το “θέατρο“… σηματοδότησε χθες την ενότητα απέναντι τον “Ρωσικό ιμπεριαλισμό“, χωρίς κανένας να ντρέπεται.

 

 

 

Ζούμε την πλέον επώδυνη περίοδο στην Ιστορία της Ελλάδας.

Ως πότε αυτός ο λαός, θα ανέχεται να τον κυβερνούν κουμμούνια σιωνιστές που θα καταστρέφουν την Πατρίδα του, δεν μπορώ να το γνωρίζω…
Φαίνεται όμως πως έχει ακόμα πολλές αντοχές…
Καλλιόπη Σουφλή

 

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Ρωσοφοβία… είναι όπως η Σερβοφοβία.
Είναι αδύνατον να διαχωρίσουμε τον Ρωσικό πολιτισμό
και τη…
Λογοτεχνία από την ιστορία της Ευρώπης.
Επιπλέον, είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μου θεωρούν τους Ρώσους αδέλφια»
Εμίρ Κουστουρίτσα

 

 

Χάρηκαν χθες οι “αρχηγοί” που είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν με τις μεγάλες οικογένειες της πλουτοκρατίας, αλλά και να γνωρίσουν από πολύ κοντά ακτιβιστές των “ατομικών δικαιωμάτων”, να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την καταπίεση που είχαν δεχτεί ομοφυλόφιλοι, λεσβίες, τρανσέξουαλ, το μεγαλειώδες Κίνημα Me Too, να μάθουν για τις απώλειες κερδών της πλουτοκρατίας, τις μειώσεις κερδών που επικαλούνται οι εφοπλιστές, πόσο επιβαρύνθηκαν οι τραπεζίτες από τα προβλήματα στην οικονομία και κυρίως να δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο για το νέο μεγάλο “εθνικό εμβολιαστικό αγώνα”, το μπόλιασμα ακόμη και των μικρών παιδιών για να μας σώσουν, το “υγειονομικό διαβατήριο” και… κυρίως σήμερα για την αντιμετώπιση του δικτάτορα Πούτιν και του Ρωσικού ιμπεριαλισμού…

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την 48η επέτειο αποκατάστασης της “δημοκρατίας” τους…

Η πρόεδρος της δήθεν Δημοκρατίας τα είπε όλα… κι όπως ακριβώς σφυρηλάτησε την “εθνική” ενότητα στην κοινή ατζέντα ΟΛΩΝ των πολιτικών κομμάτων… στα €μVολιαBig Pharma, την “πράσινη ανάπτυξη” και πράσινα άλογα, τον “κίνδυνο κλιματικής αλλαγής“, τα άφυλα λούτρινα και τα δικαιώματα κι εκείνο της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τη λατρεία προς τον “πολιτισμό” και το “θέατρο“… σηματοδότησε χθες την ενότητα απέναντι τον “Ρωσικό ιμπεριαλισμό“, χωρίς κανένας να ντρέπεται.

Τι όμορφος λόγος αγγελικά πλασμένος από την εποχή της στράτευσης στην “Κομουνιστική Οργάνωση Ρήγας Φεραίος”… του λεγόμενου ΚΚΕ εσωτερικού:

Έτσι “τίμησε” η Σακελλαροπούλου κι οι πολιτικοί “αρχηγοί” την “αποκατάσταση της δημοκρατίας τους”:

 

«Η θέση της Ελλάδας κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία συνιστά απόδειξη πίστης στη σύγχρονη δημοκρατία…
Η θέση της Ελλάδας κατά της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία συνιστά απόδειξη πίστης στη σύγχρονη δημοκρατία
Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, στοιχειώνει τις μέρες και τις συνειδήσεις μας. Το ουκρανικό δράμα προσβάλλει κατάφωρα τον πυρήνα του πολιτισμού μας.

Απέναντι στον αυταρχικό ρωσικό αναθεωρητισμό, η καθαρή και αποφασιστική μας θέση είναι μια απόδειξη πίστης στη σύγχρονη δημοκρατία.

Δεν είναι η ώρα για συμψηφισμούς και εκλογικεύσεις, που υποτιμούν την ευρωπαϊκή μας ταυτότητα και τη συμπόρευσή μας με τις αναπτυγμένες και προοδευτικές χώρες του πλανήτη.»

24 Ιούλη 2022: Ποια «αποκατάσταση της δημοκρατίας», ποιας «δημοκρατίας» κι από ποιόν «εθνάρχη»;

 

Η πρόεδρος που διόρισαν νομίζουν πως την εξέλεξαν αυτοί οι πολιτικοί-, παρέχει όλα τα εχέγγυα για την αποικία μας.
“Κομουνίστρια” στα νιάτα της (Κομμουνιστική οργάνωση Ρήγας Φεραίος), εξασφαλισμένη καριέρα στα ήδη χαραγμένα “χνάρια” της οικογένειας, έβαλε τη σφραγίδα της στο έγκλημα της Χαλκιδικής, όταν άναψε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσουν κανονικά “τα έργα εκμετάλλευσης χρυσού στη θέση Σκουριές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής”, Συνταγματικά τα Μνημόνια εξαθλίωσης της πατρίδας μας και του λαού, αλλά αντισυνταγματικές οι περικοπές των δικαστικών, με αποκορύφωση την απαγωγή και παράδοση στη Γαλλία του Αλεξάντερ Βίννικ, με έφοδο αστυνομικών στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν [Βλέπε, σε: Δικαστές και πολιτικό έγκλημα… στις αποικίες χρέους!]).

 

Σχετικό για την Σακελλαροπούλου, 24 Οκτώβρη 2020: Σακελλαροπούλου… Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται… και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί, θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας…

 

«Τι τρομερή εποχή…
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, “Βασιλιάς Ληρ” (1609)

 

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

 

 

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά… όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν’ ακολουθούν…

Για να μην “χαθούμε” θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

 

Πηγή

Προβολές : 327


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα