Να είσαι ευγνώμων γι’ αυτά που έχεις

Να είσαι ευγνώμων γι’ αυτά που έχεις

23 Ιουνίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:206
Μοίρασέ το

 

Να νιώθεις ευγνώμων κάθε μέρα γι’ αυτά που έχεις, γιατί κάποιοι εκεί έξω παλεύουν να τα αποκτήσουν!

Βλέπε την ζωή από την θετική της πλευρά, εστίαζε στα καλά σε αυτά που σου χαρίζουν μια αύρα πιο γλυκιά…

Να είσαι ευγνώμων για ότι έχεις… ξέρεις, η ευγνωμοσύνη, είναι η μνήμη της καρδιάς… μην την αφήσεις στη λήθη…

 

 

Καλλιόπη

 

Γράφει η Δέσποινα Παντέλα

 

Να νιώθεις ευγνώμων κάθε μέρα γι’ αυτά που έχεις, γιατί κάποιοι εκεί έξω παλεύουν να τα αποκτήσουν!

Βλέπε την ζωή από την θετική της πλευρά, εστίαζε στα καλά σε αυτά που σου χαρίζουν μια αύρα πιο γλυκιά..

Στους ανθρώπους σου, σε αυτούς που σε βοήθησαν να έχεις όλα αυτά που έχεις. Να είσαι ευγνώμων που τους έχεις και ευγνώμων που είναι υγιής!

Είναι αλήθεια πως πολλές φορές τα βλέπουμε όλα τόσο δεδομένα, που όταν πια υπάρχει κίνδυνος να τα χάσουμε, εκεί είναι που διαπιστώνουμε την πραγματική τους αξία! Γι΄ αυτό μην παραλείπεις ποτέ να δείχνεις πόσο ευγνώμων νιώθεις γι’ αυτά που έχεις, όσα κι αν είναι αυτά, δεν έχει σημασία, ευγνώμων όχι μόνο για τα υλικά αγαθά αλλά και για τους ανθρώπους που αποτελούν μέρος της ζωής σου, στήριγμα σου.

Κάτι που έχεις εσύ σήμερα και δεν το εκτιμάς για κάποιον άλλο εκεί έξω μπορεί να είναι όνειρο ζωής!

Υπάρχουν πολλοί που εστιάζουν ΜΟΝΟ σε αυτά που δεν έχουν, κυνηγάνε με κάθε τρόπο να τα αποκτήσουν και στην πορεία ξεχνάνε να ‘’λένε’’ ευχαριστώ πρωτίστως στα απλά, καθημερινά πράγματα που ήδη έχουν στην ζωή τους. ’Εάν δεν επικεντρώνεσαι σε ό,τι έχεις, ποτέ δεν θα έχεις αρκετά’’.

Σίγουρα όλοι έχουμε κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ευγνώμονες και αυτή η αίσθηση είναι τόσο σημαντική! Άλλωστε η κάθε μέρα που ζεις είναι δώρο!

Μην ξεχνάς να λες ευχαριστώ για όσα έχεις!

Μην ξεχνάς να λες ευχαριστώ σε όσους ομορφαίνουν την ζωή σου! 

 

Πηγή

Προβολές : 206


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα