να θυμάσαι... (3 βίντεο και μια ταινία)

να θυμάσαι... (3 βίντεο και μια ταινία)

22 Φεβρουαρίου, 2022 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:160
Μοίρασέ το

 

 

Όταν το γκρίζο σε πνίγει…

… όταν τ’αδιέξοδα  ορθώνονται μπροστά σου…

…  όταν η καρδιά  γίνεται κομμάτια…

… όταν όλα γκρεμίζονται μέσα σου και γύρω σου…

… όταν τα δάκρυα  κυλούν στο πρόσωπό σου…

… να θυμάσαι…


πως μόνο ένας καλός φίλος μπορεί να σταθεί και να γλυκάνει τον πόνο, να διώξει τους εφιάλτες και τη μοναξιά, και να σκουπίσει τα δάκρυά σου.

 … κι αυτόν πρέπει να γυρέψεις… έναν καλό φίλο… σαν εκείνους που είχες όταν ήσουν παιδί… άδολες φιλίες…

 

καλησπέρα… κράτα αυτούς που αγγίζουν την ψυχή σου, σαν μικρά παιδιά… αυτούς που ξέρουν να σου δίνουν κουράγιο στα δύσκολα….

 

 

 

Καλλιόπη

 

μουσικές ιχνηλασίες… εδώεδώ …. κι εδώ

 

η ταινία, εδώ

 

 

Προβολές : 160


Μοίρασέ το:Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα