(Να θυμηθούμε και λίγο αυτά τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;;;)Έναν τόμο SMS που προέρχονται από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει στη διάθεση του ο Χρήστος Καλογρίτσας! Οι επόμενες κινήσεις της Αρχή για το ξέπλυμα και η έρευνα για τυχόν μαύρο χρήμα!

(Να θυμηθούμε και λίγο αυτά τα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ;;;)Έναν τόμο SMS που προέρχονται από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει στη διάθεση του ο Χρήστος Καλογρίτσας! Οι επόμενες κινήσεις της Αρχή για το ξέπλυμα και η έρευνα για τυχόν μαύρο χρήμα!

20 Ιανουαρίου, 2023 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:254
Μοίρασέ το

 

Έναν τόμο SMS που προέρχονται από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει στη διάθεση του ο Χρήστος Καλογρίτσας! Οι επόμενες κινήσεις της Αρχή για το ξέπλυμα και η έρευνα για τυχόν μαύρο χρήμα!
Με τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ, ασχοληθήκαμε αρκετά… και θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε…
Καιρός όμως να πιάσουμε και την έτερη ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ… ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΤΟΥΡΚΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ… και να ξαναθυμηθούμε κάποια ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΤΡΙΓΩΝΑ…
Τον θυμάστε τον Αρτεμίου, το λαμόγιο από την Κύπρο, τον κολλητό του Νίκου Παππά και του Αλέξη Τσίπρα;
Τον Μανώλη τον Πετσίτη, το έτερο λαμόγιο στο πλευρό του Νίκου Παππά… τον θυμάστε;
ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ… ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ… Ή ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ, ΣΦΑΞΙΜΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ…
Καλλιόπη Σουφλή 
Υ.Γ. Θα σας θυμίσω κάποια γεγονότα με φωτογραφίες που επισυνάπτω στο κείμενο, και όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, όλο και κάτι θα βγάλει το αρχείο των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ σε κείμενα που καίνε…
Θα ήταν κρίμα να υπάρξει έστω και ένας αναγνώστης των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, που θα ψηφίσει αυτά ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

AREA 51

 

Έναν τόμο με SMS που προέρχονταν από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχει στη διάθεσή του ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Το ερώτημα είναι αν τα συγκεκριμένα SMS αναφέρονται και σε οικονομικές συναλλαγές που απαιτούνταν για την ολοκλήρωση του πρότζεκτ του ΣΥΡΙΖΑ TV.

Την εξέλιξη της υπόθεσης παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι αρμόδιοι μηχανισμοί της Αρχής για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος.

Δεδομένη θεωρείται η παρέμβαση του Χαράλαμπου Βουρλιώτη, ο οποίος αναμένεται να απαιτήσει τη διαβίβαση του επίμαχου υλικού που έχει κατατεθεί στο Ειδικό Δικαστήριο προκειμένου να προχωρήσει σε αυτοτελή έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι συναλλαγές που έγιναν υποκρύπτουν ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μια τέτοια εξέλιξη αναγκαστικά θα συμπεριλάβει και τον αποκαλούμενο βασιλιά των offshore Aρτέμη Αρτεμίου, ο οποίος σύμφωνα με τον Χρ. Καλογρίτσα είχε κομβικό ρόλο στη μετοχική σύνθεση του νέου καναλιού και στην εξεύρεση των κεφαλαίων που απαιτούνται για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό αλλά και την τεχνική υποστήριξη του καναλιού σε περίπτωση που λάμβανε τη σχετική άδεια.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν μηνύουν τον γνωστό εργολάβο Χρ. Καλογρίτσα.

Σε περίπτωση κατά την οποία προσφύγουν εναντίον του στα δικαστήρια τότε ο Χρ. Καλογρίτσας νομιμοποιείται να παραδώσει στις αρμόδιες αρχές το σύνολο του καυτού υλικού από συνομιλίες SMS και άλλα στοιχεία που βρίσκεται στην κατοχή του και αποκαλύπτει το σκάνδαλο που συντελέστηκε με τις τηλεοπτικές άδειες.

Το καυτό υλικό που κρατάει μέχρι τώρα επτασφράγιστο μυστικό ο Χρ. Καλογρίτσας τεκμηριώνει σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται στενοί συνεργάτες του και τις συναλλαγές που είχε με κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε ήταν γνωστές οι προνομιακές σχέσεις που είχε με τον ΣΥΡΙΖΑ και διαχρονικά με όλα τα κόμματα της Αριστεράς.

Πηγή

Προβολές : 254


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα