Να τον θυμάστε μπροστά στην κάλπη... ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Να τον θυμάστε μπροστά στην κάλπη... ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΦΙ ΣΤΙΣ ΚΑΣΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

25 Μαΐου, 2024 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:391
Μοίρασέ το

 

Καλλιόπη Σουφλή: Διαβάζω και επισημαίνω… ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ…

Αναρωτιέμαι πότε θα παρέμβει Η ΘΕΙΑ ΝΕΜΕΣΗ…

Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ, ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ: ΝΑ ΝΕΚΡΟΦΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…

 

 

 

 

 

Τέμπη: Ο Άδωνις προσέβαλε τους συγγενείς

Δεν είναι μόνο ασέβεια, είναι συνειδητή πρόκληση!

Και μια επισήμανση… προσέξτε την χειρονομία στο  το χέρι του…

Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ…

ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Με την Ευγενία Μανωλίδου ο Σπυράδωνις Γεωργιάδης απέκτησε δύο παιδιά. Ευτυχώς για τα ίδια και για την υπέρλαμπρη οικογένειά τους, την οποία δεν χάνουν ευκαιρία οι γονείς τους να προβάλλουν σε γιορτινά κάδρα σκηνοθετημένης ευτυχίας, κανένα δεν βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της αμαξοστοιχίας που ταξίδευε προς τον θάνατο τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Αν οι φτερούγες του θανάτου άγγιζαν τον Γεωργιάδη όπως τον χαροκαμένο Νίκο Πλακιά, πατέρα των δίδυμων κοριτσιών, που μαζί με την ανιψιά του έχασαν εκείνο το βράδυ τη ζωή τους και τον άφησαν απαρηγόρητο να λέει τώρα «δεν πρόλαβα να τις πω πόσο τις αγαπούσα»…

Αν τον άγγιζαν, λόγου χάρη, όπως τον γίγαντα Πόντιο Παύλο Ασλανίδη που υποσχέθηκε πως θα πάει στο μνήμα ν’ ανάψει το καντήλι του μονάκριβου γιου του, μονάχα όταν δικαιωθεί η μνήμη του, θα ήταν σήμερα ζωντανός – νεκρός.

Και δεν θα μιλούσε με τόση περιφρόνηση και τέτοια ασυγχώρητη αναίδεια, χωρίς τσίπα και χωρίς ίχνος σεβασμού μπροστά στον σκληρό θάνατο που έκαψε τόσο πρόωρα τα όνειρα αυτών των παιδιών και φόρτωσε στους αγαπημένους τους έναν σταυρό ασήκωτο μέχρι να κλείσουν τα μάτια.

Θα μπορούσε να λουφάξει στο σκοτεινό λαγούμι του και να μην ξαναβγεί στο φως. Αλλά ο Γεωργιάδης προκαλεί. Και το κάνει συνειδητά.

Μόλις τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής εξαχρείωσης και αμοραλισμού, δήλωσε σε ελεύθερη απόδοση ότι κανέναν Έλληνα δεν απασχολεί το έγκλημα των Τεμπών κι ότι αυτά αφορούν την Αριστερά, που ασχολείται με τον μικρόκοσμό της και όχι με τα πραγματικά προβλήματα…

 

Αδωνις Γεωργιάδης: “Οι νεκροί των Τεμπών και οι υποκλοπές δεν αφορούν κάνεναν στην Ελλάδα”

Μετά τον σάλο που προκάλεσε, έβαλε την ουρά κάτω απ’ τα σκέλια και ζήτησε σαν δαρμένος σκύλος μια αδέσποτη συγγνώμη.

Χθες, όμως, επανήλθε κυνικά, επιμένοντας ότι ο λαός έχει σοβαρότερα προβλήματα και προσθέτοντας ότι «το βασικότερό μας σφάλμα στα Τέμπη είναι αυτό που μας κατηγορούν οι κομμουνιστές ότι έχουμε αστική συμπεριφορά. Έχουμε απ’ το σπίτι μας την έννοια της ευγένειας, της συστολής, της ευαισθησίας στους συγγενείς των νεκρών»!

Φαίνεται…

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 391


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα